Α.Γεωργιάδης: «Βλέπω τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών – Άβυσσος η ψυχή τους»

Τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter δείχνει να απορεί για τον λόγο για τον οποίο πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ – από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία.

Μάλιστα, ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνει και τους παραλληλισμούς των ισπανικών κομμάτων με τα εγχώρια.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ …άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά…» γράφει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ…άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά…

52 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

loading...

2 thoughts on “Α.Γεωργιάδης: «Βλέπω τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών – Άβυσσος η ψυχή τους»

  1. Ο σαμαρας της Ισπανιας ομως πατωσε κυριε Γεωργιαδη.Ο κοσμος ξυπναει κυριε Γεωργιαδη.Και εσεις νομιζετε οτι απευθυνεστε σε ζωα.Αντε και στα δικα μας.Η νεα ταξη που και εσεις και ο συριζα και το κλεφτοπασοκ τοσο πιστα υπηρετειτε τελειωνει.Ζητω η ΕΛΛΑΣ.Ζητω η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ μας πιστη….

  2. ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑΑ ΕΕΕ ΕΕ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ?

Comments are closed.