ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Μητσοτάκης ή κυβερνήτης στην Ελλάδα της Μέρκελ;
Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr

Έγραφα στο χθεσινό μου άρθρο (Τρίτη 28 Μαΐου 2019) με τίτλο: «Έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κέρδισε η ΝΔ» πως, νικήτρια των ευρωεκλογών αναδείχτηκε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη; Αυτό το 33,28% έναντι του 23,84% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται από τη ΝΔ ως συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος! Αφού η διαφορά των περίπου 9,5 μονάδων κάνει ευτυχισμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ!

Ωστόσο, με την χειρότερη κυβέρνηση στην Ελλάδα από συστάσεως του ελληνικού κράτους, η διαφορά είναι μόνο 9,5 μονάδες! Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε τα φτάσει ή και να ξεπεράσει το 40% μπορεί να νιώθουν ευτυχισμένοι στη ΝΔ;

Όταν ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας απέναντί του έναν πολιτικό ογκόλιθο, τον Ανδρέα Παπανδρέου κι όχι έναν “κοντό” όπως ο Αλέξης Τσίπρας, έφτασε τη ΝΔ στο 46,88%! Ευτυχισμένος λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε απίστευτα υψηλά ποσοστά, παρότι ξεπούλησε την Ελλάδα; Παρότι “έκαψε” τους Έλληνες; Παρότι “άνοιξε” τους χείμαρρους και έπνιξε τους συμπατριώτες μας; Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν κέρδισες εσύ και η ΝΔ! Έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας!

Η θρασύτητα και η αισχρότητα των Γερμανών…

Η αιφνίδια αναγγελία Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες εθνικών εκλογών, τα μαύρα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Δευτέρα – σύμφωνα με αξιόπιστες συγκλίνουσες πληροφορίες μας – οφείλεται σε ακόμη μια αισχρή παρέμβαση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στα εσωτερικά της Πατρίδος μας! Άλλωστε, τέτοιες αήθεις παρεμβάσεις της κ. Μέρκελ προς όλες τις ελληνικές Μνημονιακές κυβερνήσεις, είναι συνηθισμένες τα τελευταία χρόνια! Και έτσι μετά από το τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε η δήλωση του Βερολίνου:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αρχηγός της ΝΔ θα ακολουθήσει και θα σεβαστεί τη συμφωνία στις Πρέσπες»!

Επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίχαελ Ροτ δήλωσε, απλώνοντας το ζήτημα για να γίνει περισσότερο κατανοητό:

«Η γερμανική κυβέρνηση είναι βεβαία, ότι οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αφού αυτή η Συμφωνία είναι πάρα πολύ σημαντική και ιστορική»!

Στην συνέχεια ο κ. Ροτ, προκειμένου να “χρυσώσει το χάπι” μας είπε, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς, πως οι δηλώσεις του δεν θέλουν να προκαταβάλλουν την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου και το εκλογικό αποτέλεσμα!

Η Γερμανία επιδιώκει επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και από τον Μητσοτάκη…

Εμείς ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Ροτ και την κ. Μέρκελ, πως παραγνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι κατά της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Και ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης την σεβαστεί, τότε θα πνιγεί κι αυτός στο ποτάμι της αντίδρασης, του θυμού και της οργής του ελληνικού ανυπότακτου λαού!

Βέβαια μας δημιουργεί αισιοδοξία και ικανοποίηση το γεγονός, πως η Γερμανία, γνωρίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μη αποδεκτή από τον ελληνικό λαό, προσπαθεί να την επιβάλει και στην αυριανή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ευχόμαστε λοιπόν να λάβει το πατριωτικό μήνυμα του λαού μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να μην υποταχτεί στον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία) κι αυτός! Γιατί τότε θα καταστεί – κι αυτός – Πρωθυπουργός μιας χρήσεως!

Οι Γερμανοί, γνωρίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι νομικά και πολιτικά έωλη και παράνομη, προσπαθούν να γίνει αποδεκτή και από μια κυβέρνηση της ΝΔ! Θεωρώντας, ότι θα αποκτήσει ισχύ και νομιμότητα η Συμφωνία των Πρεσπών, αφού μετά από κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα την αποδεχτεί και κυβέρνηση της ΝΔ! Γι΄ αυτό τα επιτελεία της Μέρκελ στο Μόναχο, την Κυριακή το βράδυ πανηγύριζαν τη νίκη της ΝΔ!

Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Μητσοτάκης ή κυβερνήτης στην Ελλάδα της Μέρκελ;

Όμως πρέπει να προκαταβάλλω τους τάχατες ανυποψίαστους Μνημονιακούς – όπου και να βρίσκονται – και οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αποδομήσουν τα παραπάνω! Θα πρέπει να τους υπενθυμίσω, πως η Πατρίδα Ελλάς με βάσει τις πρόνοιες του Α΄ Μνημονίου, παραιτήθηκε όλων των ασυλιών της εθνικής κυριαρχίας, αυτοβούλως και αμετακλήτως!

Συνεπώς, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αμφισβητήσει την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με απώτερο σκοπό την ακύρωσή της, που είναι διάτρητη ασυνεπειών από την πλευρά των Σκοπίων, τότε δεν θα έχουμε Πρωθυπουργό στην Ελλάδα, αλλά έναν άλλο κυβερνήτη της Μέρκελ στην Ελλάδα!

loading...

2 thoughts on “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

  1. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩ'Τ!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΖΟΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΙΝΑΣΕΙΣ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ….

Comments are closed.