Δεν ελπίζω σε τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι Έλληνας

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 


Οπως και τοτε το αγιασμενο 1821 έτσι και τωρα εμεις οι Έλληνες χρειαζομαστε την βοήθεια της μητερας ολων των ανθρωπων της Παναγίας. Επισης εχουμε αναγκη απο την φώτιση-βοηθεια του Κυρίου ημων Ιησου Χιρστου, για να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς. 

Ομως για να απαλλαγούμε χρειαζόμαστε πρωτα απο ολα την ευλογια του Χριστού. Πριν απο την επανασταση του 1821, ο Θ. Κολοκοτρωνης προσευχηθηκε και παρακαλεσε την υπεραγια Θεοτοκο : 
Βοήθα Παναγιά μου τους Ελληνες, ψυχωσε τους και φωτισέ τους να βρούνε τον σωστο δρομο για την Ελευθερια. 

Λιγο αργοτερα θα αναφερει απευθυνομενος στους αγωνιστες :   

“Έλληνες, απόψε ήλθε η Παναγία και μου είπεν Η Παναγία, σκέπη, βοηθός και προστασία”.

Δυο ηταν και ειναι οι μεγαλες μητερες του εθνους. 

Η μια ειναι η Παναγια η μητερα του σωτηρα Χριστου και ολων των ανθρωπων και η αλλη ειναι η Ελλαδα. 

Οι δυο αυτες μεγαλες μητερες δοξαστηκαν αλλα και μαρτυρησαν περισσοτερο απο ολες τις αλλες.

Η Παναγια υπεφερε απιστευτα βλεπωντας τον Σωτηρα Χριστο επανω στον Σταυρο. 

Επισης η Θεομητωρ ως μητερα των Ελληνων εδω και αιωνες υποφερει για τα δεινα του Ελληνικου εθνους τα οποια μας προκαλουν οι αλλοι λαοι, γιατι ειμαστε το παγκοσμιο κεντρο της Ορθοδοξιας.

Ποιος μπορει να παραβλεψει τους αγωνες που δινει η Παναγια επι τοσους αιωνες για την σωτηρια του Ελληνισμου και της Ορθοδοξιας ; Πως να ξεχασει καποιος το ποσο μεγαλοψυχη ειναι η Παναγια που ακομη και αυτους που την βλασφημουν τους συγχωρει.


ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
Oτι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.



Εντούτοις oi πολύ καλοι μας “φιλοι ” οι Ρωσοι αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των Γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.


Σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι Ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και
από τον Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.

Oι Ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εσφαξαν, εκλεψαν, βιασαν.
Ακομη σκλαβωσαν πολλες Ελληνιδες, για να τελουν
σεξουαλικες ανωμαλιες, δηλαδή τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, ενω εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.

Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν “ορθοδοξοι χριστιανοι’ από τον Βασιλειο τον β.


Μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι Ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι Ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της Ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους,
πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους, εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.


Ακομη και 19 χρονια μετα τον εκχριστιανισμο τους απο τον Βασιλειο τον Β, οι Ρωσοι επι Κωνσταντινου του Θ , επιτεθηκαν εκ νεου στην πολη-Κωνσταντινουπολη. 

Δεν σεβαστηκαν λοιπον απο την αρχη την ευεργεσια που τους εκαναν οι κορυφαιοι του κοσμου, οι Ελληνες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 

ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ   


Εντελως παραλογο  από ιστορικης πλευρας είναι ότι οι Ρωσοι πιστευουν ότι είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ; 

Η Αννα η αδελφη του Βασιλειου του β παντρευτηκε τον
Βλαδιμηρο ενώ μετα από τέσσερις αιωνες η Σοφια η Ζωη Παλαιολογου πατρευτηκε τον Ιβαν τον γ, 


Το 1472 ο Ιβάν γ’ νυμφευθηκε την ανιψια του τελευταιου
βασιλια της πολεως του Κωνσταντινου Παλαιολογου η οποια είχε ζήσει στην Ιταλια και είχε γίνει μετοχος της δυτικής παιδείας. 

Την εποχη των Παλαιολογων δεν υπηρχε αυτοκρατορια,
διοτι το Ελληνικο κρατος ειχε κατακτηθει απο τους Γερμανους στις 13 Απριλιου του 1204 μ.χ, με την τεταρτη εωσφορικη “σταυροφορια”.

Οποτε οι Ρωσοι δεν μπορουν να επικαλουνται συγγενεια εξ αιματος με τους Ελληνες αυτοκρατορες απο την δυναστεια των Παλαιολογων.

