Ένα νέο πατριωτικό κόμμα θα γεννηθεί τη Δευτέρα , βγαλμένο από την ψυχή της Μακεδονίας.

Τώρα Ελληνόψυχοι Μακεδόνες , απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου , τώρα παιδιά της Ελλάδας , δείξτε τους τη δύναμη της ψυχής σας . 

Θυμηθείτε , ποιοι πρόδωσαν ιδεώδη , αξίες και ιδανικά ,ποιοι πρόδωσαν τη Μακεδονία μας , την Ιστορία μας , ποιοι πόνεσαν την Καρδιά μας και ύπουλα έβαλαν τις βάσεις να ξεθωριάζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων μετά από αιώνες.

Θυμηθείτε ποιοι σου αρνήθηκαν δημοψήφισμα , ποιοι σου στέρησαν τη γνώμη σου , ποιοι σε αποκάλεσαν ¨ηλίθιο¨ που κατέβηκες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία , ποιοι είπαν ότι ήσασταν μερικές δεκάδες χιλιάδες , αντί για εκατομμύρια , ποιοι κατάργησαν Σύνταγμα και Νόμους για να ¨περάσει¨ το καπρίτσιο των τα χα μου συμμάχων μας και να ικανοποιηθούν τα γεωπολιτικά τους σχέδια.

Ποιοι υπέκυψαν , ποιοι υποκρίθηκαν , ποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη σου και την ευαισθησία σου , ποιοι πρόδωσαν Ιερά και όσια .

Θυμήσου ποιοι πούλησαν τη Μακεδονία για την καρέκλα και την εξουσία , ποιοι στήριξαν αλλοδαπά ανθελληνικά συμφέροντα , ποιοι εργάστηκαν με χαρά για τα ανθελληνικά αυτά συμφέροντα , ποιοι ακόμα και σήμερα επαίρονται , ποιοι άνοιξαν την κερκόπορτα στον αφελληνισμό και υπ έσκαψαν το μέλλον μας .

Θυμήσου ποιοι  δεν τόλμησαν , ποιοι λύγισαν ποιοι σε πρόσβαλαν στην Ιστορία , ποιοι σε φόβισαν με τον Τούρκο , ποιοι σε αποδυνάμωσαν οικονομικά για να  μην αντιδράσεις .

Τώρα όλοι αυτοί κρύβονται , φόρεσαν το προσωπείο του πατριώτη και λένε ότι σε συμπονούν ότι αγωνίζονται για σένα . Ξέρεις το λόγο , ξέρεις ποιοι είναι . Θέλουν άλλη μια φορά να σε ξεγελάσουν και μετά , πάλι να χαμογελάσουν ειρωνικά  .

Γράψτε Ιστορία Έλληνες των συλλαλητηρίων , Ελληνόψυχοι Μακεδόνες , απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου , αλλάξτε τη σελίδα της Ελλάδας , θέσετε τις βάσεις για να ανακτήσουμε την χαμένη μας υπερηφάνεια , την χαμένη μας ταυτότητα , κάντε ένα κόπο ακόμα επιπλέον ως συνέχεια εκείνου της συμμετοχής σας στα συλλαλητήρια

Μια ανάσα ακόμα , ένα χτυποκάρδι , για να  ορίσουμε το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας , το μέλλον της Ελλάδας , το μέλλον της Ευρώπης

Αυτό είναι το Ιστορικό μας καθήκον στους αιώνες

Καλό αγώνα !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ( Δ/της ¨κυνηγών¨ της «Η.ΜΒ» ) 

loading...