Απο τον Παυσανία στον Μάρκο Λικίνιο Κράσσο

ΜΑΡΚΟΣ ΛΙΚΙΝΙΟΣ ΚΡΑΣΣΟΣ

Στα χρονια της ακμης του Ρωμαικου κρατους με πρωτευουσα την αρχαια Ρωμη εζησε και ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος.

Ο Mαρκος Κρασσος ηταν ο πλουσιοτερος Ρωμαιος της αυτοκρατοριας και ενας απο τους εξυπνοτερους.

Την περιουσια του την εκανε με αδικιες, βια, απειλες, εκβιασμους, αισχροκερδεια, δηλαδη με ολους τους γνωστους τροπους τους οποιους χρησιμοποιουν απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ολοι οσοι πιστευουν στον εωσφορο. Εκεινη την εποχη οι σκλαβοι της ρωμαικης “δημοκρατιας” δεινοπαθουν παρα πολύ από τον Ρωμαικο ζυγο.

Μεταξυ ολων αυτων των ατυχων ανθρωπων είναι και ο Σπάρτακος. Τους σκλαβους οι Ρωμαιοι τους χρησιμοποιουν για κάθε είδους σεξουαλικη ανωμαλια προς τιμην του Δια και των αλλων δαιμονων.

Επισης τους κακοποιουν-εκμεταλευονται με κάθε μεσο και τροπο. Ενδεικτικο ειναι οτι τους θυσιαζαν και στους δαιμονες του δωδεκαθεου. Ο Ρωμαικος εωσφορικος ζυγος είναι αφορητος-αβασταχτος.

Ενας από τους τροπους με τους οποιους χρησιμοποιουσαν οι Ρωμαιοι τους σκλαβους ηταν για να τους εχουν ως μοναμαχους στις αρενες της ρωμαικης αυτοκρατοριας, για την διασκεδαση των “ευγενών ” και του λαου.

Καποια στιγμη μερικοι μονομαχοι με αρχηγο τον Σπαρτακο θα επιτυχουν να απελευθερωθουν από τα Ρωμαικα εωσφορικα δεσμα της δουλειας. Ένα από τα ενδεικτικα χαρακτηριστικα ολων των εωσφοριστων είναι παντοτε η αλαζονεια και η υπεροψια. Για αυτό και οι αρχαιοι Ρωμαιοι υποτιμουν τους επαναστατημένους διοτι όχι μονον δεν τους θεωρουν ανθρώπους αλλα δεν τους υπολογιζουν ουτε ως κτηνη.

Την αλαζονικη-εωσφορικη τους συμπεριφορα θα την πληρωσουν παρα πολύ ασχημα χανωντας πραίτορες, υπατους, στρατηγους, αξιωματικούς και αρκετες χιλιαδες Ρωμαιων στρατιωτών κατά τις μαχες που ακολουθησαν.

Για την αποτελεσματικη αντιμετωπιση των επαναστατών σταλθηκε ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος. Ο Κρασσος ηταν ενας παρα πολύ φιλόδοξος και εξυπνος ανθρωπος, ο οποιος ηθελε να φτασει παρα πολύ ψηλα. Επεδειξε πολυ μεγαλες αρετες.Δεν υποτιμουσε ποτε κανεναν από τους αντιπαλους του στα πεδια των μαχων. Επισης ο Κρασσος ηξερε ότι για να επιτυχεις πολύ μεγαλους στοχους επρεπε να εχει υπομονη ψυχραιμια, παρατηρητικοτητα και πολυ ισχυρους συμμαχους. Γνωριζε ο Κρασσος ότι στην πολιτικη και στον πολεμο χωρις ισχυρούς και ικανους συμμαχους δεν είναι δυνατον να επιβιώσεις και να διακριθείς.

Στα πλασια ολων αυτων των στοχων εκανε συμμαχια με τον ανερχομενο τοτε Γαιο Ιουλιο Καισαρα, και τον Πομπηιο. O Kρασσος ως μεγαλος πολιτικος εδωσε στον Γναιο Πομπηιο το δικαιωμα τελειως αδικα να καρπωθει την νικη επι των επαναστατηνενων σκλαβων και να τελεσει θριαμβο στην Ρωμη.

Αυτή η νικη εγινε καθαρα από τις λεγεώνες του Μαρκου Λικινιου Κρασσου.

Ομως εκείνος ως στρατηγος γνώριζε πολυ καλα πότε να υποχωρεί και να κάνει συμμάχους.

Αυτό όχι μόνο για να επιβιώσει στρατιωτικά -πολιτικά αλλά και για να διεκδικήσει και για να διεκδικήσει περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα στο μέλλον.

