Επίσημο το -6 και ο μηδενισμός στον Παναθηναϊκό

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με ποινή αφάιρεσης έξι βαθμών και με μηδενισμό στον αγώνα με την Κύμη, που δεν έγινε… ποτέ.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για την απόφασή τους να μην κατέβουν στο ματς με την Κύμη, ενώ μηδενίστηκαν. Ο αγώνας κατέληξε τελικά στην ομάδα της Εύβοιας με σκορ 20-0, ενώ το «Τριφύλλι» τιμωρήθηκε και με συνολικό πρόστιμο 11 χιλιάδων ευρώ.
Έτσι, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο κατέλαβε και… επίσημα την τρίτη θέση στην Regular Season και θα αντιμετωπίσει τον 6ο Ολυμπιακό στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ:

α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ, ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου και
β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ απο υπαιτιότητα της  συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΚΥΜΗ της 8-5-2019.»

loading...