Μητσοτάκης: Ποια 13η; – Με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει η 12η σύνταξη

Η μείωση του αφορολογήτου που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να αφαιρέσει μισή σύνταξη ακόμη και από τους χαμηλοσυνταξιούχους επεσήμανε από την Καλλιθέα ο πρόεδρος της ΝΔ
«Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου που νομοθέτησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η οποία για πρώτη φορά απειλεί να αφαιρέσει μισή σύνταξη ακόμη και από τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Αυτό ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία που είχε με συνταξιούχους στην Καλλιθέα το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και πολίτες που συνάντησε.



View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Στην Καλλιθέα είδα καταστηματάρχες που δείχνουν πείσμα παρά τους ασήκωτους φόρους, κατοίκους που απαιτούν το δικαίωμά τους στην ασφάλεια και νέους που δείχνουν μια φυσική περιέργεια για τις εκλογές και διάθεση να ακούσουν. Ένα είναι σίγουρο: αξίζουν καλύτερα!

25 people are talking about this

Όλοι σχεδόν υπογράμμισαν ότι η αβάσταχτη φορολογία και οι πολύ υψηλές εισφορές που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το νο1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι έθεσαν στον κ. Μητσοτάκη το πρόβλημα της ανομίας και της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους.

Ένας εκ των συνταξιούχων μάλιστα με τους οποίους συνομίλησε, του είπε ότι αυτά που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είναι «καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς», ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε πως έστω και αυτό το επίδομα είναι «καλοδεχούμενο» αλλά γίνεται για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. «Έρχεται τώρα να σας πει “πάρτε ένα μικρό επίδομα”, πέντε μέρες πριν τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Λίγο αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σύντομη κουβέντα με νέους δεκαεπτάρηδες που ψηφίζουν για πρώτη φορά. Σε ερώτηση που δέχτηκε για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγει κανείς ποιον να ψηφίσει, απάντησε πως «αυτόν που κυβερνά τον αξιολογείς για αυτά που έχει κάνει, και αυτόν που θέλει να σε κυβερνήσει για το αν τον πιστεύεις για αυτά που λέει ότι θα κάνει». Και πρόσθεσε πως «εμένα θα με κρίνεις για το αν πιστεύεις ότι αυτά τα οποία λέω, θα τα κάνω, αν βέβαια, συμφωνείς με αυτά».

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη κατέληξε σε ένα καφέ όπου ήταν συγκεντρωμένοι μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατία από την Καλλιθέα, στους οποίους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλώντας τους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πολιτική αλλαγή.

loading...

2 thoughts on “Μητσοτάκης: Ποια 13η; – Με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει η 12η σύνταξη

  1. 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ…..ΜΑ Ι Ο……..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ……..ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ…..ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ…….ΣΑΝ ΤΟΝ….ΠΥΡΕΤΟ………..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ.

  2. Δεν μπορεί να γίνονται κάθε 6μηνο εκλογές , μήπως πάρουμε καμιά αύξηση , θα μου πεις ότι μετά θα μας τα παίρνουν και με τόκο , δεν πειράζει τζερτσελές να γίνετε

Comments are closed.