Ο «Τζον Σνόου» πήρε το… σπαθί του: «Να πάνε να… όσοι “κράζουν” το Game of Thrones»!

Έχουν δουλέψει πάρα πολλοί άνθρωποι υπό τεράστια πίεση για να είναι όλα τέλεια και εκείνοι που ξόδεψαν μισή ώρα για να γράψουν ότι δεν τους άρεσε, για ‘μενα, ας πάνε να…, είπε ο Κιτ Χάρινγκτον

Δεν μάσησε τα λόγια του και δεν συγκρατήθηκε καθόλου ο Κιτ Χάρινγκτον, όταν σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire κλήθηκε να σχολιάσει τις αρνητικές κριτικές για το Game of Thrones.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Τζον Σνόου, δήλωσε: «Δεν θέλω να φανώ κακός απέναντι στις κριτικές, αλλά όποιος κριτικός μέσα σε μισή ώρα κάθεται και γράφει γι’ αυτή τη σεζόν την αρνητική του άποψη γι’ αυτή, τότε, για ‘μενα, μπορεί να πάει να…»!

Πρόσθεσε πως κανένας έξω από το πρότζεκτ δεν έχει ιδέα «πόση δουλειά έριξαν όλοι γι’ αυτό, πόσοι νοιάζονται, σε πόση πίεση έβαλαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους» και ακόμα είπε πως και ο ίδιος πέρασε ατέλειωτες νύχτες άυπνος με τους εργαζόμενους στη σειρά για να διασφαλίσουν στους φανατικούς τηλεθεατές της ένα τέλος που θα τους ευχαριστήσει.

Το Game of Thrones ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2011 για το αμερικανικό HBO. Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου, την περασμένη Κυριακή, είχε 17,4 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στην Αμερική.

Στην ίδια συνέντευξη πάντως ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε πως όταν του πρότειναν το ρόλο και διάβασε το σενάριο δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου: «Όταν διάβασα το εισαγωγικό, πίσω στο 2009, θυμάμαι ότι σκέφτηκα, “τι σκατά είναι αυτό; Δεν τον καταλαβαίνω, ας το ξαναδιαβάσω…” Και το διάβασα ξανά, και σκεφτόμουνα, “ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθόλου, αλλά είναι HBO και εντάξει, ας το κάνουμε»!

loading...