Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός


Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός.


Ο Γρηγόρης Ψαριανός ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: «πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν.

Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις». Και πρόσθεσε: «Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της «κοινωνικής δικαιοσύνης», του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα»

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές. Η επιθυμία του έγινε σεβαστή από τον Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

 1. Ποιος είπε ότι η σημερινή δεξιά διαφέρει από την αριστερά;
  Διαφωνούν σε κάτι;
  Μνημόνια,
  Υπακοή στις εντολές της παγκοσμιοποίησης,
  Ανοιχτά σύνορα.
  Τζαμιά,
  Γάμοι μεταξύ ομοίου φύλου κ.λ.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" ΝΕΑ ΔΗΜΟ(ΠΑΣΟΚΟ/ΣΥΡΙΖΟ)ΚΡΑΤΙΑ!!!

  Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΕΤΗ!

  ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!!ΛΑ ΛΑ ΛΑ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟΝ BEST92,6 ΤΟ 2003 ,4 5,6.ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΥΤΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή