Ο δικός μας Φίλιππος……..

Ένας αστυνομικός που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία, εμπειρίες και ικανότητες, ο Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

 Ο Φίλιππος έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έγινε μόνιμος κάτοικος Κατερίνης από το 1990. Στον τόπο μας δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 25 χρόνια, πρώτα ως
ελεύθερος επαγγελματίας και ανήσυχος πολίτης και στη συνέχεια ως αστυνομικός.
Σήμερα υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Η κόρη του Ελένη είναι φοιτήτρια στο τμήμα πολιτικών επιστημών του πανεπιστημίου Κρήτης.

 Λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει δημιουργήσει πολλά video, πάντα με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, τα οποία έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης έχει δημιουργήσει από το μηδέν πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες κάποιες από τις οποίες βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις αναγνωσιμότητας στην Ελλάδα.

 Επέλεξε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου, γιατί αγαπά την πατρίδα και τον τόπο του, τόσο απλά !
 Η απόφασή του να επιλέξει τον Θανάση Λιακόπουλο ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και αφού πρώτα διαπίστωσε ότι είναι πραγματικά όλα όσα λέει.
 Μπαίνει στον εκλογικό αγώνα με στόχο και προτεραιότητα να λύσει χρόνια προβλήματα του δήμου μας και να βοηθήσει τους συμπολίτες μας τόσο μέσω της δημοτικής αρχής όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

loading...