Νέα σύμβαση 7ήμερης εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε η ΝΔ στη Βουλή – Χατζηδάκης: Μια του κλέφτη…

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας η οποία υπογράφηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δίνει δυνατότητα για επταήμερη εργασία αποκάλυψε σήμερα στη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Πρόκειται για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2018-2020 η οποία υπογράφηκε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 15/11/2018 και η οποία σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ αναφερόμενη σε διευθέτηση χρόνου εργασίας μηχανοδηγών ορίζει ότι “Δύνανται να εργαστούν πέραν 5ημέρου για δύο επιπλέον ημέρες (7 συνεχόμενες μέρες)”.

“Να κλείσει λοιπόν αυτό το τραγελαφικό θέμα γιατί γελοιοποιείται η παράταξή σας. Και λέτε υπάρχει η ελευθερία των συμβάσεων. Αλλά ποιος είναι κυβέρνηση; Δεν είστε εσείς που στήσατε αυτό το κακόγουστο θέατρο εναντίον του κ. Μητσοτάκη υποδυόμενοι τους υπερασπιστές των εργαζομένων; Τι είστε; Τροχονόμοι. Καιρός να σοβαρευτείτε. Μην νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο θα εξαπατήσετε τους ψηφοφόρους. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα” είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου
Πηγή: Real.gr

loading...

2 thoughts on “Νέα σύμβαση 7ήμερης εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε η ΝΔ στη Βουλή – Χατζηδάκης: Μια του κλέφτη…

Comments are closed.