Συγκέντρωση για την Μακεδονία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το όνομα της Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου στις 13:00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αρχικά ήταν να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και υπό τον φόβο υπάρξει κάποια προβοκάτσιες που ίσως μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και να βλάψει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Ετσι, αποφασίστηκε από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ να πραγματοποιηθεί την προσεχή την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 7/4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Μακεδονία μπροστά στο άγαλμα του Μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός.

Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Μακεδόνες, Νεάπολη, Πολίχνη».

loading...

5 thoughts on “Συγκέντρωση για την Μακεδονία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

  1. Η λύση στα φτιαχτά προβλήματα τής Πατρίδος μας είναι η ανατροπή τού σαθρού καθεστώτος. Η λύση είναι η επιστροφή στην ορθοκανονικότητα και τις ρίζες μας. Είναι η ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος με τον θρίαμβο τής Πίστης τής Αγίας εις Χριστόν και τής Πατρίδος την απόλυτη Ελευθερία. Είναι η ολοκληρωτικά Χριστιανική και αναδομημένη Ελλάδα από τον πιστό ελληνικό λαό. Είναι μια Ελληνική κοινωνία που ανθοβολεί πολιτισμό και ανάπτυξη με τα χέρια αποκλειστικά των δικών της παιδιών.

  2. Για κάποιον που μιλάει άσχημα λέμε, "θα σε κόψω την γλώσσα"
    αλλά εσύ ρε άπονε διαχειριστή, δεν τους έκοψες αλλά τους
    ξεριζώσες την γλώσσα αυτών των τριών σκυλιών!
    Χα..χα..χα.. ευθυμήσαμε πάλι σήμερα!

    Κάτι σχετικό, ας πούμε χειρουργική επέμβαση, εκτέλεση κλπ,
    χρειάζεται όλη η κοινωνία για να γίνουμε κράτος!

    Παοκαρα ολε!

  3. βλεπω πως το δημοκρατικο μπλοκ ξυπνηστε ρε
    εξασφαλισε την εξυγιανση των σχολιων και χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι δεν υπεστειλε την σημαία που αντιπροσωπευει το διαχειριστη
    την μασκοτ στεργιο-στελιο-mad dog ζαγκλαρα
    και δημοσιευει τα σχολια του νιωθοντας εθνικα υπερηφανος που εξακολουθει να βριζει τους Χριστιανους τους Μακεδονες και τους Αθηναιους επισης που απευθυνεται σε καθε του σχολιο στο διαχειριστη του ξυπνηστε ρε και του υπενθυμιζει καθημερινα την αρχιγικη υβριστικη παρουσια του.

  4. ο διάβολος, σαν εσένα'σουηδε', κρύβεται στις λεπτομέρειες!

  5. Τσί γαμήσε εσέν και τ εσον την μάναν ,κακαλί μαλίν λεμε εμείς οι πόντιοι !

Comments are closed.