«Σφαγή» στη Βουλή – Ε.Καρακώστας: «Kόμμα προδοσίας το ΚΚΕ – Ν’ ανοίξει ζήτημα οφειλών του για τα εγκλήματα το 1944-49»

Σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ και την αριστερά εξαπέλυσε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευάγγελος Καρακώστας, για την στάση της στο ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.

«Η γερμανόδουλη αριστερά κοροϊδεύει τους Έλληνες και γι’ αυτό ρητά δηλώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό πως η πρώτη υπογραφή στις νόμιμες και δίκαιες διεκδικήσεις της Ελλάδος έναντι της γερμανικής κυβέρνησης για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο, είναι αυτή της Χρυσής Αυγής!», δήλωσε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής.

Συμπλήρωσε επίσης:

«Το μείζον αυτό θέμα πρέπει να τακτοποιηθεί συμφώνως προς τα εθνικά μας συμφέροντα για να ανοίξει και ένα ακόμη κεφαλαιώδες ζήτημα για το Ελληνικό Έθνος και την ελληνική κοινωνία».

Ο Καρακώστας τόνισε:

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανοίξει το ζήτημα της διεκδίκησης από το ελληνικό Κράτος των απαιτήσεων για τα ανθρώπινα θύματα (νεκροί, τραυματίες και απαχθέντες) και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες που προκλήθηκαν με ευθύνη του ΚΚΕ από το 1944 και μέχρι το 1949!

Το κατά τον επονομαζόμενο Γέρο της Δημοκρατίας, Γεώργιο Παπανδρέου, κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, ο δεύτερος μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να πληρώσει το λογαριασμό του συμμοριτοπολέμου».

Αυτό πυροδότησε ένταση, με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ, που εκτελούσε χρέη προέδρου, να λέει πως αυτά που ακούστηκαν είναι «ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από Χρυσαυγίτες δολοφόνους, υπόδικους».

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ. Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο. Έλληνες και μετανάστες» ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης.

loading...