Τοτε την εποχη των Παλαιολογων υπηρχαν μικρα Ελληνικα και πολλα Λατινικα κρατιδια, στην γεωγραφικη θεση του πρωην Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 

Η Κωνσταντινουπολη ηταν πλεον μια πολη κρατος.

Η πραγματικη συγγενια εξ αιματος των ρωσων με τους Ελληνες βασιλεις της αυτοκρατοριας ειναι μοναχα απο την Μακεδονικη δυναστεια και απο την πριγκιπισσα Αννα την αδελφη του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων του Βασιλειου του Β.

Ομως οι Ρωσοι μισουν θανασιμα τους Ελληνες και τα επιτευγματα 

 

τους.

Αισθανονται πολυ κατωτεροι ως λαος εναντι 

των

ενδοξων

 Ελληνων. 



Για αυτο 
δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα για 

 

την
πραγματικη 

 

συγγενεια τους εξ αιματος με τους αυθεντικους Ελληνες αυτοκρατορες της Μακεδονικης δυναστειας. 

Την εποχη που παντρευτηκε ο Ρωσος Βλαδιμηρος την πριγκιππισα Αννα την αδελφη του  Βασιλειου του β ο Ελληνισμος ειχε φτασει στο απογειο του σε πολιτικο, στρατιωτικο και ηθικο επιπεδο. 




Για αυτο ακιρβως οι Ρωσοι αντι να αισθανονται υπερηφανοι που ειχαν εξ αιματος συγγενεια με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Βασιλειο, παραδοξως δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα.  

Αντιθετως γυρισαν προσφατα Ρωσικη σειρα για την τηλεοραση και με πολυ μεγαλη υπηρηφανεια τονιζουν οτι ειναι εξ αιματος συγγενεις των “τελευταιων αυτοκρατορων” των Παλαιολογων.



“Σοφία”: Νέα σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

Όλες τις σειρές της ΕΡΤ μπορείτε να τις βρείτε στο series.ert.gr

Αποφευγουν λοιπον καθε αναφορα για τον Βασιλειο τον β και την αδερφη του την πριγκιπισσα Αννα, ωστε να μην μαθουν οι πολλοι ρωσοι το απιστευτο μεγαλειο και το απογειον του Ελληνισμου κατα την εποχη του ιερου Βασιλειου του β. 


Εαν επρεπε να κανουν ρωσικη σειρα στην τηλεοραση αυτη θα επρεπε να εχει ως θεμα την πριγκιπισσα.  


Ομως οι Ρωσοι για να μην φαινονται βαρβαροι και κατα πολυ κατωτεροι απεναντι στους Ελληνες προτιμησαν να αναφερουν την συγγενεια με τους Παλαιολογους.


Ακομη ομως και σε αυτην την σειρα με την Ζωη-Σοφια Παλαιολογου την παρουσιαζουν ως ρωμαια μαγισσα και τους Ελληνες ως μαγους και κλεφτες.

Σε καθε περιπτωση οι Ρωσοι εκδηλωνουν το μισος τους, για τους εθνικους τους ευεργετες τους Ελληνες.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ. 

Κατα την εποχη των Παλαιολογων η Ελλαδα βρισκοταν σε τεραστια πολιτικη, στρατιωτικη και εν μερη ηθικη παρακμη. 

Αυτο διοτι οι Ελληνες παρακαλουσαν για στρατιωτικη βοηθεια τους χειροτερους εχθρους του Ελληνικου εθνους τους Γερμανους οι οποιοι ειχαν κατακτησει το 1204 μ.χ., ολοκληρη την αυτοκρατορια και ξεπερασαν σε βιαιοτητες ακομη και τους σαρακηνους.

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, μεγαλυτερο καταντημα

για εναν λαο και για ενα εθνος απο το να παρακαλα τους τρομεροτερους του εχθρους να το γλυτωσουν απο αλλους εχθρους και συγκεκριμενα τους τουρκους. 

Οι αδυναμοι Ελληνες παρακαλουσαν τους
φοβεροτερους 

εχθρους του εθνους τους Γερμανους 

να τους γλυτωσουν απο τους τουρκους.


ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 
ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ 
ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ 
ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.



Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Αυτα ειπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων.

Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλα της “πότισαν” με αίμα, οσο κανένα άλλο Eθνος στην παγκόσμια ιστορία.

