Φρίκη στη Ρωσία: Μοντέλο περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε τα παιδιά της (φώτο)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρωσίας, αλλά και διεθνώς η είδηση ότι ένα διάσημο μοντέλο του Instagram δολοφόνησε εν ψυχρώ τα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 και 2 ετών, έχοντας μάλιστα σώας τας φρένας.Η 27χρονη Ελένα Καρίμοβα σταμάτησε σε πρατήριο καυσίμων και αγόρασε σοκολάτες αλλά και βενζίνη την οποία λίγο αργότερα χρησιμοποίησε για να κάψει τα πτώματα των παιδιών της, της 4χρονης Χαντίζα και του δίχρονου Σουλεϊμάν.

Το μοντέλο που διατηρεί την επιχείρηση καλλυντικών της στο Instagram με 27.000 ακολούθους, στραγγάλισε τα παιδιά της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, ενός νοικιασμένου Kia Rio.

Η γυναίκα κρατείται εδώ και εννέα μήνες ενώ μόλις σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας όπου απεικονίζει την 27χρονη στο ταμείο του βενζινάδικου να αγοράζει τις σοκολάτες για τα παιδιά της λίγη ώρα πριν τα δολοφονήσει με αγριότητα.

Στη συνέχεια έκαψε τις σορούς σε δασώδη περιοχή, αλλά φοβήθηκε μήπως οι ντόπιοι δουν από μακριά τους καπνούς και καλέσουν τις αρχές. Έτσι έσβησε τη φωτιά και τα απομεινάρια από τις σορούς τις μετέφερε στο πορτμπαγκάζ της έως την επόμενη ημέρα που πήγε σε μια αποθήκη και έβαλε φωτιά και πάλι προκειμένου να αποτελειώσει την αποτρόπαια πράξη της.

Οι ερευνητές βρήκαν μόνο τα ίχνη από ένα πόδι και στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για σκύλο. Ωστόσο, η περίεργη στάση των σορών και ο εντοπισμός μέρους ποδιού οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για παιδιά. Αρχικά θεωρούσαν ότι κάποιος τα μετέφερε εκεί μέσα σε βαλίτσα. Οι ντόπιοι είχαν δει το αυτοκίνητο και έδωσαν τα στοιχεία στην αστυνομία, ενώ κατά την ανάκριση η γυναίκα παραδέχτηκε το άγριο έγκλημά της.

Τόνισε ότι δεν είχε χρήματα να αναθρέψει τα παιδιά της. Αργότερα όμως αναίρεσε την ομολογία της. Στην πρώτη εμφάνισή της ενώπιον δικαστηρίου είχε παραδεχθεί ότι τα σκότωσε λέγοντας: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Δεν ξέρω πώς μπόρεσα και το έκανα. Ζούσα με τον σύζυγό μου και τώρα που χωρίσαμε ήταν δύσκολο να μεγαλώσω τα παιδιά». Ωστόσο, παρά τα οικονομικά της προβλήματα η Καρίμοβα απολάμβανε διακοπές στο εξωτερικό ενώ ξόδευε περίπου 600 ευρώ τον μήνα για να νοικιάζει αυτοκίνητα. Επίσης, όπως έγινε γνωστό. είχε κλέψει κοσμήματα αξίας περίπου 2.000 ευρώ από έναν φίλο της.

loading...