Με μια Σημαία στον δρόμο των Ιδανικών – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αυτός είναι ο δρόμος της Χρυσής Αυγής – Μισό εκατομμύριο νέοι ψηφοφόροι ηλικίας 17-21 ετών μπορούν να βάλουν “φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό

Eίμαστε πλέον στην τελική ευθεία των εκλογών της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη βουλευτών του ευρωκοινοβουλίου, καθώς και για την εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών σε ολόκληρη την χώρα. Ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μαίνεται σφοδρός, αλλά οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες διεκδικούν το καλύτερο ενάντια σε συνθήκες απόλυτα αντιδημοκρατικές για τους Εθνικιστές και σε μία προπαγάνδα δολερή, τόσο από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, όσο και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την επίσημη αναγγελία από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψηφίου ευρωβουλευτού του περίφημου Καιρίδη. Για τον οποίο Καιρίδη ένας σεσημασμένος αντιεθνικιστής, ο Νίκος Δήμου έγραψε: «Βήμα», «Καιρός για Καιρίδηδες»: «Γράφω αυτό το κείμενο για να υποστηρίξω μια γενικότερη θέση και χρησιμοποιώ τον κ. Καιρίδη σαν παράδειγμα. Ή αν θέλετε, σαν υπόδειγμα. Από όσο μπορώ να γνωρίζω, ακούγοντάς τον στην οθόνη, ο άνθρωπος αυτός διαθέτει όλα τα προσόντα που θα ζητούσα από έναν ευρωβουλευτή… Γιατί τέτοιους ευρωβουλευτές χρειαζόμαστε, που θα βάζουν την Ευρώπη πάνω από τη χώρα τους». Τέτοιους ευρωβουλευτές θέλει ο Νίκος Δήμου και η Νέα Δημοκρατία, ευρωβουλευτές που θα βάζουν το συνδικάτο των Βρυξελλών και τους τραπεζίτες επάνω από την Ελλάδα μας, την οποία αυτή η Ευρώπη των τοκογλύφων έχει καταστρέψει.

Ο Καιρίδης και οι σε διατεταγμένη υπηρεσία επαγγελματίες “εθνικόφρονες”

Όσο για τον Καιρίδη, ούτε μία διαμαρτυρία από τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι παριστάνουν τους “μακεδονομάχους” και τους υπερπατριώτες! Πάνε στις Ευρωεκλογές με σημαία τους τον Καιρίδη και ούτε ντρέπονται, αλλά ούτε και τολμούν να διαμαρτυρηθούν, απόλυτη σιγή, υποταγή και πολιτική δειλία…

Να θυμηθούμε ότι ο Καιρίδης έχει πει ότι οι Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος, όπως και οι “μακεντόσκι”, ότι οι Έλληνες είναι τέκνα των Οθωμανών και πολλά άλλα… και δεν πήρε ούτε μια λέξη πίσω από όσα έχει πει! Μάλιστα, στην εφημερίδα τα “ΝΕΑ” της Λαμπρής, υπήρχε αναγγελία άρθρου του στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος με τίτλο “Η λάσπη μένει στα χέρια των λασπολόγων”. Το άρθρο δημοσιευότανε στην σελίδα 28 και ήταν περίπου μισή σελίδα και σε αυτό δεν υπήρχε καν η οποιαδήποτε αναφορά στα όσα προκλητικά εναντίον της εθνικής Ιδέας έχει δηλώσει. Έτσι, λοιπόν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία ψηφίζει Καιρίδη, ψηφίζει ότι “οι Έλληνες είναι τέκνα των Οθωμανών”, ότι “η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική, αλλά ελληνοποιήθηκε” και όλα αυτά που έχει πει ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Κόκαλη, Καιρίδης, για να μη ξεχνάμε.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και κάποιοι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”, οι οποίοι επιχειρούν να κάνουν πολιτική καριέρα υβρίζοντας και συκοφαντώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι οποίοι διεκδικούν και αυτοί την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών. Εάν ήταν ενωμένοι ίσως κάτι θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά αυτό όχι μόνον δεν συνέβη, αλλά κατεβαίνουν με πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς και είναι βέβαιο ότι κανένας απ’ αυτούς δεν πρόκειται να πετύχει το 3%. Η ψήφος σε αυτούς είναι όχι μόνον ΧΑΜΕΝΗ, αλλά πηγαίνει κατ’ ευθείαν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο πρώτο κόμμα. Για τον λόγο αυτό δεν έχει καμία δικαιολογία κανένας πατριώτης ή εθνικιστής για να μη ψηφίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μόνη Εθνική δύναμη που υπάρχει και αντιστέκεται ενάντια στους μαρξιστές και φιλελεύθερους αρνητές Πατρίδος!

528.996 νέοι ψηφοφόροι

Στις εκλογές που έρχονται ένα νέο στοιχείο σίγουρα θα ταράξει τα νερά. Είναι οι νέοι ψηφοφόροι, για τους οποίους όλοι ανησυχούν ότι θα ψηφίσουν “ακραία” και το “ακραίο” που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα οι 17άρηδες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, το 2019, ανέρχονται σε 106.760. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι νέοι ηλικίας 18 έως 21 ετών, που επίσης θα ψηφίσουν για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, το ηλικιακό γκρουπ 17-21 ετών ανέρχεται σε 528.996!

