Η απάντηση της Γεροβασίλη στη ΝΔ: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν Μητσοτάκη να με προσβάλλει προσωπικά – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Μητσοτάκης με κάθε γκάφα που κάνει τώρα τελευταία, που δεν είναι γκάφα αλλά είναι στ’ αλήθεια η αποκάλυψη του πραγματικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, στην ημερήσια
ατζέντα, πρέπει να στοχοποιείται ένας πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ με χυδαίες διατυπώσεις και κρίσεις για να γυρίσει την ατζέντα. Έτσι λοιπόν, εκεί που απαντούσε η Ν.Δ. προς το Μαξίμου για να υπερασπιστεί τη θέση του κ. Μητσοτάκη για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας αλλά και όλο αυτό το οποίο παρακολουθήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη χθες, υπάρχουν και δύο σειρές στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης που συστήνει στο Μαξίμου να ρωτήσει την κ. Γεροβασίλη πώς θα κάνει χρυσές δουλειές στο ιατρείο της στην Άρτα. Πρώτον, ξαναζεσταμένο φαΐ. Δεύτερον, περσινά ξινά σταφύλια», τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για τη χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και την αναφορά στο όνομά της και το ιατρείο που διατηρούσε στην Άρτα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Βάρδια” στην ΕΡΤ1, με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά, η κ. Γεροβασίλη είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή πρέπει να δώσω και μία απάντηση γιατί ξέρετε στην Άρτα, έγινε μια τεράστια αυθόρμητη εκδήλωση υποδοχής του πρωθυπουργού του κ. Τσίπρα, όταν ξεκίνησε την περιοδεία του στην Άρτα, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα και τη Λευκάδα με μια εντυπωσιακή ανταπόκριση των ανθρώπων. Και βεβαίως επειδή εγώ εκλέγομαι στην Άρτα θα έπρεπε να στοχοποιηθώ προκειμένου αυτό να ισορροπήσει με έναν τρόπο την πλευρά της Ν.Δ.

Βεβαίως εγώ εργάστηκα στην περιοχή μου την Άρτα ως ακτινολόγος και έχω τα αντίστοιχα μηχανήματα που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει αυτή τη δουλειά, αυτή είναι η δουλειά μου. Ωστόσο το νοσοκομείο Άρτας τα τελευταία χρόνια διέθετε αξονικό τομογράφο και το ιατρείο είχα και εγώ στην ιδιοκτησία μου μέχρι το 2015 όπου μετά λόγω ασυμβίβαστου μεταβίβασα τις μετοχές και δεν έχω καμία συμμετοχή σ’αυτό το ιατρείο. Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το νοσοκομείο Άρτας δεν έμεινε καμία μέρα χωρίς αξονικό τομογράφο σ’όλο αυτό διάστημα που είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πλην μίας βλάβης κι όταν έκλεισε για να αντικατασταθεί το παλιό μηχάνημα με καινούργιο με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας. Σ’ αυτό το διάστημα αυτό το ιατρείο για το οποίο συζητάμε, δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο. Δεν διαθέτει και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες. Και η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ γιατί αναγκάζονται οι πολίτες να πηγαίνουν στα Γιάννενα και την Πρέβεζα για να κάνουν τομογραφίες.

Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Από τη μία δεν υπάρχει αξονικός και από την άλλη κατηγορούμαι ότι αυτός ο αξονικός που δεν υπάρχει κάνει τη βρώμικη δουλειά για να μην πηγαίνουν οι άνθρωποι στο νοσοκομείο. Είναι χυδαίο.

Κοιτάξτε, δεν έχει υπογραφή το κείμενο της Ν.Δ. και καλά θα κάνουν να μην βάλουν υπογραφή γιατί υπάρχουν και αναπαραγωγές και θα δω τι θα κάνω. Αλλά την προσωπική μου υπόληψη και τον τρόπο που δούλεψα το επάγγελμά μου 25 χρόνια που το γνωρίζουν οι Αρτινοί και γι’αυτό υπερψηφίζομαι. Και αυτό δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ. Μητσοτάκη και κανέναν κ. Πορτοσάλτε γιατί κάτι έπιασε το αυτί μου τώρα το πρωί να με προσβάλει προσωπικώς», κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.

Δείτε τι είπε:

loading...

1 thought on “Η απάντηση της Γεροβασίλη στη ΝΔ: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν Μητσοτάκη να με προσβάλλει προσωπικά – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΟΙ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ,
    ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.

Comments are closed.