Η κακομοιριά της “λογικής” και οι Εθνικιστές – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το μήνυμά μου προς τους νέους, αυτούς που είναι το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είναι το αύριο του εθνικού αγώνα, είναι ότι πρέπει να απαλλαγούν οριστικά από την κακομοιριά της “λογικής” ενός σάπιου συστήματος. Να μην ακούνε αυτούς που λένε ότι οι ιδεολογικοί αγώνες δεν
οδηγούν πουθενά. Να μην ακούνε αυτούς που λένε ότι τίποτε δεν αλλάζει. Ένα παλαιό σύνθημά μας, πάντοτε επίκαιρο έλεγε: “Κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα – Δώσε τη μάχη μαζί μας να πετύχουμε το καλύτερο”. Κανένας δεν ξέρει τι θα φέρουν τα χρόνια που έρχονται. Εάν κάποιος το 2009 που πήραμε στις εκλογές 0,3% έλεγε ότι σε τρία χρόνια θα είχαμε πάρει 7% και θα είμαστε στη Βουλή, θα τον περνούσαν για τρελό. Και ήμασταν τρελοί εμείς οι Χρυσαυγίτες και το επιτύχαμε και εάν ο Θεός θέλει θα πετύχουμε περισσότερα στο μέλλον.”

“Κανένας δεν πίστεψε”

Πράγματι, κανένας δεν πίστεψε τότε όταν ξεκινούσαμε την σκληρή μα υπέροχη πορεία μας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από όλους αυτούς, που παριστάνανε τους μεγάλους “εθνικοπατριώτες” του λεγόμενου “χώρου”, από τους οποίους οι περισσότεροι πολύ γρήγορα ενσωματώθηκαν πλήρως στην κακομοιριά μιας αστικής χαμοζωής και άλλοι, όχι λίγοι, βρέθηκαν στις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πίστεψαν και αρκετοί από τους ανιδιοτελείς αγωνιστές της, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν άντεξαν στον χρόνο.

Από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια, χρόνια που πέρασαν γρήγορα σαν μια στιγμή μέσα στην δίνη του αγώνα, μέσα από αλλεπάλληλες συγκρούσεις, μέσα από διώξεις, αποκλεισμούς και συκοφαντίες αλλά και υπέροχους αγώνες πραγματικά για Ιδέες και όχι για συμφέροντα ή ιδιοτελείς σκοπούς!

Το έτος 1992 στο Β’ Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκινά τον πολιτικό της αγώνα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και επειδή σήμερα στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής ευρίσκεται η οικονομική κρίση πραγματικά σαν πρωτοπορία ιδεολογική και πολιτική η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόνιζε ότι η έννοια του κεφαλαίου σαν χρυσός, τραπεζογραμμάτια, μετοχές κ.λπ. είναι έννοια  πλασματική, δόλια και απατηλή, η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματική οικονομία. Καθόλου τυχαία η αναφορά αυτή εκείνην την περίοδον, περίοδον κατά την οποίαν είχε ήδη κατάρρευσει η Σοβιετική Ένωση και το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης είχε αρχίσει να απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μεγάλος Ρώσσος συγγραφέας Αλέξανδρος Σολζενίτσιν, σχολιάζοντας την προσπάθεια της Ρωσσίας να βρει τον χαρακτήρα της μετά τον μπολσεβικισμό, έγραφε εμπνευσμένα: “Ας μη αφήσουμε το κέρδος να εξελιχθεί σε κοινωνική μάστιγα”. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και το κέρδος εξελίχθηκε σε κοινωνική μάστιγα και ήδη σήμερα η τυραννία του χρήματος έχει απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο σαν μία δύναμη ανεξέλεγκτη, η οποία καταστρέφει τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

“Όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πέρασαν την “κόκκινη γραμμή” του καθεστώτος”

