Γρηγοράκος για ΣΥΡΙΖΑ: «Πού τον ξεθάψανε τον Τζουμάκα;»

«Πού τον ξεθάψανε» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Στέφανο Τζουμάκα ο οποίος πήρε… μετεγγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια προοδευτική συμμαχία; ΣΥΠΣΥ!

«Με προληπτικές συλλήψεις για να πηγαίνει ο πρωθυπουργός να μιλήσει κι όλα αυτά στα Γιαννιτσά, στην προοδευτική συμμαχία, άμα το δεις το σήψη σημαίνει σάπιο, σημαίνει χαλασμένο, εμείς το σηπτικό στην ιατρική το λέμε ότι έχει και βρώμα κι όλα αυτά τα σχετικά» συνέχισε ο κ. Γρηγοράκος κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» (ΣΥΠΣΥ) δηλαδή τη νέα πολιτική ταυτότητα με την οποία κατεβαίνει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές και την… σήψη.

Διάττων πολιτικός αστέρας ο Ραγκούσης

«Τι να σας πω; Για τον μεγάλο διάττοντα πολιτικό αστέρα Ραγκούση; Αυτός δεν έλεγε ότι είναι ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης;» συνέχισε ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην συνεργασία του Γιάννη Ραγκούση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτός δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα, είναι ένας αλαζόνας που τον είχε φέρει ο Γιώργος από το πουθενά και μας έκανε άνω κάτω, καταστροφικός είναι…» ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον Γιάννη Ραγκούση.

Και συνέχισε ο βουλευτής Λακωνίας: «Όλοι αυτοί που πήγαν εκεί πέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι δουλειά κάνουν κι αν δουλεύουν… Ο καθένας απ’ αυτούς πήγε εκεί πέρα για πάρτη του. Αυτή είναι η άποψή μου, τίποτ’ άλλο. Για πάρτη τους. Άνεργοι, ψαχνόντουσαν από δω κι από κει, δεν είχαν στον ήλιο μοίρα…».

Σώγαμπρος ο Θεοχαρόπουλος

«Αυτόν, γι’ αυτόν τον σώγαμπρο που είχαμε εκεί πέρα, θα τον τιμωρήσει το εκλογικό σώμα, τον Θεοχαρόπουλο λέω, ό,τι και να ‘κανε, τον είχαμε μετρήσει δεν μπορούσε να βγει πουθενά. Πού να τον βάζαμε πάλι, στο Επικρατείας; Ενας άνεργος ήταν που ήρθε στο ΠΑΣΟΚ, τον βόλεψε η Φώφη με τη μεγαλοθυμία της…» ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ρακοσυλλέκτης ο Τσίπρας

8.000 ήταν στο Γαλάτσι, 89 πούλμαν, στην ουσία κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χρεωμένος να φέρει κόσμο, συνέχισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας για τη σύναξη του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Γαλατσίου το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου.

«Στην ουσία είναι ρακοσυλλέκτης ο Τσίπρας, ράκη μαζεύει, δεν έχει τίποτα. Μάλλον τσίμπησε το δόλωμα που του πέταξαν κάποιοι, αλλά φαίνεται ότι αυτό το δόλωμα θα του κάτσει στο λαιμό σαν το ψάρι» υπογράμμισε ο κ. Γρηγοράκος. Αναφερόμενος στους πρώην βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που προσκολλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κύριοι Ραγκούσης, Μπίστης, Τζουμάκας και άλλοι, τόνισε: «Ό,τι πιο απεχθές για το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί, να πάνε στο καλό και τους κουνάμε και το μαντήλι».

«Είναι δυνατόν με έναν γραφικό μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου να συμφωνήσουμε εμείς; Είναι δυνατόν με αρχαϊκές μορφές, μεσαιωνικές μορφές του ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους να συμφωνήσουμε εμείς;» ήταν η χαρακτηριστική έκφραση του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

«Θέλω η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» είπε ο κ. Γρηγοράκος, ιατρός στο επάγγελμα και υποστήριξε ότι η υπόθεση της Novartis είναι «ένα μεγάλο σκάνδαλο των γιατρών». Και συμπλήρωσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ: «Τώρα αν κάποιοι πολιτικοί έβαλαν το χέρι τους στο μέλι να δικαστούν, αλλά με στοιχεία. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα διχαστικό κλίμα και πόλωση. Διαφθορά υπάρχει αλλά για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά θέλει πολιτική συνεννόηση».

Στο ερώτημα πότε βλέπει εκλογές, ο κ. Γρηγοράκος απάντησε: «Εκλογές βλέπω ανάλογα με το αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου. Δεν έχουν καμία τύχη στην κοινωνία, δεν υπάρχει γυρισμός και το ξέρουν αυτό, το βλέπουν οι ίδιοι».

loading...