Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας – Θεοχαρόπουλος, παραιτήσεις στη ΔΗΜΑΡ

«ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος βγαίνοντας από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επίσης σημείωσε: «κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος», για να προσθέσει ότι «μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας».

«Η προγραμματική διακήρυξη αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μας», είπε και υπογράμμισε: «Κοινός μας στόχος μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου συμμετείχαν και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. Tον κ. Θεοχαρόπουλο συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Χατζησωκράτη, Δημήτρη Χαλαζωνίτη, Στέργιο Καλπάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννη Αργυρό, Γιώργο Παπαβασιλόπουλο.

Συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

40 people are talking about this

«Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία» έγραψε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός στο twitterσυνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία των δύο.

Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία.

77 people are talking about this


Την ίδια ώρα όμως, με ανακοίνωσή τους οι πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας, καθώς και τα μέλη της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ Γεράσιμος Γεωργάτος, Χρήστος Γκαρμπούνης και Στέλιος Παναγούτσος, εκφράζουν τη διαφωνία τους και κάνουν γνωστό πως παραιτούνται. «Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφασίστηκε η σύμπλευση της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές. Επειδή διαφωνούμε με την πολιτική λογική του εγχειρήματος που είναι ανακόλουθη με τη μέχρι τώρα πορεία μας, δηλώνουμε ότι καταψηφίσαμε τη σχετική εισήγηση του προέδρου και δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη των οργάνων της ΔΗΜΑΡ» γράφουν συγκεκριμένα.

loading...

2 thoughts on “Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας – Θεοχαρόπουλος, παραιτήσεις στη ΔΗΜΑΡ

  1. Τότε τα πράγματα είναι σοβαρά , μου θυμίζουν ένα ανέκδοτο της Μυτιλήνης , ρώτα η δασκάλα τον Στρατή ,Στρατή μου πόσοι είστε στο σπίτι και απαντά το παιδί ένας εγώ , ένας ο πατέρας μου , μία η μάνα μου μία η αδελφή μου και ένας ο παππούς = ένας , έτσι ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ , τόσοι = ΕΝΑΣ

  2. ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ.Ο ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΦΑΤΕ ΤΟΠΥΘΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ……………….

Comments are closed.