Τον Οκτώβριο του 2012 με αφορμή την τέταρτη έκδοση του βιβλίου “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ”, έγραψα έναν πρόλογο λίγων σελίδων στον οποίο τόνιζα ότι η νίκη μας, η νίκη του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε πανηγυρικά στην Βουλή, πραγματοποιήθηκε κυριολεκτικά εναντίον όλων και κυρίως εναντίον του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, το οποίο ήλεγχε και ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τις εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όλους αυτούς για τους οποίους ήταν θέμα τιμής να πολεμούν με ψεύδη και τρόπους βρώμικους, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πέρασαν την “κόκκινη γραμμή” του καθεστώτος και ήλθαν κοντά μας. Κλείνοντας τον πρόλογο του Οκτωβρίου του 2012 έγραφα ότι η κρίση θα είναι συνεχώς κλιμακούμενη και ότι για εμάς ήταν δευτερευόντως κρίση οικονομική και πρωτίστως κρίση ηθική και πολιτική. Όταν έγραφα εκείνες τις γραμμές ήδη υπήρχαν δημοσκοπήσεις που ανέβαζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 12% και 15%.

Κανένας από τους “σπουδαίους”, δηλαδή από τα τρωκτικά που κρατούν στα χέρια τους την εξουσία στην Πατρίδα μας, δεν μας συγχώρεσε την επιτυχία. Μία επιτυχία, την οποία φαινότανε ότι δεν θα μπορέσουν να την σταματήσουν εύκολα και ήταν η συγκέντρωση των Ιμίων στις αρχές του 2013, η μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση, που έγινε στην Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση που σήμανε συναγερμό στο διεφθαρμένο καθεστώς για την Ελλάδα που έρχεται.

Στους μήνες που ακολούθησαν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν συνεχώς στο προσκήνιο. Επρόκειτο κυριολεκτικά για μία εθνικιστική επέλαση. Στις φανερές δημοσκοπήσεις φτάναμε το 15% και υπήρχαν και κρυφές δημοσκοπήσεις που ανέβαζαν το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο 18%. Δημόσια σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις τόσο στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όσο και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μιλούσαν για “εγκληματική οργάνωση”. Έτσι στήθηκε μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία και τον Σεπτέμβριο του 2013 βρέθηκα με τις χειροπέδες στα χέρια.

“Με “γκιλοτίνες” τις τηλεοπτικές οθόνες”

Η επιχείρηση “σοκ και δέος” του συστήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Με “γκιλοτίνες” τις τηλεοπτικές οθόνες, στις οποίες παράνομα μας παρουσίαζαν με τις χειροπέδες στα χέρια έστελναν ένα μήνυμα τρόμου στον Λαό, σε όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους των λαϊκών τάξεων, στην νεολαία, σε εργάτες και αγρότες, σε άνεργους, σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς ένα μήνυμα που έλεγε “μακριά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί αλλιώς…”

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια με 18 μήνες στην φυλακή, με αρκετούς μήνες σε κατ’ οίκον περιορισμό, με αποκλεισμούς και διώξεις. Δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν και προπαντός δεν κατάφεραν να λυγίσουν τον λαό που μας εμπιστεύεται και ο οποίος σεβάστηκε και σέβεται την θέλησή μας, την επιμονή μας, το πνεύμα της θυσίας, την ασάλευτη πίστη μας σε Ιδανικά, σεβάστηκε και σέβεται ότι είχαμε και έχουμε το θάρρος να μην υποταχθούμε στο πανίσχυρο τέρας της εξουσίας τους, το οποίο είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια, χωρίς ψυχή, χωρίς ανθρώπους ταγμένους από την συνείδηση τους να το υπηρετούν, αλλά από το συμφέρον τους.

Ενάντια σε όλους αυτούς με απόλυτη πίστη στην Τιμημένη Γαλανόλευκη Σημαία του Έθνους μας και στα πορφυρά λάβαρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια Μεγάλη Ελλάδα, έναν αγώνα υπέροχο, έναν αγώνα σκληρό ενάντια σε μια ξενοκίνητη εξουσία, που ξεπουλά την Πατρίδα, που ξεπουλά Ιδέες και Ιδανικά, που ξεπουλά την Ιστορία μας και την ηθική του Λαού μας, μια ξενοκίνητη εξουσία, που πρέπει να πέσει για να ζήσει ο Αιώνιος Ελληνισμός.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

5 thoughts on “Η κακομοιριά της “λογικής” και οι Εθνικιστές – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Διαπιστώνουμε πλέον ότι η Παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει με πολλήν αγάπη και τα αριστερά και τα δεξιά κόμματα. Αντιπαθεί όμως τα πατριωτικά κόμματα.
    Αυτό το γεγονός δεν σας προβληματίζει;

  2. Ένας λαός, που ανέχεται επί δεκαετίες πολιτικούς που τον ξεγελάνε, δεν έχει καμιά ελπίδα σωτηρίας.

