Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Με τη γνωστή τακτική του το αντιλαϊκό και σκοτεινό καθεστώς εξουσίας διέλυσε και την Ένωση Κεντρώων, μετά τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι. Σε μία μη αντιπροσωπευτική Βουλή που η πλειοψηφία των Βουλευτών εκπροσωπεί τον εαυτό τους και τίποτα άλλο η δημοκρατία συνεχίζει να ευτελίζεται.

Φυσικά πρόκειται για τη δημοκρατία του Αλέξη Τσίπρα και των προκατόχων του για τους οποίους ο ελληνικός λαός αποτελεί έναν κομπάρσο απλώς, χωρίς καμία ουσιαστική συμμετοχή στις εξελίξεις, όπως απέδειξε και η παράδοση της Μακεδονικής ταυτότητας στους Σλάβους και τους Αλβανούς. Στημένες επικοινωνιακά εκλογές για τη διαιώνιση ενός σάπιου αποικιακού παράκεντρου εξουσίας.

Η μη διαγραφή του βουλευτή Σαρίδη που εκλέχτηκε με την Ένωση Κεντρώων και ψηφίζει αντίθετα αυτής καταδεικνύει και τον καιροσκοπισμό των βουλευτών και των πολιτικών κομμάτων, αποτελώντας πιστή ίσως αντανάκλαση και του ελληνικού λαού που απλά αναζητεί τα ατομικά του οφέλη σε κάθε πράξη του διαμορφώνοντας τη συνείδηση του καθημερινά αδιαφορώντας για την τύχη της Ελλάδας και των υπολοίπων συμπολιτών του.

Μεταπολιτευτικά δεν υπήρξε Βουλή που να μην ξεπούλησε την Ελλάδα αλλά σίγουρα η τελευταία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην απεγνωσμένη προσπάθεια Αρχηγών κομμάτων να νταλαβερίζονται με τον Αλέξη Τσίπρα και να διατηρούνται σε κοινοβουλευτική ζωή για τη μη απώλεια των προνομίων τους. Ασφαλώς παρά και τη νεκρανάσταση ενίοτε κομμάτων ή τη μετενσάρκωσή τους σε άλλα πατριωτικά κόμματα μίας χρήσης δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά παρελθόν όπως θα αποδείξουν και τα αποτελέσματα της 26ης Μαίου 2019. Κυρίες και κύριοι του δανεικού πάγκου είστε ήδη εκτός Βουλής.

Λ.ΚΑΛ.


https://thedayaftergr.blogspot.com/

loading...

1 thought on “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

  1. Εδώ που τα λέμε από το κάτω ράφι τους είχαν μαζέψει , μην έχουμε και απαιτήσεις σοβαρότητας , οι άνθρωποι είδαν ξαφνικά και απρόσμενα εξουσία και δημοσιότητα και έπεσαν με τα μούτρα , αύριο σου λένε ποιος μας ξέρει, θα γυρίσουμε πάλη στην ΑΦΑΝΙΑ

Comments are closed.