Τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας - Μετέδωσε τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, μετά το άκουσμα της είδησης του θανάσιμου τραυματισμού εικονολήπτη κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.


Ο Κώστας Θεοδωρακάκης που γεννήθηκε το 1965 ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήταν παντρεμένος, πατέρας δυο αγοριών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.

Στην ουσία μετέδωσε τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση, καθώς μετέδιδε live τον σαΐτοπόλεμο. Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.Πηγή: tharrosnews.gr, messinianews.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΟΧΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΛΏΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΚΟΥΝΙΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΑΤΡΤΟΥΣ ΡΕ ΚΤΗΝΑΝΩΜΑΛΕ ΑΥΝΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΣΕΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ .ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή