Σάλος με την υποψηφιότητα Ψινάκη στην ευρωβουλή με τη φράση «τον μ@@υλο»Σάλο και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media και όχι μόνο, η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να δηλώσει υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Και μάλιστα με μια διακήρυξη που όχι μόνο δεν κάνει καμία αυτοκριτική η απολογισμό για τα πεπραγμένα του Ηλία Ψινάκη ως Δήμαρχος Μαραθώνα, αλλά περίπου βγάζει όλους τους άλλους υποψηφίους με τα κόμματα, ως άχρηστους.

Υπάρχουν πολλοί για παράδειγμα που δεν εντυπωσιάζονται πλέον απο τις εκκεντρικές εμφανίσεις και δηλώσεις του πρώην μάνατζερ καλλιτεχνών και αντί για υποσχέσεις και διακηρύξεις, αντί για εξυπνακίστικο λόγο, θα προτιμούσαν μια γενναία αυτοκριτική του απερχόμενου Δημάρχου Μαραθώνα για την φωτιά στο Μάτι.

Ηταν η δική του συμβολή στο ύψος των απαιτήσεων; Μπόρεσε στο βαθμό της δικής του ευθύνης να περιορίσει την ζημιά; Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της καταστροφής όταν η Ανατολική Αττική θρήνησε 100 νεκρούς, ο κ. Δήμαρχος ήταν στην Μύκονο για πάρτυ. Και άργησε να φθάσει όταν επιτέλους κατάλαβε οτι ο Δήμος του καιγόταν γιατί δεν έβρισκε τρόπο να εγκαταλείψει το νησί των Ανέμων. Και όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της καταστροφής- για το οποίο αντιμετωπίζει ποινική δίωξη- το μόνο που βρήκε να μας πεί είναι οτι κάηκε και το δικό του σπίτι.

Αντί λοιπόν για απολογισμό ο Ηλίας Ψινάκης επέστεψε στο γνωστό του υψιπετές ύφος, εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση των πολιτών από την πολιτική και τους πολιτικούς. Και με εξυπνακίστικες δηλώσεις νομίζει τώρα ότι θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Λέγοντας ότι: «Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!! »

Μόνο που για έναν υποψήφιο πολιτικό ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος. Κερδίζεται.

Σε άλλο σημείο της διακήρυξης δηλώνει ανεκτικός σε όλες και ιδιεολογίες και όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Λές και το κριτήριο για την ψήψο των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές θα είναι η σεξουαλική προτίμηση του υποψηφίου: «Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.  Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.»

Παλιά κόλπα όμως που πλέον δεν πουλάνε. Οπως δεν πουλάει και η αθυροστομία του υποψηφίου ευρωβουλευτή. Καλή για πρωινάδικο αλλά για διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, το να χρησιμοποιείς εκφράσεις «τον μπ@@@» δεν εντυπωσιάζει κανέναν.

Γράφει η διακήρυξη του Ηλία Ψινάκη:

«Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι» καταλήγει η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας. Και εμφατικά τονίζει ότι «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν:
1. οι κλέφτες
2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί»
3. οι μη αποτελεσματικοί
4. οι βολεψάκηδες
5. όσοι πουν έστω και ένα 'ΘΑ'
Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται: ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… !!!»

Πάντως εξήγηση γιατί δεν δοκιμάζει ξανά τις δυνάμεις του για τον Δήμο Μαραθώνα δεν μας δίνει ο Ηλίας Ψινάκης. Του πέφτει πιά λίγο ο ρόλος; Ολοκλήρωσε το έργο του; Η φοβάτε ότι θα τον μαυρίσουν οι ψηφοφόροι;

Αλλες αναφορές στην διακήρυξη προκαλούν γέλιο. Οπως η αναφορά οτι η πρωτοβουλία του για τις ευρωεκλογές «του ζητήθηκε από τις Βρυξέλλες». Απο την πόλη προσωπικά; Απο κάποιους που διαμένουν στις Βρυξέλλες; Γιατί δεν μας ανακοινώνει ποιοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να κατέβει στις εκλογές;

Όπως εξηγεί το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, «οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση».

Το κείμενο της διακήρυξης της πρωτοβουλίας του Ηλία Ψινάκη:

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Γιατί παραξενεύεστε ? Εχει και στις Βρυξέλες φούστηδες και όλλοι ξέρουμε πόσο καλά οργανωμένη είναι η διεθνής συμμορία της πουσ@ιάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!ΤΩΡΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Ψινάκης ως δήμαρχος υπήρξε προκλητικά (και κατά τις εισαγγελικές αρχές "εγκληματικά") ανεύθυνος, ως προς την προετοιμασία για να αποφευχθεί μια τραγωδία, όπως αυτή στην Ανατολική Αττική, έρχεται τώρα να διεκδικήσει θέση και στην Ευρωβουλή.

  Εντελώς ανίκανος και ανεύθυνος, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί, να αποσυρθεί στα σαλόνια και τις κρεβατοκάμαρες, θέλει τώρα να μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη.

  Οι δηλώσεις του για το πόσο "ήσυχα κοιμάται" αποτελούν ουσιαστικά προσβολή στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι.

  Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ο Ψινάκης.

  Αυτός μας δουλεύει, κάνει την πλάκα του, διασκεδάζει με τον πόνο των συνανθρώπων του.
  Αυτό είναι το ηθικό του ανάστημα.

  Το δικαίωμα όμως αυτό το δώσαμε ΕΜΕΙΣ, που εκλέγουμε "καλλιτέχνες" και τηλεμαϊντανούς, αντί για ανθρώπους με γνώση, εμπειρία γι’ αυτό που καλούνται να κάνουν, που έχουν καταξιωθεί με το ήθος, την εργασία, την κοινωνική τους προσφορά.

  Ρίξτε μια ματιά διαχρονικά σε ψηφοδέλτια και θα βρείτε πολλές τέτοιες επιλογές.

  Δεν είναι ευθύνη μόνο των κομμάτων.
  Είναι κυρίως των πολιτών, που αντί να επιλέγουν κόμματα, πολιτικές, προγράμματα, ανθρώπους με κύρος και γνώσεις, προτιμούν να ψηφίζουν ό,τι τους γυαλίζει, γιατί απλά το είδαν στην.... τηλεόραση.
  Γιατί θεωρούν ότι όποιος είναι γνωστός είναι και άξιος.
  Γιατί αντιμετωπίζουν τις εκλογές με όρους χαβαλέ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...