Μαύρη σελίδα για τον Ολυμπιακό-Έχασε 20-0 άνευ αγώνος από τον Παναθηναϊκό και πέφτει στην Α2–Κοτόπουλα στο ΟΑΚΑ

Ήταν γνωστό και τελικά το έκαναν πράξη οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρολεύκων», αφού ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League 2018/19 και έτσι λοιπόν χάνει στα χαρτιά 20-0 και αυτομάτως υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός βάσει κανονισμών, στην Α2.

Σημειώνεται, πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν κανονικά στο ΟΑΚΑ, έκαναν προπόνηση σε συνθήκες αγώνα, ζέσταμα και συνέχισαν με προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο μπροστά σε 600 περίπου οπαδούς τους που είχαν καπνογόνα και πανό.

Το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ στις 19:00, οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν όπως αναμενόταν και στις 19:15 ολοκληρώθηκε η διορία τους. Στη συνέχεια οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής έκλεισαν το φύλλο αγώνα και πλέον οι μεν πράσινοι παίρνουν τη νίκη με 20-0 άνευ αγώνα και οι δε ερυθρόλευκοι υποβιβάζονται, βάσει κανονισμών, στην Α2.

Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλοντας να πικάρουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, εμφανίστηκαν με νωπά κοτόπουλα στο γήπεδο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

loading...