  3. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    (. Το Τζέισον, δίπλα από το κορίτσι που το φάγαν οι σατανιστές)
    ———–

    Το επόμενο Πρωθυπουργό θα είναι το Jason-Αντιγόνη
    . Το Αντιγόνη τελείωσε Γυμνάσιο στο Κολέγιο Αθηνών και το 2ο Πειραματικό Λύκειο . Ο αδερφός του Ορέστης πήγε Λύκειο στα ….. Ανάβρυτα που ίδρυσε ένας περίεργος Εβραίος εκπαιδευτής του ΝΑΤΟ που λεγόταν Κουρτ Χαν και κάποιος πράκτορας του Βρετανικού Foreign Office με σύνθημα…
    «Διαμορφώνουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιλαμβάνεται τον κόσμο η επόμενη γενιά ηγετών».
    Στον κόσμο αυτόν …απαγορεύεται να προφέρεις τις λέξεις Ρότσιλντ, Σιωνισμός , Τοκογλύφοι κλπ.
    Γιατί όμως ο ακτιβιστής Jason δεν αγωνίζεται να ανοίξουν οι πόρτες αυτών των ειδικών σχολείων που αποφοίτησε αυτός κι ο αδερφός του στους φτωχούς και τα προσφυγόπουλα ; Ή μήπως τα σιχαίνεται ;
    Δεν είναι άδικο όλα τα προσφυγόπουλα να πρέπει να φοιτούν σε λυόμενα παγωμένα σχολεία σε φτωχογειτονιές μετά από όσα πέρασαν στις εμπόλεμες χώρες τους ;
    Δεν είναι κορυφαίας σημασίας για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα να μάθουν τα παιδιά των πλουσίων και των ισχυρών ΕΙΔΙΚΑ όπως ο Jason…. ότι υπάρχουν οικογένειες που ΔΕΝ έχουν την οικονομική άνεση της μαμάς του … και που δεν έχουν καν ρεύμα στο σπίτι; Όλοι αυτοί οι πάμπλουτοι φιλάνθρωποι που δεν τους πιάνει ύπνος σκεπτόμενοι τους φτωχούς και τους αδικημένους …γιατί δεν πιέζουν τις κυβερνήσεις ώστε να γεμίσουν τα σχολεία της Ελίτ με χαρούμενες παιδικές φωνές από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ή έστω από την Αλβανία;
    Δεν θα ήταν καλή ιδέα η μαμά του με τα πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών να προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας στα προσφυγόπουλα;
    Ή μήπως τα σιχαίνεται και η μαμά; Έτσι κάνεις επανάσταση κύριε Ιάσονα Δούση … κι όχι πίνοντας καφέ στα Εξάρχεια…
    Σημείωση: Η αναφορά μου στα ειδικά σχολεία δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι φοίτησαν εκεί είναι Ελίτ της εξουσίας , απατεώνες, υποκριτές κλπ.
    Δενη πετυχαίνουν στη ζωή όλοι οι απόφοιτοι αυτών των σχολείων …
    Χρειάζονται κι άλλες γνωριμίες … άλλες παρέες …άλλες υπηρεσίες προς το Σύστημα …
    Γνωρίζω δηλαδή ανθρώπους που τελείωσαν τέτοια σχολεία …κι επέστρεψαν στα χωριά τους και συνέχισαν το αγροτικό επάγγελμα της οικογένειας.
    Σίγουρα πάντως όταν βρίσκεσαι σε επαφή με οικογένειες πλουσίων και ισχυρών … εφόσον το επιδιώξεις τυχοδιωκτικά κι εφόσον τηρείς τους κανόνες της εξουσίας … οι πιθανότητες να βρεθείς στους κύκλους της εξουσίας και να απολαμβάνεις εύκολο χρήμα σίγουρα αυξάνονται.

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/04/jason.html#comment-form

  4. ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.