Δίδαξε με την σειρά του πως θυσίασε τα λιγότερα για τα περισσότερα και πιο σημαντικά πράγματα. Επίσης δίδαξε το πόσο σημαντικό είναι να έχεις υπομονή στον πόλεμο,στην πολιτική και στην ζωή.

Χωρίς συμμάχους δεν φτάνεις πουθενά δεν πετυχαίνεις
τίποτα. Για αυτό έδωσε την δόξα της νίκης επί του Σπάρτακου στον Πομπήιο.

Επισης ηξερε καλα οτι την εξουσια στην ανθρωποτητα ασκουσαν οι Φοινικες δωδεκαθειστες. Αυτο ειναι κατι το οποιο συμβαινει και στην εποχη μας.

Ο Μαρκος Κρασσος ως ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος καταλαβε οτι οσο θα υπαρχουν παγανιστες σε αυτον τον πλανητη δεν θα υπαρξει ποτε δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη και ταξη σε ολοκληρη την ανθρωποτητα Αυτο διοτι το εωσφορικο δωδεκαθεο ειναι η θρησκεια της ανομιας, της αταξιας, της αδικιας, τους μισους, της καταστροφης και πασης φυσεως ανωμαλιας.

Για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος και ολοκληρη η ανθρωποτητα πρεπει να εξαφανσιτει δια παντος το Φοινικικο δωδεκαθεο μαζι με την νεα ταξη.

Η Θρησκεια του Χριστιανισμου μας δινει τα παντα ειρηνη, αγαπη, δικαιοσυνη, αλληλεγγυη, παιδεια, ηθικη, θετικη δημιουργια στις επιστημες, στις τεχνες.

Ο χριστιανισμος σε εξευγενιζει, σε ισορροπει, διοτι ηρεμει, ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση. Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του , χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 

ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ

Η αρχαιοελληνική παγανιστική θρησκεία ήταν μiα ανάξια θρησκεία για τους προγόνους μας. Οι ίδιοι οi αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι καταδiκαζαν το δωδεκάθεο, για αυτο και εiχαν υποστεί διώξεις.

Η αρχαiα Ελληνική κοινωνία δεινοπαθούσε κατω από τις συμπληγάδες του παγανισμού. Το αρχαίο θρησκευτικό μόρφωμα, ήταν η θανατηφόρα μαστιγα του Ελληνισμού, η οποία τον σκότωνε αργά και σταθερά. Ο αρχαίος Ελληνικός κοσμος-πολιτισμος ξεψυχούσε μαζί με την θρησκεία του.

Η αρχαία θρησκεία παρέσυρε στον ολεθρο της και τον Ελληνισμό πολιτισμό. Είναι επίσης ιστορικα αποδεδειγμένο πως ο ετοιμοθανατος Ελληνισμός διασώθηκε από τον Χριστιανισμό.

Αναστήθηκε στην κυριολεξία ο Ελληνισμός , ενώ
παράλληλα η αρχαία θρησκεία εξέπνευσε στα πρωτα χριστιανικά χρόνια, κάτω από το βάρος των αισχρων εγκλημάτων της. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να την παρουσιάσουν ως το απογειο τού “πολιτισμού”, ως την αιτία του πολιτιστικού “θαύματος” της αρχαίας Ελλάδος είναι αδύνατον να αποσιωπήσουν τον εμφανή πρωτογονισμό της, την απίστευτη δεισιδαιμονία, και τα αμετρητα εγκλήματα κατά των Ελλήνων.

Με φαιδρούς τρόπους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια εγκλήματα, κατά των σοφών από τα ιερατεία, σε όλη την διάρκεια της αρχαιότητας, με αποκορύφωμα τις τρομερές διώξεις των σοφών και των επιστημόνων στην Αθήνα, με δίκες-καταδίκες περί αθεΐας και την θανάτωση πολλων φιλοσόφων, επιστημόνων, πολιτικών, ποιητών, σοφιστων, κλπ. Όμως, όπως είναι γνωστό, απο το 1519 π. Χ. εισέβαλλαν στην Ελλαδα οι ορδές των αλλοδαπων απο την Αiγυτπο τους οποίους κάποιοι τους ονόμασαν “Ελληνες.Αυτοi oi αλλοδαποι κατέκτησαν τους γηγενείς Ελληνες με άγριες σφαγές και συστηματική γενοκτονία.

Τους πηραν τα υπάρχοντά τους και τους μετέβαλαν σε δούλους οπως ηταν οι είλωτες στην Λακωνiα. Τους επέβαλαν την θρησκεία τους, το δωδεκάθεο, και άρπαξαν τα «ιερά» τους, τα οποία χρησιμοποίησαν πλέον για τη λειτουργία της δικής τους θρησκείας. Μεταξύ των αρχαiων “ιερών” που άλλαξαν ονομα και “θεοτητα” ήταν και οι Δελφοί.

