Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα και στις φυλακές Λάρισας ο ΣΥΡΙΖΑ με 84%

Παρά τη συντριπτική ήττα που υπέστη στις χθεσινές Ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε ένα εντυπωσιακό ποσοστό στις φυλακές Λάρισας.

Ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα για τις φυλακές Λάρισας.

Οι κρατούμενοι των φυλακών Λάρισας, σύμφωνα με το OnLarissa.gr, ανέδειξαν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 84,78% (117 ψήφοι) με τη ΝΔ να καταγράφει ποσοστό 6,52% (9 ψήφοι).

Στις προτιμήσεις των κρατουμένων ακολουθούν Χρυσή Αυγή, ΑΚΚΕΛ, Ενωση Κεντρώων, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πολίτες.

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές στις φυλακές Λάρισας:

Τα αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές από τις φυλακές Κορυδαλλού

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε γίνει γνωστή η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές Κορυδαλλού. Οπως ανέφερε σχετικό το ρεπορτάζ του dikastiko.gr, τα αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές διαμορφώθηκαν ως εξής:

Στο ψυχιατρείο κρατουμένων του Κορυδαλλού:

ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους,
ΝΔ: 12,50% και 8 ψήφους,
ΧΑ: 10,94% και 7 ψήφους,
ΚΙΝΑΛ: 4,69%
3 ψήφους και από 1,56% και μια ψήφο παίρνουν το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων, η Ελλήνων Συνέλευσις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ.
Εγγεγραμμένοι ήταν 72, εκ των οποίων ψήφισαν οι 69 (συμμετοχή 95,83%), έγκυρα 65 (92,75%) άκυρα 5 (7,25%) και δεν υπήρχαν λευκά.

Στις κεντρικές αποθήκες υλικού φυλακών Κορυδαλλού:

ΣΥΡΙΖΑ: 30%  και
ΝΔ: 20%
Tο υπόλοιπο 50% μοιράστηκαν οι ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΕΡΑ25.

loading...

1 thought on “Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα και στις φυλακές Λάρισας ο ΣΥΡΙΖΑ με 84%

  1. ΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ? ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ 'ΟΥΜΕ? Ε ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ …ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….

    ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ''Γ'' ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

    ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!!!

Comments are closed.