Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία η η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφος εμπιστοσύνης στην ίδια.

Συγκεκριμένα, με 153 θετικές ψήφους η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης , καθώς ο Γ. Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων ψήφισε «ναι», 136 ψήφισαν «όχι» σε σύνολο 289 βουλευτών.

Στη σκιά της θυελλώδους σύγκρουσης την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, όπου υπήρξαν απίστευτες αλληλοκατηγορίες για τα κότερα, για τον πλουτισμό και τις σχέσεις με τη χούντα, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξαν να αντιπαρατεθούν έντονα και στη σημερινή συζήτηση.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μητσοτάκη, «τώρα δεν γελάτε;», όταν αναφέρθηκε στη στάση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, για το θέμα του πατέρα του.

Είχε προηγηθεί η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε, «έκανα λάθος, ξέφυγα»

loading...

2 thoughts on “Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι»

  1. 153 ΚΑΡΕΚΛΕΣ…….10 000 ΤΟ ΜΗΝΑ…….ΤΣΑΜΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ…….ΒΕΝΖΙΝΗ…..ΤΗΛ…..ΓΕΝΙΚΩΣ…….Ο Λ Α ΤΣΑΜΠΑ…….ΟΙ ΝΑΙ ΣΕ Ο Λ Α……ΠΑΡΕ ΕΣΥ 400 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  2. στις εκλογές θα πάρει απο τα τρία το μακρύτερο,,,, εκεί να δείς γέλιο

    Τσίπρας… ο Έλληνας "Τεν Τεν"

    Το “γκομενάκι ο Τσίπρας”, ο “άμεμπτος” κομμουνιστής που κολυμπάει στο χρήμα, ο….. “τιμητής” της δημόσιας ζωής, έχει θεία του την γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Ο πατέρας του ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού. Το 1967 ο πατέρας Τσίπρας, είχε αναπτύξει στην Άρτα μία εργολαβική εταιρεία με κάποιες δουλειές.

    Τον καιρό εκείνο υπήρχαν ανεπτυγμένες σ’ ολόκληρη την επικράτεια οι στρατιωτικές Μ.Ο.Μ.Α., οι οποίες ανελάμβαναν έργα επ’ ωφελεία του δημοσίου και με άριστα αποτελέσματα, διοικούμενες από τους υπέροχους αξιωματικούς του ελληνικού Μηχανικού. Αυτό όμως δυσαρεστούσε τους εγχώριους εργολάβους, που έβλεπαν να χάνουν χρήματα από έργα που το δημόσιο ανέθετε στις Μ.Ο.Μ.Α., δωρεάν βεβαίως!

    Ο πατέρας Τσίπρας ζητά από τον παντοδύναμο τότε Παττακό (γαμπρό του), να αποσύρει από την ζώνη ευθύνης της Μ.Ο.Μ.Α., την περιοχή Άρτης, ώστε να επωφεληθούν από τα έργα που πλέον δεν θα ανατίθεντο εις αυτήν. Ο γαμπρός του συναινεί και την αποσύρει.
    Με “ελεύθερο” πλέον το πεδίο ο πατερας Τσίπρας επεκτείνει τις δραστηριότητες του, αλλά υπερβάλλων εις ζήλον πλουτισμού, κατηγορείται διά οικονομικόν σκάνδαλον, το οποίο ο έντιμος γαμπρός του δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να το καλύψει. Διευκολύνεται, όμως, από την….. “κατάστασιν”, να διαφύγη εις αραβικήν χώρα, η οποία τότε παρουσιάζει οργασμό τεχνικών έργων, με προτίμησιν αναθέσεως, σε ελληνικές τεχνικές εταιρείες.
    Μόλις πέφτει η δικτατορία, ο πατήρ Τσίπρας επιστρέφει “εν δόξη”, με το γνωστό κόλπο του αντιστασιακού. Η εταιρεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο παίρνοντας έργα του… “φασιστικού” δημοσίου και από κομμουνιστάς Δημάρχους δι’ αναθέσεως πολλές φορές, για να μη ξεχνάμε και τις “δημοκρατικές διαδικασίες”!!
    …………………………………………………………………………………………………..
    «Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό». Κορόιδα κομμούνια. Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ. Περίμενε να σωθής από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!
    Κωνσταντίνος Νίκης

    Πηγή: http://ellinokratia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1805.html

Comments are closed.