Περισσότεροι δηλαδή από 500.000 νέοι και νέες έχουν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά και αυτό μπορεί καίρια να πλήξει το πολιτικό κατεστημένο και το φοβούνται οι “νταβατζήδες” της δημόσιας ζωής γιατί γνωρίζουν ότι τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους νέους είναι πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο. Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε τελευταία (τα “ΝΕΑ” 20 Απριλίου 2019) και συγκεκριμένα σε κάρτα της Metron Analysis για τον μήνα Μάρτιο 2019, δίνει καθαρή πρόθεση ψήφου στις ηλικές 17 έως 34 τα εξής ποσοστά: ΣΥΡΙΖΑ 21,6%, Ν.Δ. 15,5%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,6% – Πόσο αληθές είναι αυτό όμως; Σας παραθέτουμε το εξής από την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας μόλις έναν μήνα πριν: “Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής (2-2-2019): Στους νέους από 17 έως 34 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα και λαμβάνει το 15,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 15,4%, το ΚΚΕ μόλις ένα 4,4% και η Νέα Δημοκρατία το 21,8%!” Μέσα σε έναν μήνα δηλαδή μας λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 15,9% πήγε στο… 9,6%!

Ο δρόμος των Ιδανικών

Χοντροκομμένο ψέμα, το οποίο επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω απόσπασμα άρθρου σε ιστοσελίδα, η οποία στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και το οποίο αναφέρει: «Κυριάκο, μίλα με τους 17αρηδες»: “Τι έχουν να πουν όμως οι πολιτικοί στο πιο σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας; Και πόση ρητορική τους απομένει, όταν μέχρι τώρα είχαν αφιερώσει όλα τα στρατηγικά τους ευρήματα στους συνταξιούχους;

Δυστυχώς για την δημοκρατία, υπάρχουν δύο κόμματα που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο πειστικό λόγο, όταν απευθύνονται στους νέους και ειδικά στους 17άρηδες. Είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Και το αποδεικνύουν διάφορες δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς, μετρούν τις διαθέσεις των νέων κάτω από 20 ετών πριν τις κάλπες.”

Τι έχουν να πουν αλήθεια οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στους νέους; Όσο για το ΚΚΕ που επικαλείται, ο νεοδημοκράτης (;) αρθρογράφος του διαδικτύου, στην δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου του 2019, στους νέους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελάμβανε 15,9% και το ΚΚΕ μόλις 4,4%! Αυτό που φοβούνται είναι συγκεκριμένο και έχει όνομα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μοναδικό Κίνημα πολιτικό, το μόνο λαϊκό Κίνημα, που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση σύμφωνα με δήλωση πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Είναι το Κίνημα αυτό, που δέχθηκε πιέσεις, φυλακίσεις, επιθέσεις κι όχι μόνον τις άντεξε, αλλά προχωρεί μπροστά! Τίποτε δεν έχουν να πουν οι πολιτικοί στα νιάτα της Ελλάδος, που σαπίζουν μέσα στην ανέχεια και προπαντός χωρίς Ιδανικά! Τίποτε δεν έχει να πει ο Κυριάκος στους 17άρηδες όσο και να τους μιλήσει, οι μόνοι που μπορούν να πουν είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες, που μπορούμε να τους δώσουμε μια Σημαία να την κρατήσουν ψηλά και να προχωρήσουν στον δρόμο των Ιδανικών.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

7 thoughts on “Με μια Σημαία στον δρόμο των Ιδανικών – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε, όσο ήταν στην εξουσία, 4 χρόνια μπροστά του να κάνει αυτά που υπόσχεται ότι θα κάνει, όταν επανεκλεγεί. Γιατί δεν τα έκανε;;
    Λαέ, πότε θα ξυπνήσεις;;

  2. Μόνη ελπίδα πλέον είναι ο πατριωτισμός.
    Όλα τα άλλα κόμματα μας απογοήτευσαν.

  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

  4. Μέσα σε έναν μήνα δηλαδή μας λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 15,9% πήγε στο… 9,6%!

    Ακριβώς. Μέσα σε ένα μήνα η χρυσή αυγή πήγε από 15,9% στο 9,6%!!!στους νέους.

    Προσωπικά δεν πιστεύω καμιά απ' τις δύο δημοσκοπήσεις. ΄Οταν δέχεσαι όμως ως αληθινή τη μια δημοσκόπηση τότε δέχεσαι ως αληθινή και την δεύτερη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. ΄Οχι όποτε σε συμφέρει τη δέχεσαι κι όταν δε σε συμφέρει την απορρίπτεις.

  5. Αν το έχεις παρατηρήσει, πολλές δημοσκοπήσεις λίγο πριν από τις εκλογές, πάντοτε έδειχναν και δείχνουν τη Χρυσή Αυγή στην 5η ή 6η θέση. Όταν όμως γίνονται οι εκλογές καταλαμβάνει την 3η θέση.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  6. ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΧΛΙΑΡΑ ΛΑΣΠΟΒΡΟΧΗ ΜΟΥΝΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΛΑΜΠΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΝΑΜ ΜΠΑΝΤΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΛΕΧΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΕΚΠΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΕΙΔΗ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΦΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΣΠΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ….ΝΑ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ'ΑΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ….

  7. Εκτός αυτού και πολλές δημοσκοπήσεις έδιναν στη χρυσή αυγή το 10% , το 15% παλιότερα και πάει λέγοντας. ΄Ομως η χρυσή αυγή "παίζει" μεταξύ του 6,9% και του 7%. Κι αυτό το ποσοστό τώρα που πιέζει η ΝΔ για αυτοδυναμία είναι πολύ επισφαλές. Μπορεί βέβαια και να το κρατήσει δεν ξέρω.
    Κι αυτό που γράφω εγώ στο σχόλιό μου είναι ότι τις δημοσκοπήσεις ή τις δέχεσαι για αληθινές ή δεν τις δέχεσαι. Ο αρχηγός σας τι απ΄τα δύο κάνει;
    Μην κάνεις λοιπόν ότι δεν καταλαβαίνεις.

Comments are closed.