Σατανόσποροι ….Ο αιρετικός Πάπας αποθεώνει τον Τσίπρα: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ για το μεταναστευτικό»

Ο Πάπας Φραγκίσκος, με δήλωσή του, πρότεινε τον Αλέξη Τσίπρα για το Βραβείο Νόμπελ, σύμφωνα με το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο αιρετικός Πάπας, γνωστός για τις παγκοσμιοποιητικές του απόψεις και δράσεις αποθέωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό, αναφέρθηκε σε φράσεις που φέρεται να είπε ο Α.Τσίπρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα μιλήσει για έναν πολιτικό που σέβεται ιδιαίτερα και καταλήγοντας στην πρόταση για Νόμπελ.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Μίλησα μια φορά με έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο που σέβομαι και θα πω το όνομα του: Αλέξης Τσίπρας.

Και μιλώντας για αυτό (μεταναστευτικό) και τις συμφωνίες που δεν επέτρεπαν την είσοδο στους μετανάστες, μου εξήγησε τις δυσκολίες, αλλά στο τέλος μου μίλησε εκ καρδίας και είπε αυτή τη φράση: “Τα ανθρώπινα δικαιώματα προηγούνται των συμφωνιών”. Αυτή η φράση αξίζει το βραβείο Νόμπελ», είπε ο αρχιερέας της Ρώμης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το μεταναστευτικό και τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη που βαραίνει τη χώρα μας και την Ιταλία τα τελευταία χρόνια.

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κρίση και για το πώς σχολιάζει την πολιτική Τραμπ για το τείχος στο Μεξικό, αλλά και τα τείχη εντός Ευρώπης, αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και στο Νόμπελ Ειρήνης.

«Να σας πω πως οι χτίστες των τειχών, όπως κι αν οικοδομούνται αυτά, από τούβλα ή μαχαίρια, θα γίνουν φυλακισμένοι των φυλακών που οι ίδιοι χτίζουν. Η ιστορία αυτό αποδεικνύει».

«Έκλαψα όταν ο Jordi Evole (βραβευμένος Ισπανός δημοσιογράφος) μου έδειξε τον φράχτη με τα μαχαίρια στους λόφους του Μαρόκο κοντά στη Μελίγια. Το να βλέπει κανείς κόσμο να πνίγεται στη Μεσόγειο, το να μπλοκάρεις τα λιμάνια, δεν είναι λύση. Καταλαβαίνω πως είναι «καυτή πατάτα» το πρόβλημα για μια κυβέρνηση, αλλά δεν λύνεται έτσι… Υπάρχουν άνθρωποι που βασανίζονται. Πρέπει να μιλήσουμε με όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει ανθρωπιά στην ΕΕ. Το να μην επιτρέπεις την είσοδο στους ανθρώπους αυτούς, το να τους κλείνεις τον δρόμο είναι σαν να τους αφήνεις στα χέρια των διακινητών, να τους αφήνεις να γίνονται θύματα trafficking».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το προς τα πού οδεύει η ΕΕ σε σχέση με το μεταναστευτικό, ο Πάπας στάθηκε στα δεινά του λαϊκισμού.

Θυμίζουμε άλλωστε πως υπάρχει ήδη η κοινή υποψηφιότητα Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2019, λόγω της σύναψης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η πρόταση έγινε από την Τυνήσια κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης 2015, Ουιντέντ Μπουσαμαουί, πρόταση που στηρίζει και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Η πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού για Νόμπελ Ειρήνης, δεν είναι τίποτα παρά ακόμα μια πρόκληση που υποβαθμίζει την αντίληψη των Ελλήνων, αλλά και το Ελληνικό Έθνος που μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας, βρίσκεται σε πένθος.

Για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2019 προτείνουν τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της «Βόρειας Μακεδονίας», Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, οι ηγέτες των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών, των Πράσινων και της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν, Σκα Κέλερ και Γκάμπι Τσίμερ αντίστοιχα, με κοινή δήλωσή τους.

loading...

8 thoughts on “Σατανόσποροι ….Ο αιρετικός Πάπας αποθεώνει τον Τσίπρα: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ για το μεταναστευτικό»

  1. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ…

  2. Ο πάπας, καθώς και οι δικοί μας παπάδες, γενικά ο ιουδαιοχριστιανισμός
    είναι διεθνιστικός και υπέρ της ανάμιξης λευκών και έγχρωμων στην Ευρώπη
    με στόχο, στο μέλλον, όταν οι λαοί ξυπνήσουν και δούν την πηγή όλων των
    κακών, φτώχια, ανηθικότητα, πόλεμοι κλπ να πλακωθούν μαυροι και άσπροι,
    για να κρύβοντε οι Rothshild Rockfeller κλπ σιωνιστικά σκυλιά.

  3. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΡΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΩΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ.ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΜΑΣ ΘΕΟ.ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.,Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗΣ?

