ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

-Γραφει η Μαρκεσίνα ( Βασιλική Π. Λύκαινα)

Τσιμεντόβλακες Νεοελληναράδες μην πιστεύετε κανέναν αλλά διαβάστε επιτέλους την ιστορία σας. 
Έστω αυτήν την τελευταία παράγραφο από το 1821 και μετά. 
Μήπως νομίζετε ότι το Συριζοπαρεάκι των συφιλιδικών εκατομμυριούχων και των φούστηδων είναι η πρώτη συμμορία που λεηλατεί το πτώμα του έθνους;  
Από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέττη μέχρι την χεσόφαρα των Γλυξπουργκ, τους Καραμανλοπουστιρλήδες, τα Μπακολύμματα, τους Παπανδρέου και όλα τα γαμίδια της ιεχωβάδικης σοσιαλιστικής χέστρας του ΠΑΣΟΚ, η σειρά των τεκτονικών φιδιών είναι ατελείωτη. 
Κι αυτό γιατί ποτέ δεν έγινε ένα καλό ξεπάστρεμα, ένα άγριο λεπίδι, ένας εθνικός θερισμός με αναδρομική ισχύ.
Τελευταίο επίτευγμα της χώρας είναι η επανεμφάνιση του «πατριωτικού» συρφετού. Ήτοι, η μεγαλοπρεπής νεκρανάσταση των ανίατων πατριδόκαβλων και η κατά παραγγελία συστράτευσή τους στις γραμμές των ανά την επικράτεια πρακτορίσκων.  Άξιο λόγου είναι ότι αυτή η καινουργής πανστρατιά των εθνικοφρόνων κατσαρίδων προέρχεται όχι μόνο από το γλιτσιασμένο βασιλοφασιστικό πιθάρι αλλά κυρίως από το πτυελοδοχείο του εβραιομπολσεβικικού κουμουνόσογου.
Το κάθε περιοδεύον άσυλο, η κάθε ανέραστη κουκουβάγια και ο κάθε σακατεμένος εγκεφαλικά ημιπυγμαίος διεκδικούν μέσω του πληκτρολογίου δάφνες που οι παππούδες τους έδρεψαν προσφέροντας το αίμα τους. 
Όπως και με τα Γένη του Ησιόδου, κάθε μεταγενέστερη εκδοχή παρουσιάζεται υποδεέστερη της προηγούμενης. Κουτσαίνοντας φτάσαμε λοιπόν στο σημερινό Μπετοβλακώδες Γένος.  
Ένα συνονθύλευμα από πατατάκια,
χριστιανοβαρεμένους, δωδεκαμαλάκες, γκέι σκυλογατόφιλους, λαθρόγυφτους, λεσβιομπαζόλες και μογγολοειδείς συριζο-κρετίνους με κοκάλινα γυαλιά. 
Όπως απέδειξαν τα σχετικά πρόσφατα γεγονότα του survivor με πρωταγωνιστές τους δύο δημόσιους κοπρίτες, η ασχετία, η αχρηστία και η δειλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χαμερπούς υβριδίου που αντικατέστησε τους ήρωες του ’21, του ‘12-‘13 και του ‘40-’41, με τους οποίους αιματολογικά και μόνο διατηρούμε κάποιας μορφής συγγένεια. 
Στην πλειοψηφία της η σημερινή ραγιαδόφαρα:
Είναι ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ , γιατί δεν έχει διαβάσει ούτε καν σε κόμιξ την νεότερη στρατιωτική ιστορία που αφορά τους Κωλότουρκους.  Από τον Αθανάσιο Διάκο μέχρι τους αιχμαλώτους της Εισβολής στην Κύπρο, η μεταχείριση των συλληφθέντων από τους Οθωμανούς είναι δεδομένη.
Είναι ΑΧΡΗΣΤΗ  Η ΡΑΓΙΑΔΟΦΑΡΑ, γιατί δεν μπορεί να κάνει ούτε την απλούστατη δουλειά για την οποία χρυσοπληρώνεται, ειδικά όταν αυτή η δουλειά περιλαμβάνει την χρήση όπλων.  
Τα παλαιά χρόνια, τα όπλα τα κρατούσαν οι άντρες.  
Όμως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ακόμα και γυναικόπαιδα αναλάμβαναν αυτό το θεάρεστο έργο. 
Εννοείται ότι όλοι οι παλαιοί είχαν τεράστια αρχίδια σε σύγκριση με τους σημερινούς μαμάκηδες, φύτουλες, χέστες και ζωόδουλους που έχει επιβλαβώς αναθρέψει η μητριαρχική σκατοκρατία.
Είναι ΔΕΙΛΗ , γιατί ποτέ δεν καταφέρνει να πάρει μια αντρίκια όσο και λογική απόφαση που είτε θα αναβιβάσει την ανώφελη ύπαρξή της στο επίπεδο των ηρώων, είτε θα της λύσει τα άμεσα προβλήματα. Ως υπάκουα ζώα, οι αιγοπροβατίνες της χεσοδημοκρατίας επιλέγουν να υπακούσουν τυφλά στην βρώμικη εξουσία του πορνοβοσκού και να αναμείνουν την εξ ουρανών βοήθεια που δεν θα έρθει ποτέ.
Όπως είπα άπειρες φορές στο παρελθόν, δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει έλεος για κανέναν.  Εάν ξεσπάσει Ελληνο-τουρκική σύρραξη –σενάριο το οποίο παίζει δυνατά- είναι οτι οι Ραγιάδες οι οποίοι υπάκουσαν στις διαταγές των άκαπνων πολιτικων τους, θα μεταφερθούν στα βάθη της Ανατολίας για σοδομισμό και εκτέλεση. Οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους επί αιώνες και την κάνουν άψογα. 
Όσο για τον καπετάνιο του υπερσύχρονου σκάφους που εμβολίστηκε ξώφαλτσα από την τουρκική μαούνα, αυτός ο υψηλόμισθος πανύβλαξ είναι μόνο για να διοικεί κανένα φουσκωτό παιδικό κροκόδειλο του Τζάμπο.
  
