ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΗ Η ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Α ) ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ :
Σας μιλώ για ηθική και δεν με καταλαβαίνετε, σας μιλώ για δικαιοσύνη και δεν με καταλαβαίνετε, με αληθινά λόγια σας μιλώ και

δεν με καταλαβαίνετε , τότε, ήλθε η ώρα να δικαιωθείτε, όπως αξίζει του καθενός.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, δεν χρειάζεται θυσίες, χωρίς σκέψη, αγάπη και μετάνοια, δεν χρειάζεται νηστείες από χορτασμένους με τις αμαρτίες τους.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. 
Γι’αυτό πρέπει ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΗ Η ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ, να συλλάβει τις υψηλές συχνότητες και τους κραδασμούς της αγάπης και της ελεημοσύνης του Θεού Πατέρα.
Δια τούτο πρέπει με θέληση δυνατή και με πάθος να κάνετε την ένωση με τον Θεό Πατέρα, και όχι από φόβο πονηρό και από συμφέρον.
B ) ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ :
Η αγάπη είναι ΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ, να αγαπάτε τον πλησίον σας, όπως Ο Ουράνιος Πατέρας αγαπαει εσάς, διότι οι ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, είναι όπως ένας βράχος που δεν μπορεί κανένας να τον μεταφέρει η να τον μεταλαξη.
Όμως οι νόμοι των ανθρώπων είναι σαν μια σταγόνα νερό που πέφτει στον ωκεανό και την καταπίνουν τα κύματα.
Γι’αυτό αγαπάτε και αφοσιωθείτε στους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ με ευλάβεια, ένας από αυτούς τους ΝΟΜΟΥΣ είναι η αγάπη, αγαπάτε τον πλησίον αγαπάτε αλλήλους, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.
Γ ) ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :
Φορέστε το πέπλο της δικαιοσύνης και μάθετε να ζείτε με αυτήν, ως το πλέον πολύτιμο δώρο Του Ουράνιου Πατέρα, ως πηγή ζωής γι’αυτούς που το δικαιούνται πάνω στην γη.
Αυτήν την γη, Ο Ουράνιος Πατέρας, την έκτισε με αγάπη για εσάς, και η δικαιοσύνη είναι Νόμος Θεού, όπως και η αγάπη είναι Νόμος Θεού.
Διότι η αγάπη, γεννάει δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη τηρεί τους Νόμους Του Θεού.
Οι Νόμοι Του Θεού, Του Ουρανίου Πατέρα, Του Υιού Του και της Μητέρας ( Παναγίας ) είναι ατράνταχτοι, είναι Δίκαιοι, είναι Ηθικοί, να μην βγάλετε το πέπλο της δικαιοσύνης από πάνω σας παιδιά μου, διότι μόνο από αυτό θα σας γνωρίσουν Ο Πατέρας ΚΑΙ Ο Υιός Του
Δ ) ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ :






loading...