Η θεά Γη παραμερίστηκε και την θέση της πήρε ο Φοίβος Απολλων. Εκεί εγκαταστάθηκε το μαντείο, το οποιο, έσπερνε στις απίστευτη δεισιδαιμονία και φόβο για τους θεούς. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Η μυθολογία-Ιστορία , διέσωσε αμέτρητες μαρτυρίες χρησμών του μαντείου για χιλιάδες φοβερές θυσίες στους μισάνθρωπους θεούς της αρχαίας θρησκείας!

Αμέτρητα αθώα θύματα, κυρίως νέες παρθένες και αγνοί νέοι, θυσιάστηκαν από τούς ιερείς δολοφόνους της αρχαίας θρησκείας κατ’ εντολήν του δελφικού ιερού, στους βωμούς των θεών. Οι πόλεμοι των Ελλήνων, είτε οι κατά των βαρβάρων, είτε οι εμφύλιοι, ήταν η χαρά και η επιδίωξη της δελφικής ιερατικής συμμορiας.

Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν , ως δήθεν θέληση του ανύπαρκτου θεού Απόλλωνα, τη δεκάτη από τα λάφυρα.

Είχαν το απύθμενο θράσος να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από αυτούς τους Περσικούς πολέμους.
Ολα αυτά την στιγμή που το μαντεiο ήταν με το μέρος των ηττημένων Περσών. Οι τρεις φοβεροί μεσσηνιακοί πόλεμοι, οι οποίοι κατέστρεψαν την Πελοπόννησο, είχαν θρησκευτικό χαρακτήρα. Εκεi έγιναν θυσίες Σπαρτιατών και Μεσσηνίων στους θεούς και δυστυχώς έλαβαν χώρα τρομερές ανθρωποθυσίες, όπως τα «εκατομφόνια».

Επίσης με υπόδειξη του μαντείου θυσιάστηκε η κόρη του βασιλιά των Μεσσηνίων Αριστομένη για να νικήσουν τους Σπαρτιάτες εισβολείς, χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμη γινόταν ακόμα αμέτρητες θυσίες αιχμαλώτων στο Ιθωμάτα Δία, κλπ. Τελικά, ύστερα από τριακόσια χρόνια αγρίων πολέμων, απίστευτων κακουργηματικών πράξεων και ποταμούς αιμάτων, η Σπάρτη μετέβαλε τους Μεσσηνίους σε είλωτες. Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο κατάσφαξαν τους Κερκυραίους στην Ιλλυρική Επίδαμνο.

Η αποκορύφωση της κακουργίας και του εωσφορισμού ήταν η αποστολή 300 αγοριών αιχμαλώτων στις Σάρδεις να ευνουχιστούν προς τιμή της «θεάς» Κυβέλης!

Ο βασιλεύς της Σπάρτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις πάμπολλες εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, ανάγκασε τον πληθυσμό να καταφύγει στο «ιερό» άλσος.
Στην συνέχεια έβαλε φωτιά και κατάκαψε πέντε χιλιάδες περίπου άμαχους. Μαζί με αυτούς απανθρακώθηκε-αφανίστηκε το άνθος των νέων του Άργους.

Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών «θεών» δεν τους έσωσε. Ο τρομερότερος όλων των εμφυλίων της αρχαίας Ελλάδος, ο Πελοποννησιακός πόλεμος (431-404 π. Χ.), ο οποίος ευθύνεται εν μέρη για την παρακμή στην αρχαiα εποχή, είχε θρησκευτική χροιά. Πίσω από αυτή τη τρομερή γενοκτονία, βρισκόταν για πολλοστή φορα το δελφικό ιερό, το οποίο εξωθούσε τα δύο αντίθετα στρατόπεδα σε φονικότατες συγκρούσεις και ανείπωτες φρικαλεότητες με τους εκατέρωθεν χαλκευμένους χρησμούς του (Θουκιδiδης, Ιστ. Α΄,4).

