Συντριπτική ήττα για Καμμένο, Λεβέντη και Ποτάμι

Ποσοστά που κινούνται πάνω και κάτω του 1%

Πολύ χαμηλά κινούνται τα ποσοστά των Ευρωεκλογών για τα τρία κόμματα της Βουλής, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η ήττα για τα τρία αυτά κόμματα είναι άκρως συντριπτική και ειδικά για τον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, ο οποίος καταγράφει ποσοστό μόλις 0,79% (ενσωμάτωση 33,7%)!

Από την άλλη το Ποτάμι φτάνει στο 1,69% και η Ένωση Κεντρώων στο 1,46%.

Την ώρα που οι κοινοβουλευτικές ομάδες και των τριών κομμάτων παραπαίουν – ή έχουν ήδη διαλυθεί τελείως  – μετά και από αυτά τα ποσοστά είναι αμφίβολη πλέον η συμμετοχή τους στην επόμενη Βουλή μιας και πλέον οι εθνικές εκλογές είναι κοντά, ύστερα από την προκήρυξή τους από τον πρωθυπουργό.

loading...

2 thoughts on “Συντριπτική ήττα για Καμμένο, Λεβέντη και Ποτάμι

  1. ΤΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΡΟΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ? ΤΟΣΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΑ 150αρικα ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΝΕΚΡΑΖΑΝ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΕΡΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ?

  2. 0.049% πηρανε ολοι μα<ι. Οχι ψηφος υπερ Ελληνων Συνευρεσης δεν ανευρεθη στις φυλακες Κορυδαλλου.

Comments are closed.