Ομολογία-σοκ του serial killer Κύπρου: Σκότωσα τα παιδιά «γιατί με είδαν»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις με τον serial killer Κύπρου ο οποίος σκότωσε εφτά άτομα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, μετά από την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο serial killer αποκάλυψε πως πέταξε εκεί τρία από τα 7 θύματά του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha φέρνει στο φως τον λόγο που ο Ορέστης σκότωσε και τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

Ο 35χρονος serial killer εξήγησε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν τον λόγο που δολοφόνησε δύο παιδιά.

Η τοξική Κόκκινη λίμνη που… σκέπασε τα εγκλήματα του serial killer -Γιατί την επέλεξε για να πετάξει τις βαλίτσες με τα πτώματα

Όταν λοιπόν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν».

Το κοριτσάκι της 36χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν πήγε στο σπίτι της και έτσι φέρεται να τους είπε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να με αναγνωρίσει και να πει στους αστυνομικούς ποιος είμαι».

Όσον αφορά το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, τη Sierra, εκείνη δεν τον είχε δει όταν μπήκε στο σπίτι αλλά επειδή ήθελε να μεταφέρει το πτώμα της μητέρας του σε βαλίτσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει το παιδί».

Σημειώνεται πως ο serial killer ομολόγησε στους αστυνομικούς πως οι τρεις σοροί που πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος Ιλαρχος φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Ρουμάνα Livia Florentina Bunea, στην 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Στο μεταξύ οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται και στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

loading...

2 thoughts on “Ομολογία-σοκ του serial killer Κύπρου: Σκότωσα τα παιδιά «γιατί με είδαν»

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ?

  2. αυτο το κτηνος το φονια εγκληματια διαολο μεταμορφωμενο τι τον εχετε και τον καμαρωνετε? σκοτωσε μαναδες και παιδακια
    κλειστε τον σε ενα δωματιο σκοτεινο χωρις φαγητο και νερο
    και αφηστε τον
    εκει μεσα να ψοφησει το καθαρμα με αργο θανατο
    ετσι θελουν οι εγκληματιες για παραδειγματισμο να μην το κανουν κι αλλοι.

Comments are closed.