Αναφέρει ενδεικτικά περι γενναιότητος και Ελευθερίας : Πολλοί θαρρούν πώς τέτοια παιδιά, τέτοια αντράκια, όπως τα λέμε στην Κρήτη , οτι δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε άνδρες τόσο χεροδύναμοι, τόσο ψυχοδύναμοι, που να αγαπούν με τόση λαχτάρα τή ζωή και να αντικρίζουν με τόση περιφρόνηση το θάνατο. 

Πώς να πιστέψουν οι άπιστοι τι θαύματα μπορεί να γεννήσει ή πίστη; 

Ξεχνούν πώς ή ψυχή του ανθρώπου γίνεται παντοδύναμη όταν συνεπαρθεί από μια μεγάλη ιδέα. 

Τρομάζεις όταν, ύστερα από πίκρες δοκιμασίες, καταλάβεις πώς μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του ανθρώπου, τρομάζεις, γιατί από τη στιγμή που θα κα ταλάβεις πώς υπάρχει ή δύναμη αυτή δεν μπορείς πια να βρεις δικαιολογίες για τις ασήμαντες ή άναντρες πράξεις σου για τη ζωή σου τη χαμένη, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους.

Ξέρεις πια πώς εσύ, όχι ή τύχη, όχι ή μοίρα, μήτε οι άνθρωποι γύρα σου, εσύ μο νάχα έχεις, ότι κι αν κάμεις, ότι κι αν γίνεις, ακέραιη την ευθύνη. 

Τότε ντρέπεσαι να περιγελάς μια φλεγόμενη ψυχή, η οποiα ζητάει το αδύνατο. Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή ‘ναι ή άξια του ανθρώπου, να αναζητάει και να ξέρει πως γυρευει το αδύνατο· και να ‘σαι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τί του κανοναρχάει ή λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε θα μπορούσε να το μαντέψει. Το αδύνατο γίνεται δυνατό.  
Το Ελληνικό Γένος αν σώθηκε ως τα σήμερα, αν επέζησε
υστέρα από τόσους εχθρούς, εξωτερικούς και εσωτερικούς, προ πάντων εσωτερικούς, ύστερα από τόσους αιώνες κακομοιριά, σκλαβιά και πείνα, δεν το χρωστάει στην λογική. Θυμηθείτε τους τρεις εμποράκους που ίδρυσαν τη Φιλική Εταιρεία, Θυμηθείτε το 21, το χρωστάμε στο θάμα.

Στην ακοίμητη σπίθα που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας. Ευλογημένη ή σπίθα αύτη πού αψηφάει τις φρόνιμες συμβου λές της λογικής, κι όταν φτάσει το Γένος στα χείλια του γκρεμού βάζει φωτιά σε ολόκληρη την ψυχή και φέρνει το θάμα. Στα θάματα χρωστάει ή Ελλάδα τη ζωή της.

Πατρίδα, πατρίδα, αναστενάζει ό Μακρυγιάννης, ήσουν άτυχη, από ανθρώπους να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη. Αλήθεια μόνο ό θεός, μόνο ή σπίθα’ τη στιγμή που κιντυνεύει σε μια γωνιά της Ελλάδας να σβήσει, πετιέ ται σε μιαν άλλη και γίνεται πυρκαγιά.

Εντουτοις πάλι οι φρόνιμοι, οι λιγόπιστοι, δίνουν νηφάλιες ,λογικές συμβουλές πώς μπορεί, λένε, μία σπίθα φως να τα βάλει με τόσο παντοδύναμο σκοτάδι; όμως ο αληθινός άντρας δεν απελπίζεται’ ξέρει αυτός πως στον άτιμο, αλλοπρόσαλλο τούτον κόσμο ζουν, ας είναι και σε λιγοστά στήθια, μερικές θεμελιακές αρχές, θυγατέρες του ανθρώπου, πού αυτός τις έπλασε με Ιδρώτα, αίμα και κλάματα.

Οι περισσότερες είναι αθάνατες γεννήθηκαν στην Ελλάδα, δυό οι πιο τρανές; ή ελευθερία κι ή αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Η τύχη μας, λέει πάλι ο Μακρυγιάννης, έχει τους ΄Ελληνες πάν τοτε ολίγους· παλαιόθε ως τώρα, όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε’ τρώνε, τρώνε, μα μένει πάντα μαγιά.

Αυτήν την μαγιά την λέω σπίθα. Είναι ή σπίθα που καίει αθάνατη μέσα στα σωθικά της Ελλάδας.  Αυτό είναι το μυστικό της Ελλάδας, σαν το παραμυθένιο πουλί καίγεται, γίνεται στάχτη, κι από τι στάχτη ξεπετιέται άνανιωμένη. 