Τα εκατέρωθεν σκοταδιστικά ιερατεία τελούσαν θυσίες μέσα και έξω από τα τείχη στους κοινούς «θεούς» και προέβαιναν σε ανείπωτες άλλες δεισιδαίμονες τελετουργίες για τη νίκη του δικού τους στρατοπέδου.
Μiα ακόμη γενοκτονία προκάλεσαν οι τέσσερις φοβεροί (ονομαζόμενοι από τους αρχαίους) «ιεροί πόλεμοι», (595-332 π. Χ.), οι οποίοι για τριακόσια περίπου χρόνια αποδεκάτισαν την Ελλάδα. Ονομάστηκαν «ιεροί», διότι έγιναν για το χατίρι του μαντείου των Δελφών (Θουκ. Ιστ.Α΄3). Οi πολεμοι έγιναν για να έχει την πολιτική και οικονομική ηγεμονία όλων των Ελλήνων η αδίστακτη και ιερατική σπεiρα.

Το 219 π. Χ. ο στρατηγός της Αιτωλικής Συμπολιτείας Σκόπας, κυριεύει το Δίον την ιερή πόλη των Μακεδόνων και καταστρέφει τα πάντα. Γκρεμίζει όλα τα κτίσματα, πυρπολεί και τους χώρους λατρείας. Τα ίδια και στο ιερό της Δωδώνης από τον στρατηγό των Αιτωλών Δωρίμαχο.

Καταπάτησε κάθε ιερό και όσιο γράφει ο Πολύβιος-8.
Στην συνέχεια, ο Φίλιππος με τους Μακεδόνες του, σε αντίποινα, «πυρπόλησαν και κατεδάφισαν τα ιερά και ανέτρεψαν η κατέστρεψαν 2.000 ανδριάντες». Ομως δεν περιορίστηκαν μόνο στην Αιτωλία, αλλά προχώρησαν και στην Αττική, το 200 π. Χ., όπως εξιστορεί ο Λίβιος, όπου κατέστρεψαν και τα μνημεία και ανέσκαψαν τους τάφους διασκορπίζοντας τα οστά των νεκρών.

ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.

Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους.

Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας.

Ο ερχομενος απο την Ασια Αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας»

(Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και στους Κρήτες. Σε ολες αυτες τις πολεις η εβραια Αριστονικη ειπε  να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).

Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ο Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους.

Επεισε τους υπολοιπους ότι ο χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοια ώστε να γινει ναυμαχια.

Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής, καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα και παρεμεναν εντος των τειχων, θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.

Τις περισσοτερες δυσκολιες από τις Φοινικες-εβραικες παγιδες του μαντειου των Δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι Φοινικες παγανιστες, μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριστες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν.

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο.

Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.

Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Παυσανιας και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος.

Το αριστο αυτο Ελληνιο σχεδιο ευνοουσε και το γεγονος οτι  υπηρχε στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας, για αυτο
θα ηταν σε θεση να καμψουν αντιρρησεις των Αθηναιων.

Μετα απο αυτο το πολυ ευφυεστατο τροπο δεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροσς ο μεγας
Παυσανίας και το επιτελειο του εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο”.

Στο “ονειρο” εκεινο τον διεταζε ο ο αρχηγος των Εβραιων δαιμονων ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.

Οι αφελεις Αθηναιοι μετα από όλα οσα τους ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος ηταν πλέον πεποισμενοι
ότι επρεπε να πολεμησουν στις Πλαταιες, διοτι αυτη ηταν η “εντολη” του Εβραιου δαιμονα του Δια.

Για αυτο οι Αθηναιοι εκαναν αμεσως ολοκληρο το Αιγυτιακο-εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους.

Για αυτο εμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες πολεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια.

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Οι εωσφοριστες για να εκδικηθουν τους ενδοξους αρχηγούς Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη, οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα, τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

Οι τρεις ηρωες Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των Δελφων και πολεμησαν εναντια στους Περσες.

Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα.

Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.

Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.

 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.

Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με τις στρατηγικες και τις πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων.

Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής), κάθε κινδυνο.

Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες.

Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ.

Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν προδοτες, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή στον ιερο αυτον σκοπο καθως και στους περσικους πολεμους.

Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος.

Σε καθε εποχη οι Φοινικες οι οποιοι κατοικουν μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. προκαλουν κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να να κανουν οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.

Τα παντα ειχαν κριθει οριστικα υπερ των Ελληνων και εις βαρος των Περσων με την καθοριστικη συμβολη των τριων ενδοξων Ελληνων αρχηγων.

Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨”, αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη. Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.

Εαν γινοταν προδοτες θα εχαναν τα παντα σε κοινωνικο, πολιτικο, στρατιωτικο και οικονομικο επιπεδο.

Θα εχαναν τον ιδιο τους τον κοπο για να πανε με το εθνος το οποιο οι ιδιοι διελυσαν οριστικα.

