ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ;

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr

Επί του πιεστηρίου…

Έγραφα στις 23 Μαΐου 2019 στο άρθρο μου “Γιώργος Πατούλης και Χρυσή Αυγή πάνε χέρι – χέρι” την είδηση, που πράγματι ήταν συγκλονιστική!

«Άριστη και αξιόπιστη πηγή μου με ενημέρωσε, ότι προ μηνός συναντήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι (;;;), ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αδελφός του κ. Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Παναγιώτης Μιχαλόλιας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και “έδωσαν τα χέρια” για τη δεύτερη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών της Αττικής!

Δηλαδή ότι η “Χρυσή Αυγή” θα “ψηφίσει” Πατούλη στην δεύτερη καθοριστική Κυριακή! Αληθεύουν τα παραπάνω; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι και η ηγεσία της “Χρυσής Αυγής” παίζει τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια;

Η απάντηση του κ. Μιχαλολιάκου, που θα πείσει τους αγνούς ψηφοφόρους της “Χρυσής Αυγής”, ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει σε πολιτικά παιχνίδια, θα είναι μια και μόνη: Ψηφίστε – αν ψηφίσετε – κατά συνείδηση»!

Σήμερα – σύμφωνα με αξιόπιστες συγκλίνουσες πληροφορίες μας – η είδηση που θα διαβάσετε μας θορύβησε ιδιαίτερα!

Με ενημέρωσαν, πως η “σύμπραξη” Μιχαλολιάκου – Πατούλη έγινε σε ένα ευρύτερο πολιτικό φάσμα!

Αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, η ετυμηγορία του Δικαστηρίου της δίκης της “Χρυσής Αυγής” θα προκύψει με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και ΝΔ!

Τι άραγε θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τα απανωτά πολιτικά λάθη (;;;) της ηγεσίας της “Χρυσής Αυγής” που οδήγησαν το κόμμα σε μεγάλη εκλογική συρρίκνωση κατά τις εκλογές της παρελθούσας Κυριακής;

Ο χρόνος θα το δείξει…

loading...

5 thoughts on “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ;

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;;;; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ;;;; (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΤΕΛΙΚΑ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ..ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ!!!

  3. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ…

    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΡΕ Κ@ΡΙΟΛ@ΚΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Η ΘΑ ΣΦΥΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ?
    Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!

  4. ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

  5. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ…
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΠΟΙΟΙ Κ@ΛΟΙ…

Comments are closed.