Υποκριτές Γραμματείς – Φαρισαίοι Συριζαίοι…

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
Ο κακός χαμός έγινε στο κόμμα των άθεων, των φασιστών, των διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ με την επίσκεψη του πρώην Πασόκου Υπουργού και νυν δικού τους Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο!

Οι πραιτοριανοί του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μαλλί με μαλλί! Οι επιθέσεις εναντίον του Παναγιώτη Κουρουμπλή υπήρξαν οξύτατες σε όλα τα ΜΜΕ και τα Social Media!

Οι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεσάλωσαν εναντίον του πρώην Υπουργού τους με αυτήν την συνάντηση! Βλέπετε έτσι εκφράζονται οι “δημοκράτες”, οι “προοδευτικοί” του ΣΥΡΙΖΑ! Η δημοκρατία γι΄ αυτούς είναι ένας φερετζές, που ανάλογα με τις καταστάσεις επιλέγουν να τον χρησιμοποιούν ή όχι! Έτσι κρύβουν το ρατσισμό τους και τον φασισμό τους! Με άναρθρες κραυγές κι όποιον πάρει η μπάλα!

Η “δημοκρατικότητα” λοιπόν των Συριζαίων ξέσπασε αυτήν την φορά στον άμοιρο τον Κουρουμπλή!

Όμως δεν είδαμε όλους αυτούς τους “δημοκράτες” και τους “προοδευτικούς” του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσκίζουν την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα, την Έλενα Κουντουρά, όταν εκείνη επισκέφτηκε τον Άγιο των Καλαβρύτων! Την πάλαι ποτέ υπερδεξιά! Την πάλαι ποτέ βασιλικιά! Την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, που ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ τους αποκαλούσε φασιστικό μόρφωμα, παρ΄ ότι έβαλαν πλάτη στην προδοτική διακυβέρνηση της Πατρίδος από το ΣΥΡΙΖΑ!

Γιατί βλέπετε, η Έλενα Κουντουρά, η οποία “πούλησε την ψυχή της στο διάβολο” υπερψηφίζοντας την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, “κρατάει ομπρέλα” στις δυσκολίες του Αλέξη Τσίπρα! Όπως κι άλλες κυρίες της υψηλής γκλαμουράτης ελληνικής κοινωνίας! Που άλλαξαν την ιδεολογία τους, κι από δεξιές σε μια νύχτα, το μαγικό ραβδάκι της Εξουσίας τις μεταμόρφωσε σε αριστερές!

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα κι όλα σε τούτον τον Τόπο πληρώνονται…

Οι Συριζαίου εχθροί της Δημοκρατίας και της Κοινωνίας…

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 19 Νοεμβρίου 2018, διορίζεται ως μετακλητή υπάλληλος του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας του, η 24χρονη Κωνσταντίνα – Μαρία Ρούμπου!

Ποια είναι όμως τα “πτυχία”, της χωρίς πτυχίο Ανωτάτης Σχολής 24χρονης, όπως η ίδια λέγει:

«Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ΄ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια. Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’ το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα “Εργατική Αλληλεγγύη”»!

Όμως το κορίτσι έχει κι άλλο ένα “πτυχίο”!

Το μίσος της προς τα όργανα Ασφαλείας της Πατρίδος μας!

Άλλωστε, πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι φωτογραφίζεται επιδεκτικά σε τοίχο που έχει αναγραφεί το ρατσιστικό, αντιδημοκρατικό, αλλά και επιθετικό σύνθημα:

«Καλύτερα στον άσο παρά με άντρα μπάτσο»!

Τελικά, πότε ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι οι Συριζαίοι είναι εχθροί της Δημοκρατίας και της Κοινωνίας; Πότε;

Μα όταν στις προσεχείς εκλογές τα ποσοστά τους θα γυρίσουν στο 3%.

Στη διαφορετική περίπτωση, αυτοί και ως δεύτερο κόμμα θα είναι οι ουσιαστικοί νικητές των εκλογών…

Αμετροέπεια, φλυαρία ή κάτι άλλο στο Χαλάνδρι;

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία των αυτοδιοικητικών εκλογών και σε όλη την Ελλάδα σφάζονται οι υποψήφιοι της ΝΔ προκειμένου να λάβουν το χρίσμα από την Πειραιώς!

Ωστόσο η ηγεσία της ΝΔ, σε όλους τους τόνους έχει δηλώσει ότι επίσημη στήριξη παρέχεται μόνο στην Αθήνα (Κώστα Μπακογιάννη), τη Θεσσαλονίκη (Νίκο Ταχιάο) και τον Πειραιά (Νίκο Βλαχάκο)!

Άλλωστε είναι πρόσφατες οι θέσεις του κόμματος, διά της εκπροσώπου του Τύπου και ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, αλλά κι ακολούθως του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, που επιβεβαίωσαν τα παραπάνω!

«Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς, που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα»!

Μετά λοιπόν την επίσημη θέση της ΝΔ, κι αφού είχαμε καταγγείλει υποψήφιο στο Δήμο Πατρέων κι ο οποίος διαλαλούσε ότι έχει τη στήριξη της ΝΔ, έχουμε άλλο ένα κρούσμα στο Χαλάνδρι αυτήν την φορά!

Μας καταγγέλλουν ότι, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος λέγει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ότι η ΝΔ στηρίζει τον επίσης πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση! Υποψήφιο Δήμαρχο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές! Αλλά διεκδικητές στο Χαλάνδρι είναι κι άλλοι “δεξιοί” υποψήφιοι!

Είναι λοιπόν δυνατόν ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος να έχει υποπέσει σε τέτοιο πολιτικό ολίσθημα; Ειλικρινά δεν το πιστεύω!

Πάντως αν συμβαίνει το καταγγελλόμενο, άμεσα θα πρέπει ο κ. Ζαφειρόπουλος να επανορθώσει…

loading...