  4. ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΞΕΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

  5. ***********************************************************
    Ο Παπισμός έχει ξεστρατίσει από τη διδασκαλία του Χριστού, δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη.
    Ο Παπισμός τάσσεται υπερ της Παγκοσμιοποίησης. Δες τα βίντεο.
    https://www.youtube.com/watch?v=IpkajLEF6K4
    *******************************************************

  6. Του Γιώργου Παπαγεωργίου

    Όλο και πιο έντονες γίνονται τον τελευταίο καιρό οι αναφορές για λάμψεις και μπάλες φωτός στην Ελλάδα αλλά και πολλά σημεία του κόσμου.
    Θέση μου είναι ότι η επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο θα ξεκλειδώσει δραματικές εξελίξεις για την χώρα μας αλλά και γενικότερα για την παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κατάσταση. Μάλιστα για τους γνώστες οι θέση των… άστρων από τις 17 – 28 Απριλίου καθόλου αισιόδοξη δεν είναι!
    Μη ξεχνάμε ότι τα πάντα στον πλανήτη μας περικλείονται από ένα αόρατο ενεργειακό πεδίο που αλληλεπιδρά και όσοι έχουν την πληροφορία μπορούν να την διαχειριστούν, σε αντίθεση με εμάς που απλά είμαστε παρατηρητές των εξελίξεων.

    Αυτό φυσικά το λέω για την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και τον σκοτεινό της ρόλο τόσο χρόνια.
    Στις 8 Νοεμβρίου του 2015 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο μας με τίτλο «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εναντίων του CERN και το Τάγμα του Μελχισεδέκ σε επιφυλακή.» Που μπορείτε να διαβάσετε ξανά ΕΔΩ .
    Στις 4 Ιουνίου 2012! σας είχαμε πει πάλι πως «Η υπέρτατη μάχη είναι πνευματική και είναι προ των Πυλών . Διάβασε το αν θες να σωθείς» Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ .
    Η νέα τάξη λοιπόν με την επίσκεψη του Πάπα, πνευματικού της ηγέτη, στην Λέσβο παίζει τα ρέστα της και διαταράσσει τα παγκόσμια ενεργειακά παιδεία.

    Γιατί λοιπόν δεν πήγε πχ, στην Κω; Η ενεργειακή μάχη μεταξύ πνευματικών ηγετών «Πάπα – Ταξιάρχη Μιχαήλ» Αρχίζει!
    Η δύναμη τους όμως φτάνει μέχρι εκεί και γιατί η ανώτατη ενεργειακή μάχη θα δοθεί από το Τάγμα του Μελχισεδεκ που έχει αφοπλίσει και περιμένει. Σχετικό «Γιατί τρέμουν τον Μελχισεδέκ και αποκρύπτουν πάση θυσία την ύπαρξη του» Διαβάστε ΕΔΩ.
    Οι Τελχίνες στο πλευρό των φωτισμένων ανθρώπων, δίνουν το παρόν παντού όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ακριβός όπως είχε γίνει και όταν » ΣΟΚ Από φώτα πάνω από την Αθήνα σήμερα 29.01.2016 στις 17.58 (Είναι Τελχίνες και τι μήνυμα φέρνουν;) Διαβάστε ΕΔΩ.
    Μια οδηγία θα πρέπει να έχετε όλοι στο μυαλό σας για ότι επακολουθήσει. Σε κατάσταση χάους, πρέπει να μαζευτούν όλοι οι Έλληνες στους παλιούς κατά τόπους Δήμους γιατί μόνο εκεί θα μπορεί ο ένας να αναγνωρίσει τον άλλο για να υπάρχει εμπιστοσύνη, ασφαλής ενημέρωση και ορθός σχεδιασμός αντιμετώπισης της κρίσης.

  7. Να διαβάσω κανα σάιτ για να ξεστραβωθώ και
    κανένα συναξάρι για να μορφωθώ?
    Αυτό κανείς εσύ?

    Για πες, οι σανίδες δακρύζουν?
    Ο Ήλιος γυρίζει γύρω από την επίπεδη γη
    και τα αστέρια είναι καρφωμένα στον ουρανό?

    Αυτή την μόρφωση να την κάνεις χωνι και μετά, ξέρεις εσύ!

  8. Το θέμα αγαπητέ το έχουμε αναλύσει πολλές φορές, αλλά επιδή είσαι
    ευγενικός και δεν βρίζεις όπως το 90% των χριστιανοταλιμπάν,
    θα σε πω τι εγώ πιστευω, το τι πιστευεις εσύ το γνωρίζω.

    Κατ'αρχήν, ο χριστός δεν είναι ιστορικό πρόσωπο, παρά μία
    ιουδαϊκή προφητεία που έπρεπε να επαλειφθεί.

    Όταν οι συγκυρίες της εποχής με το δυνάμωμα το εσσαίων ήταν βολικές
    και εφόσον διείσδυσαν στο Ρωμαϊκό κράτος κατάφεραν με σατανικούς
    τρόπους να επικρατήσουν εξαγοραζζοντας τον δολοφόνο κωνσταντίνο,
    για αυτό τους μισούν οι εβραίοι, γιατί έφεραν τον μεσσία πριν την
    ώρα του, και αφού μας διέλυσαν σαν Ελλάδα, σήμερα τους προσκυνάμε!

    Ότι δήθεν είπε ο χριστός, είναι παπαριές γραμμένες εκατοντάδες χρόνια
    αργότερα από τους σιωνιστές ευαγγελιστές, κανείς ΔΕΝ είδε τον χριστό,
    κανένας ιστορικός ΔΕΝ έγραψε τίποτα για αυτόν, όλα είναι μια απέραντη
    απάτη που μας επιβληθείκε με το ξίφος τού Ρωμαιου!

    Ο σατανάς και ο γιαχβέ είναι το ίδιο πρόσωπο!

Comments are closed.