 ΣΠΙΤΙ: Η τελευταία πατριαρχική γενιά εγκατέλειψε αυτόν τον μάταιο κόσμο από τα μέσα της δεκαετίας του ’70.  Για δύο δεκαετίες μετά τον θάνατο αυτών των παλαιάς κοπής Νεοελλήνων επικράτησε μια νόθα και θολή κατάσταση αναμονής. 
Στο διάστημα αυτό επωάστηκε ένα αυγό φιδιού που μπροστά του η χιτλερική ιδεολογία μοιάζει με το κίνημα της μη βίας του Μαχάτμα Γκάντι. Φεμινίστριες, Αμαζόνες, Κλυταιμνήστρες, λεσβιόπανα, ψυχοπούστρες, στρίγγλες, όλο το κακό συναπάντημα της μητριαρχικής ανωμαλίας συντάχθηκε εναντίον των ΠΡΩΗΝ ανδρών. 
Μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια αυτές οι πολιτικά οργανωμένες άρπυιες κατάφεραν να εξοστρακίσουν τον πατέρα από την ανατροφή των παιδιών. 
Ως αποτέλεσμα, ο άνδρας μεταλλάχτηκε από αυτές τις μανάδες-μαινάδες στο γλοιώδες έκζεμα που βλέπετε στα σκατοκάναλα αλλά και στις παρέες σας :  Ρουφιάνος, ύπουλος, δειλός, μικρόψυχος, φυγόπονος, ανίκανος να κρατήσει όπλο, εντελώς ανεύθυνος και Φούστης. Το μπουρδελόσπιτο πήρε φωτιά και μακάριοι τελικά οι καψοκαλύβες που το φουντάρισαν από μόνοι τους, αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν.
Η δρυς του Ραγιαδιστάν έπεσε. Ο κάθε παλιόπουστας έρχεται τώρα εδώ να προμηθευτεί τα ξύλα για το τζάκι του. Το παιχνίδι τελείωσε.  
Ο πόλεμος χάθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά.  Όλα είναι αλληλένδετα.  
Η ημίαιμος φυλή των Νεοελληναράδων διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και γι αυτό δεν φταίνε ούτε οι Κρόνιοι, ούτε οι σκοτεινές δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού, ούτε καν η ψωλοχυματοφάγος μασονία. Αυτοί που φταίνε είναι κατά 30 % ο μουνόδουλος άντρας και κατά 70 % η μπαλότσα που τον σέρνει με το βρωμομουνί της στην Κόλαση. 
Αυτή η χοντροκώλα σαβουροφάγος μετακάμπια αντί να δημιουργεί, καταστρέφει το έθνος σε δύο επίπεδα: α) τσακίζει τους άνδρες που δεν είναι του χεριού της διαλέγοντας μόνο τους πιο ανίκανους και διεφθαρμένους ραγιαδοκηφήνες προς αναπαραγωγή και β) ευνουχίζει τα αρσενικά παιδιά της, ευνοώντας ταυτόχρονα σκανδαλωδώς τα θηλυκά.  
Με την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού που υπακούει τυφλά στις εντολές της μητριαρχικής παγκοσμιοποίησης, η παλαιά μητέρα που στήριζε το έθνος και την οικογένεια με το ήθος της, μεταλλάχτηκε σε ένα φθονερό βιορομπότ προγραμματισμένο να διαλύει οτιδήποτε έχει σχέση με την ανδρεία. 
  
