Ακου τι είπε !!! “Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων”

Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων

Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι
χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.

Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά.

Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:

«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».

http://katohika.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΑΝΟΗΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είσαι Ελληνίδα. Ίσως να έχεις ελληνική υπηκοότητα, αλλά Ισλάμ και Ελληνισμός είναι ασύμβατες και ασυμβίβαστες έννοιες. Να πας στην Τουρκία. Εκεί να δεις ελευθερία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμενους ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άκου ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ , Μουσουλμάνα μπορεί να είσαι , Ελληνίδα μπορεί να είσαι , αλλά να νιώθεις , όπως ομολογείς , τον εαυτόν σου ποιο πολλή Τουρκάλα , δεν νομίζεις ότι προκαλείς ; αν θέλεις να είσαι Τουρκάλα λάθος χώρα διάλεξες , αν όμως νιώθεις Ελληνίδα Μουσουλμάνα , τότε δικαίωμά σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...