Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε επιστολή για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Δράμα. Ο πρώτος σταθμός του ήταν το Δοξάτο Δράμας, το ηρωικό αυτό χωριό οι κάτοικοι του οποίου έχουν υποστεί τρεις γενοκτονίες από τους Βουλγάρους (1913, 1917, 1941).

Στις 10 π.μ. και ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν εντός του πνευματικού κέντρου Δοξάτου, λίγο πριν κατευθυνθεί προς το μνημείο σφαγιασθέντων για την προγραμματισμένη κατάθεση στεφάνου, του επέδωσα προσωπικά αφού πρώτα του την διάβασα, μία επιστολή της ομάδας «Μακεδόνες Δραμινοί» (εδώ).

Η επιστολή αυτή αναφέρει τα εξής:

Δράμα, 5 Μαΐου 2019

Προς: κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Θέμα: «Ακύρωση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών»

Αξιότιμε κ. Μητσοτάκη,

Λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:

1. Έχετε δηλώσει, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία «κακή συμφωνία».

2. Διαπρεπείς συνταγματολόγοι και διεθνολόγοι όπως οι κύριοι Κασσιμάτης και Μάζης έχουν εκφράσει την άποψη, ότι: «Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί».

3. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων επιθυμεί την ΑΚΥΡΩΣΗ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να πράξετε ό,τι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ δυνατόν προκειμένου να ακυρωθεί αυτή η επαίσχυντη συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία μας. Αυτό είναι απαίτηση της Ιστορίας, της Επιστήμης, της Αλήθειας. Αυτό επιθυμούν οι Έλληνες, αυτό επιθυμούν οι Νεοδημοκράτες.

Με τιμή

Ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί»

email: [email protected]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού άκουσε με προσοχή το περιεχόμενο αυτής της επιστολής και αφού την παρέλαβε, μου είπε:

«Σε διεθνές επίπεδο είναι μειοψηφία οι φωνές που υποστηρίζουν ότι η συμφωνία αυτή ακυρώνεται, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι αυτή δεν μπορεί να ακυρωθεί».

Αυτή λοιπόν ήταν η δήλωση του κ. Μητσοτάκη σχετικά με το περιεχόμενο της πιό πάνω επιστολής.

Σε κάθε περίπτωση εμείς οι Έλληνες θα αγωνιστούμε για να ακυρώσουμε αυτή την προδοτική συμφωνία και ο αγώνας αυτός θα είναι μέχρις εσχάτων!

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Επίσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Ανατ. Μακ. & Θράκης με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Μέτιο.

ΠΙΣΟΔΕΡΙ 2018 – Επιτροπή Αγώνα

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΡΑΜΙΝΟΙ

E-mail: [email protected]

loading...

1 thought on “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε επιστολή για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

  1. Δεν έχω αμφιβολία πώς,οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι επιθυμούν πράγματι την ακύρωση τής συμφωνίας τών Πρεσπών…

    Το κόμμα τους όμως;;;

    Ένα κόμμα που, στις επερχόμενες εκλογές κατεβάζει τουλάχιστον πέντε υποψηφίους, οι οποίοι είναι υπέρ τής επαίσχυντης συμφωνίας!!

    Ένα κόμμα πού, στους κόλπους του έχει δεχθεί όλους τούς πρώην αριστεροπασόκους άστεγους!!

    Ένα κόμμα που, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Α Φ Ε Λ Ε Σ Τ Α Τ Ω Ν ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ και το οποίο επί 45 συναπτά έτη αποτελεί το πλέον σταθερό δεκανίκι τού Κ.Κ.Ε….

    Ιδού και η απόδειξις:

    Η Νέα Δημοκρτία

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους.

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, τους οποίους όλοι οι πραγματικοί δεξιοί αποδέχονται, ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

    κ. Ι.Αμπατζόγλου

    Δεν έχω καμμία αμφιβολία πώς, τόσο την επιστολή πού τού δώσατε,όπως και την επιθυμία τής συντριπτικής πλειοψηφίας τών ψηφοφόρων της Ν.Δ., ο σύντροφος Μητσοτάκης θα τα εγγράψη εις γνωστόν μέρος τού σώματός του!

    Οψόμεθα…….

Comments are closed.