ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ Η Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

” Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”, λέει η λαϊκή παροιμία.

Αλλά μάλλον δεν την γνωρίζει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που δημοσιεύει σε τοπική σελίδα της Αράχωβας εορταστικές στιγμές τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά με το δήμαρχο της Αράχωβας – Διστόμου – Άσπρων Σπιτιών, χθες στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου Αράχωβας.

(https://www.facebook.com/Elena.Kountoura/posts/2272212192894797)

Στη γιορτή η υπουργός καθυστέρησε να προσέλθει για 45 λεπτά και μόνο αφού διαπίστωσε ότι τα πράγματα φαίνονταν ήρεμα για αυτήν.

Λίγα λεπτά μετά την προσέλευση της, κι αφού κάθησε στο εορταστικό τραπέζι, η υπουργός αποδοκιμάστηκε από νεαρή γυναίκα, κάτοικο της Αράχωβας, που αφού πλησίασε το τραπέζι άνοιξε μια ελληνική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας φώναξε σ’ αυτήν και στο βουλετή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Θηβαίο :

” Ντροπή σας, πουλήσατε τη Μακεδονία και την Ελλάδα και έρχεστε εδώ για να γιορτάσετε την προδοσία σας”.

Αμέσως οι συνοδοί – αστυνομικοί της Ε. Κουντουρά απομάκρυναν με βία τη νέα γυναίκα, που είχε πρωτοστατήσει στην περιοχή στις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα, σκίζοντας της μάλιστα και το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε, πιάνοντας την με λαβή από το λαιμό !

Οι παριστάμενοι πανηγυριστές κι επισκέπτες αντέδρασαν φωνάζοντας “Μπράβο” στη νεαρή γυναίκα και “Αίσχος προδότες” στην υπουργική παρέα.

Γενικότερη σύρραξη αποφεύχθηκε μετά από την παρέμβαση των παριστάμενων, που ζητούσαν να μη χαλάσει το πανηγύρι.

Νωρίτερα ο ιερέας του Ναού, στην ομιλία του παρουσία της υπουργού τουρισμού, άφησε αιχμές για την πολιτική της κυβέρνησης, αναφερόμενος στις παραδόσεις του Έθνους και της Ορθοδοξίας, στον αγώνα του Γ. Καραϊσάκη, στις απειλές του νεοθωμανισμού και στην υποχρέωση του λαού να προστατεύσει την πατρίδα και τις παραδόσεις.

Μετά τη λήξη του επεισοδίου η υπουργός εκνευρισμένη θέλησε να αποχωρήσει, αλλά οι τοπικοί παράγοντες την έπεισαν να παραμείνει.

Προστατευμένη από την φρουρά της και τοπικούς δημοτικούς παράγοντες ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες για το facebook, όταν δέχθηκε νέα λεκτική επίθεση από ομάδα επισκεπτών.

“ Γίνατε κι ευσεβείς χριστιανοί εσείς που πουλήσατε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας; Υποκριτές, ραγιάδες, να πάτε στα Σκόπια να γιορτάσετε! “

Στην απειλή ότι τα επεισόδια θα γενικευθούν, η φρουρά απομάκρυνε την Έλενα Κουντουρά, η οποία έφυγε τρέμοντας.

Από τις λεκτικές επιθέσεις και τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος που ήταν και αυτός παρών.

Άσχημα ξεκίνησε για την Ε. Κουντουρά η προεκλογική της περίοδος για τις ευρωεκλογές που είναι υποψήφια, και που για χάρη της ψηφίσθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ειδική τροπολογία. Γεγονός πάντως είναι ότι οι λαϊκές αντιδράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας σε όλη την Ελλάδα.

loading...

1 thought on “ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ Η Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

  1. Φωτια στα κουμμουνιστικα σκυλια…Η Ελλαδα ολη ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Comments are closed.