Ενδεικτικα είναι τα λογια του Ηραλειου πριν από την πιο καθοριστικη μαχη, οπου οι “συμμαχοι” χαζαροι εγκατελειψαν 
τους Ελληνες πριν από την πιο κρισιμη μαχη. 

Ο Ηράκλειος ειπε στους Ελληνες : θα πρεπει να γνωρίζετε αδερφοι μου ότι κανεις δεν θελει να συμμαχησει με εμας τους Ελληνες,ο μονος που θελει να συμμαχησει μαζι μας είναι ο θεος μαζι με την τεκουσαν θεοτοκον. 


Τουτον δε γινεται όπως δειξη εν ημιν και πασι τουτους την εαυτου δυναστειαν, καταπεμψας ημιν,την αυτου βοηθεια. 


Στις 12 Δεκεμβριου του 627 μ.χ., ο βασιλιας Ηράκλειος μαζι με τους Ελληνες στρατιώτες εγραψε νεες σελιδες δοξας για την Ελληνικη αυτοκρατορια και για τους Ελληνες.


Στην πιο καθοριστικη αγρια μαχη που εγινε στην Νινευη στις 12/12/627 μ.χ. , ο Ελληνας βασιλιας επιτεθηκε για πολλοστη φορα ολομοναχος εναντιον ολοκληρου του περσικου στρατου.

 Oι περσες επετυχαν να πληγωσουν τον βασιλια, αλλα και το αλογο του, όμως ο Ελληνας βασιλιας κατορθωσε να διασπασει της περσικες φαλαγγες που ειχαν περικυκλομενους τους περσες στρατηγους, αποκεφαλησε τους πιο ονομαστους περσες στρατηγους, ενω επεστρεψε πισω στα Ελληνικα στρατευματα με το κεφαλι του περση αρχιστρατηγου Ραζατη.

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοιπολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 

Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 

Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων” τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.

Δικαιωματικα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους, και να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ

 ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ 

ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.


Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.

Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.

Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα από τα μεγαλα δειγματα αμαθειας-παρακμης των ραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.

Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εχθρων μας αντι να πόλεμουν να εκαναν μονον συλλαλητηρια ; 

Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 

Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι Περσες, οι Αγαρηνοι, οι Γοτθοι, οι Βουλγαροι, οι Ρωσοι, οι Αβαροι κλπ να επαιρναν οι προγονοι σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε για την Ελλαδα.


Αν δεν ξεχειλίσει η καρδιά του ανθρώπου από αγάπη ή από θυμό, τίποτα δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο. 


Η Ελλαδα είναι το μοναδικο εθνος στον κοσμο το οποιο προσδιοριζει με το θρήσκευμα την εθνικη ιδιοτητα. 

Αυτό το καθορισαν με το αιμα και τους αγωνες τους οι Ηρωες του μεσαιωνα και του 1821. Εν συνεχεια οι αγνωνιστες το ψηφισαν στις τρεις εθνοσυνελεύσεις που ακολουθησαν σε Επιδαυρο, Αστρος και Τροιζηνα.

Η ονομασια χριστιανος δεν σημαινει απλα το θρήσκευμα αλλα το ιδιο ονομα προσδιοριζει και την εθνικοτητα. 

Για αυτο και αφαιρεσαν το θρησκευμα απο τις νεες ταυτοτητες. 
Επρεπε λοιπον παση θυσια να καταργησουν και επισημά την εθνικοτητα και το θρήσκευμα, και όχι μονον το θρήσκευμα όπως νομιζουν λανθασμένα οι παντες.

Από την στιγμη που αφαιρεθηκε οριστικα το θρήσκευμα από τις νεες ταυτότητες, παραλληλα αφαιρεθηκε και η εθνικοτητα των Ελλήνων.

Όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της επικρατείας της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν, εισίν Έλληνες.
Ολοι οι λαοι που υποδυονται τους φιλους και τους συμμαχους, παντοτε απο τα αρχαια χρονια μεχρι και σημερα μας προδιδουν και μας εγκατελειπουν. 

Ο μονος που δεν μας εγκατελειψε ποτε ειναι ο Χριστος.

Ο Ιησους ηταν, ειναι και θα ειναι ο μοναδικος καιπιο αξιοπιστος συμμαχος μας. 

ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ. ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΗΘΙΚΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΕΝΤΡΑ.



Εὐχής έργον δια την ημετέραν σωτηρίαν ή Ανάσταση του Ιησού Χριστού  (Άξιον έστιν)

loading...