Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου – «Ο Μεγαλέκος ήταν φονιάς των λαών…»

Στο στόχαστρο βανδάλων μπήκε το βράδυ της Τρίτης το νέο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που στήθηκε στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, μόλις δυο εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του έφιππου ανδριάντα, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο βάθρο του.

«Ο ήλιος της Βεργίνας καίει για μας τους γκέι» – «Ο Μεγαλέκος ήταν ο φονιάς των λαών και τώρα περηφάνια των μικροαστών»

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το άγαλμα του Μακεδόνα βασιλιά φρουρείται (!) σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων βρίσκεται διαρκώς σταθμευμένο ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, αντίστοιχες φθορές έχουν προκληθεί και στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη έξω από την παλιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου.

Και σε αυτήν την περίπτωση άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο βάθρο του αγάλματος, ενώ πέταξαν και μπογιές.

loading...

2 thoughts on “Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου – «Ο Μεγαλέκος ήταν φονιάς των λαών…»

  1. ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ…

    Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΛΕΥΘ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ" – ΣΕΛ. 398,399:

    << Οι κομμουνισταί βουλευταί εισέρχονται κατ' αρχήν εις τα αστικά Κοινοβούλια δια να κάμουν "επαναστατική δουλειά" και τέτοια δουλειά είναι το να χαλάσουν, να παρεμποδίσουν, άν δυνηθούν, το να γίνη από τους άλλους τίποτε το δημιουργικόν.
    Το εντός αυτής έργον των είναι κατ' αρχήν α ρ ν η τ ι κ ό ν και δ ι α λ υ τ ι κ ό ν! Αυτό είναι το πρωτεύον έργον των.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ, υπερθεματίζουν εις τα αιτήματα τών μαζών, ζητούν περισσότερα από όσα ζητούν αι ίδιαι αι μάζαι, αφ' ενός μέν διά να εξωθήσουν και αυτάς να ζητούν τα περισσότερα, γινόμενοι και αυτοί αρεστοί εις αυτάς δημοκοπούντες, αφ' ετέρου δέ διά να στενοχωρήσουν περισσότερον τας Κυβερνήσεις πού πρόκειται να τα δώσουν, και εκ τρίτου ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΕΡΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!!

    Αυτό το έργον λοιπόν εισήλθομεν και ημείς τότε να κάμωμεν εις την Δ΄ Συντακτικήν Συνέλευσιν τών Ελλήνων! ΄Αν και ήτο Συνέλευσις 372 πληρεξουσίων, εξ' ών 362 ΄Ελληνες ΚΑΙ 10 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!>>

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΛ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ;

    ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ..Κ.Κ.Ε.!!!!

  2. Και που λες αποφασισε ο ανθρωπος να κατεβει στην Αθηνα να δει το παιδι του που σπουδαζει εκει αντε γυναικα ειπε παμε μιας και ηλθαμε στην Αθηνα να δουμε και την Μονμαρτη οπως ειπε και η κυρια υπουργος και απποφασισαν να πανε στα Εξαρχεια που τοσο πολα ειχε ακουσει για αυτα την Μονμαρτη της Ελλαδος ξαναλεμε. τελικα αφου εφαγαν σε παρακειμενο ταβερνειο ωραια ητανε βγηκαν να κανουν και την βολτα τους καμαρωτος ο ανθρωπος φορουσε και ενα φανελακι ωραιο εγραφε και Μακεδονια επανω τελικα φανηκε οτι δεν τα ειπε καλα η κυρια υπουργος περι Μονμαρτης οπως ειχε ακουσει γιατι βρεθηκε με σπασμενα τα παοδακια του και μπλε μαρε τσακισμενος και με εναμισι αυτι!! το αλλο μισο εγινε βορα των απλυτων καλλιτεχνων αναρχοκουμμουνοιστων ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ προστατευομενων της κυριας υπουργου που συχαναζουν στα παραδοσιακα σοκακια της Ελληνικης ξαναλεμε Μονμαρτης!! αντε τωρα να πεισεις το ''καρντασι'' και να τον ρωτησεις αν θελει να παει ξανα καμια βολτα εκει
    ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!

Comments are closed.