Ουδεποτε υπηρξαν στην ιστορια Ελληνες ηγετες
(στρατιωτικοι) οι οποιοι πολεμησαν στα πεδια των μαχων, ηγηθηκαν και συνεβαλαν τα μεγιστα
στο να κατακτηθει η νικη υπερ του εθνους στην συνεχεια, να περασουν ανευ λογου και αιτιας στο πλευρο των αντιπαλων τους οποιους οι ιδιοι κατεστρεψαν ολοσχερως.

Απο τα αρχαια χρονια ολοι οι γνησιοι Ελληνες στρατιωτικοι πονουσαν-αγαπουσαν την Ελλαδα για αυτο και πολεμουσαν στα πεδια των μαχων για την ελευθερια και την επιβιωση του εθνους.

Απο τα αρχαια χρονια αυτοι που δεν πολεμησαν ποτε για την πατριδα στην οποια κατοικουσαν (Ελλαδα) ενω παραλληλα δημιουργουσαν καθε ειδους πλεκτανη-προδοσια με μοναδικο σκοπο
τον αφανισμο του εθνους ηταν οι  εωσφοριστες του δωδεκαθεου πολιτικοι και θρησκευτικοι αξιωματουχοι.

Αυτοι ηταν οι Φοινικες οι οποιοι απο το 1519 π.χ. διαμενουν μονιμα στην Ελλαδα.(1)

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Επισης να μην ξεχνατε οτι με το τελος της Μαχης των Πλαταιων, ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας, κατευθυνθηκε στην εβραικη Θηβα.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας απάιτησε να του παραδωσουν τους Εβραιους-Φοινικες προδοτες, οι οποιοι ηταν αρχηγοι των Εβραιων της Θηβας και πολεμησαν με τους Περσες εναντια στους Ελληνες.

Οι αρχηγοι των Εβραιων ηταν ο Τιμηγενιδης και ο Ατταγινης.

Οι υπολοιποι Εβραιοι δωδεκαθειστες της Θηβας αρνηθηκαν στον Ελληνα Παυσανια, την παραδωση των ομορησκων και ομοεθνων τους.

Μαλιστα οι δολοπλόκοι εβραιοι χρησιμοποιησαν
και την προσφιλη τους διαχρονικη τακτικη σε μια απελπιδα προσπαθεια τους να αποφυγουν την παραδωση των αρχηγων τους.

Για αυτο και προτειναν στον Σπατριατη Παυσανια, ενα πολυ υψηλο χρηματικο ποσο, με σκοπο να τον εξαγορασουν, ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες δωδεκαθειστες.

Οπως ηταν φυσικο ο στρατηγος Παυσανιας διοτι ηταν γνησιος Ελληνας αρνηθηκε την προταση των εβραιων δωδεκαθειστων για δωροδοκια.

Τοτε αναγκαστηκαν να παραδωσουν στον Ηρωα Σπαρτιατη Στρατηγο Παυσανια, τους εβραιους αρχηγους.

Εντουτοις ενας εκ των αρχηγων ο Ατταγινης ο οποιος πολεμησε μαζι με τους περσες εναντια στους Ελληνες, επετυχε να διαφυγει κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων του Ηρωα
Σρατηγου Παυσανια με τους Εβραιους δωδεκαθειστες της Θηβας.

Ο Ελληνας Παυσανιας οδηγησε τους προδοτες εβραιους δωδεκαθειστες στην Κορινθο, οπου τους εκτελεσε για εσχατη Προδοσια.

Αυτος ειναι ενας ακομη πολυ σοβαρος λογος για τον οποιο συκοφαντηθηκε και θανατωθηκε ο Ηρωας Στρατηγος Παυσανιας απο τα εβραικα εωσφορικα δωδεκαθεστικα ιερατεια.

Εαν ο Ελληνας Ηρωας Σπαρτιατης Στρατηγος Παυσανιας ηταν προδοτης και χρηματιζοταν, τοτε θα αποδεχοταν την προταση να παρει το υψηλο χρηματικο ποσο που του προτειναν οι εβραιοι της Θηβας ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες αρχηγους των εβραιων. 

Ο μεγαλος Ηρωας Παυσανιας σε σχεση με τους αλλους δυο Ελληνες αρχηγους των περσικων πολεμων, ειχε κανει ενα ακομη μεγαλο επιτευγμα.

Αυτο ηταν η θανατωση των εβραιων αρχηγων της Θηβας οι οποιοι πολεμησαν μαζι με τους υπολοιπους εβραιους της Θηβας εναντια στους Ελληνες κατα την μαχη των Πλαταιων.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ;

Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατλειψε τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και να ενταχθουν στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Ολα αυτα με βαση τις συνεντευξεις και τις δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.   

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.



ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

 
    
    ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)
 
 
 
 
 
 
loading...