Από αντικείμενο σεβασμού, η Νεοελληνίδα μητέρα ξέπεσε σε αντικείμενο για μαλακία και βρώμικο σεξ. 
Κοιτάξτε γύρω σας πόσες μητέρες σπρώχνουν καρότσια με μωρά ενώ τα μίνι τους φτάνουν μέχρι τα εσωρουχα. Οι μιλφάρες με τα βυζόμπαλα χύμα και τα στρινγκάκια, τι αρχίδια σεβασμό περιμένουν; 
Ως και πριν μερικά χρόνια, αυτές οι κάργιες περίμεναν τα παιδιά τους να πάνε 10-12 χρονών για να χωρίσουν. 
Τώρα με το που βγαίνουν από το μαιευτήριο έχουν το μυαλό μόνο στο τατουάζ και στην ξένη λούτσα. 
Δεν βλέπουν την ώρα να σουτάρουν τον βλάκα που παντρεύτηκαν και να ριχτούν στο βόθρο του ζωώδους και αχαλίνωτου σεξ με αγνώστους. 
Λαθροπιθήκια, μολοσσοί, ζαρζαβατικά, γύφτοι, Λοάτκι, όλοι οι συνδυασμοί σεξ παίζουν με την κτηνοβασία να κυριαρχεί ως επιλογή.  
ΣΧΟΛΕΙΟ: Το πορνείο των αθώων ψυχών. 
Κάθε λογής κίνδυνοι ελλοχεύουν μέσα σε αυτό το κολαστήριο της παιδικής ηλικίας.  Από παιδοφιλικές μαρμάγκες που εμφανίζονται ως κολοσσοί της ηθικής για να μολύνουν όποιο νήπιο πέσει στα νύχια τους, ως μνησίκακα ανθρωπάρια που κυνηγούν ανελέητα όποιο παιδάκι τολμάει να ξεχωρίσει από τον βόρβορο των δίποδων, ομιλούντων γουρουνιών μαζικής υπερπαραγωγής. 
Πρόκειται για εργαλείο ολικής καταστροφής του ανθρώπινου και του ανδρικού πνεύματος. Το μόνο που διδάσκεται σε αυτό το μολυσμένο νεκροτομείο είναι η τυφλή υπακοή στα ιερατεία που ασκούν τις διάφορες εξουσίες.  Είναι τόπος διεξαγωγής αρρωστημένων πειραμάτων με πειραματόζωα ανύποπτα παιδιά. Όσο πιο γρήγορα λαμπαδιάσουν από τα θεμέλια αυτές οι αίθουσες βασανιστηρίων, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πρόοδος του ανθρώπινου είδους.
Ως προς τα υπόλοιπα, κάποιοι ονειρεύονται ξύπνιοι. Βλέπουν «πατριωτικά» κόμματα και «εθνικούς» σχηματισμούς σε κάθε μέγεθος και ύφανση. 
Ρε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ψηφοπαθείς δεν είπαμε να σταματήσετε να παίρνετε ληγμένα; 
Θέλετε ρε να ξαναδοκιμάσετε τον Καρατζαχέστη και τον Βελόπουστο και τις αλλες τραδουδιστριες σαν να μην τους ξέρατε; Ποιους ρε; 
Τα πρακτόρια συναδέλφους του Θου-Βού;
Δεν βάλατε μυαλό ρε ξεπουπουλιασμένα φαραόνια μετά το κάζο με την πορδή; 
Η εκλογική τράπουλα είναι καρασημαδεμένη. Δεν υφίσταται πιο στημένο παίγνιο από το εκλογικό. Εξήντα χιλιάδες (60.000) ευρώ είναι χοντρικά το κόστος μόνο για τα ψηφοδέλτια της κάθε εκλογικής αναμέτρησης. Όποιος τα έχει, τα βάζει και τα χάνει σε ένα εξαρχής νοθευμένο παιχνίδι. Όποιος δεν τα έχει, του τα προσφέρουν διάφοροι «φίλοι του λαού», αφού τον σοδομίσουν πρώτα. Αυτή είναι η πουτάνα η χεσοδημοκρατία των μασονοφραγκάτων.  Μόνο πλούσιοι ή υπάλληλοί τους μπορούν να εκλεγούν είτε με παλαιά, είτε με νέα κόμματα. Εννοείται ότι κάποιος έχει οξυγονοκολλήσει τον τροχό στο σημείο που γαμάνε τον φτωχό.  
Στο μεταξύ, μαζί με τους υπόλοιπους νάνους σήκωσαν κεφάλι και τα βασιλικά ερπετά, οι Δανο-γερμανο-οβραίοι Γκλύξμπουργκ κροταλίες. Δεν αντέχω στον πειρασμό να σας θέσω μια ερώτηση βασιλομασονικής κρίσεως: 
Όταν ο Νεοελληνικός συρφετός τους έδιωξε με εκείνο το γελοίο δημοψεύτισμα του ’74, ξέρει κανείς γιατί κατέληξαν στην Αγγλία; Γιατί δεν πήγαν στην πατρίδα τους την Δανία ή έστω στη μαμά Γερμανία; Γιατί δεν πήγαν στην Ιταλία να είναι και κοντά στο τσιφλίκι τους; Γιατί δεν πήγαν στην Ελβετία να τρώνε σοκολατάκια; Και γιατί στο τέλος τα μπάσταρδά τους οι πρίγκηπες κατέληξαν στις ΗΠΑ; Εδώ σας θέλω. 
Γραφει η Μαρκεσίνα (Βασιλική Π. Λύκαινα)*
ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΟΙ 
ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ
ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ
ΕΘΝΟΥΣ. 
loading...

1 thought on “ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

  1. χλιτσι χλιτσι πουτσι πουτσι?

Comments are closed.