“CrossFit Πνευματικό

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

 

CrossFit Πνευματικό – Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
11 Απριλίου 2019

Τι χρειάζεται για να μπορέσω να διορθώσω την κατάστασή μου; Πως θα μπορέσω να γυμνάσω τον εαυτό μου ώστε η ψυχική μου κατάσταση να είναι πολύ καλή; Πως να ασκηθώ για να αποκτήσω την ευτυχία; Τι αγώνα να κάνω για αποκτήσω ευφροσύνη, ειρήνη; Πως θα απαλλαχτώ από τον πόνο, την οδύνη, την λύπη, ασθένεια κ.α.;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ.

Στη νέα σειρά, “Ρωτήστε τον Γέροντα”, που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε πλέον και εσείς να κάνετε την ερώτησή σας στα σχόλια των βίντεο, ώστε να μπορεί και η δική σας ερώτηση να γίνει ένα βίντεο, στο οποίο θα απαντά ο Γέροντας Νεκτάριος.
 

  • Γίνε συνδρομητής δωρεάν στο κανάλι του Γέροντα Νεκταρίου κάνοντας εγγραφή και για άμεση ενημέρωση, κάνε κλικ στο καμπανάκι, για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις με νέες ομιλίες ή νέες απαντήσεις του Γέροντα σε δικά σας ερωτήματα.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ
loading...