Ξεκινάει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας – Απέρριψαν και το νέο αίτημά του για άδεια

Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Φυλακής στην Κασσαβέτεια του Βόλου και αμέσως μετά την νέα απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια, γνωστοποίησε ότι προχωρά σε απεργία πείνας.

Σε ανάρτησή του ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα στο facebook αναφέρει: «Η νομοθεσία, η δική τους νομοθεσία, κατοχυρώνει ως αποτέλεσμα αγώνων την άδεια στους κρατούμενους. Μια σειρά εισαγγελείς ύστερα πάλι από αγώνες και με τη συμπλήρωση του διπλάσιου χρόνου αιχμαλωσίας από το προβλεπόμενο παραχώρησαν τελικά -κουτστουρεμένες άδειες- και στον Δ. Κουφοντίνα.

Η «αγία» οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς και τα σε διατεταγμένη υπηρεσία τους Μαζικά Μέσα πολέμησαν αυτές τις εισαγγελικές αποφάσεις 6 εισαγγελέων, με αποτέλεσμα η δικαστική μαριονέτα να κόψει σήμερα και δεύτερη επερχόμενη άδεια στη σειρά. Για λόγους φρονηματικούς.

Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, τον τόσο «δημοκρατικό», είναι σαφές. Όμως αυτός που κυβερνάει θα πρέπει να ξέρει: Το Κόκκινο το νήμα δεν κόβεται. Σε απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας».

loading...

3 thoughts on “Ξεκινάει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας – Απέρριψαν και το νέο αίτημά του για άδεια

  1. ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΔΕΙΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ., ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ. ΒΑΛΤΕΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

  2. Τι να πω μετα απο αυτα…..?ενα αθλιο υποκειμενο…. ζητα τι….. και ασχολουμαστε μετον καραγκιοζη φονια

  3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΣΤΥΓΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ
    ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΤΕΡΑΣ

Comments are closed.