Απίστευτο θράσος από τους Ισλαμιστές της Αθήνας – Μας αποκαλούν Ελληναράδες, Χριστιανοφασίστες και ρατσιστές και ζητούν εξέγερσηΉρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!

Κατηγορούν τους Έλληνες για «χριστιανοφασισμό» και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook… O λόγος για τους εμπνευστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.


Σε νέα πρόσφατη ανάρτησή του το κόμμα αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας ενώ οι Χριστιανοί Έλληνες
τρώνε κανονικά γουρούνια.

Δείτε σχετικά:

Αλλά τα σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά από τις διατροφικές διαφορές έρχονται από τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Αθήνας του ΙΣΕΚΕ Άχμεντ Ιλάχι ο οποίος γράφει(ανορθόγραφα):

«Ως πότε θα αφήνουμε τους χριστιανοφασίστες να κάνουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητοι; Το χριστιανοφασιστικό κράτος εννοείται ότι θα προστατέψει τους συνιδεολόγους δράστες και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια έως συνήθως, οπότε φίλοι αγωνιστές μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες τι περιμένουμε;

Ξεσηκωθείτε για τα δικαιώματα σας! Μην περιμένετε από την δικαιοσύνη να κάνει τίποτα, πρέπει να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας, όσο καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα όλο ένα και περισσότερα περιστατικά σαν και αυτό θα γίνονται. Φτάνει ποια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!!»

mknews.eu
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

 1. Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (ΙΣΕΚΕ) / Islamic Socialist Workers Party of Greece
  Για ένα σοσιαλιστικό μέλλον, απαλλαγμένο από κάθε μορφής εκμετάλλευσης και διακρίσεων

  Menu
  Skip to content
  Home
  Επικοινωνία / Contact
  Ανακοίνωση

  Αθήνα 17 Οκτωβρίου 2018  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με διάφορες σελίδες που εμφανίζονται στο Facebook και χρησιμοποιούν το όνομα μας ή μέρος του ονόματος μας, σύμβολα μας και ονόματα τοπικών ογρανώσεων μας. Οι κατάπτυστες απόψεις που έχουν κατά καιρούς εκφραστεί μέσω αυτών των σελίδων δεν μας εκφράζουν επ’ ουδενί και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να σταματήσει η προσπάθεια παραπληροφόρησης.

  Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά πως, προς το παρόν, δεν έχουμε παρουσία στο Facebook και όταν αποκτήσουμε σελίδα στο Facebook θα το μάθετε από την επίσημη σελίδα μας. Μέχρι τότε, η μόνη μας διαδικτιακή παρουσία είναι η παρούσα σελίδα και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με το κόμμα είναι η ηλεκτρονική μας διεύθυνση, islamsocgr(at)gmail.com .

  Κεντρική Επιτροπή ΙΣΕΚΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή