Δύο μεγάλες ηρωιδες του σύγχρονου Ελληνικού έθνους (Αικατερίνη Χατζηγεωργίου και Αγγελική Φιλιππίδου)

Μέ τόν ερχομό του 20ου αιώνα, ανενόχλητες οι Βουλγαρικές συμμορίες δρουν σε χωριά καί πόλεις της Ελληνικής Μακεδονίας.

Στυγερά τά εγκλήματα τους σε καθημερινή βάση. Μέ σύνθημα ‘Ἡ Μακεδονία στήν Βουλγαρία, Μακεδονία η παλαιά Βουλγαρία” σφάζουν ανελέητα. Τό αίμα των αθώων Ἑλλήνων τρέχει διαρκώς στην επι αιώνων αιματοβαμένη Μακεδονική γη. Οι Μακεδονομάχοι αντιστέκονται προσπαθώντας να αναχαιτίσουν τό Τουρκικό (Βουλαρικό) στρατευμα.

Μεταξύ άλλων στο στόχαστρο των Κουμάνων (Βούλγαροι)* ειναι οι δάσκαλοι και οι ιερείς, οι οποιοι από τά δικά τους οφφικια κρατουν ψηλά την Ὀρθοδοξία καί την πατρίδα.

Δεινοπαθούν τα Ελληνικά χωρια, οπως η Αριδαία. Οι Βούλγαροι τήν θέλουν δική τους. Επιθυμούν νά ιδρύσουν Βουλγαρικά σχολεία για νά δηλητηριάσουν τίς παιδικές ψυχές μέ τήν προπαγάνδα τους. Ὁμως ο διορισμός της νέας δασκάλας από τήν Θεσσαλονίκη αναπτερώνει τίς ἐλπίδες τους και παράλληλα αλλάζει τα δεδομενα.

Η ξεχωριστή αυτή φυσιογνωμία κρύβει μέσα της μιά ατρόμητη Ελληνική γυναικεία ψυχή. Ενθουσιασμένοι ειναι οἱ κάτοικοι με την δασκαλα.

Για αυτο την ευγνωμονούν και την εγκωμιάζουν, καθως μαζί μέ τά γράμματα, πού με αγάπη μαθαίνει στά παιδιά τους,ταυτοχρονα αναπτύσει δραστηριότητες καί πέρα από τά εκπαιδευτικά της καθήκοντα.

Η νεαρή δασκάλα μέ τήν γλυκιά οψη δουλεύει ακαταπαυστα .

Με την βοηθεια ενος γνωστου της ιατρού εξασφαλίζει δωρεάν ιατρικές ἐξετάσεις στους μαθητες καί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοικους του χωριο..

Οι μητέρες που ειχαν πλήρη αγνοια από παιδαγωγική, δέν χορταινουν να ακουνε τίς συμβουλές της γιά μιά επιτυχημένη ανατροφή των παιδιων τους.

Με μια τέτοια στυλοβάτη αλλάζει η ποιότητα ζωης των ανθρώπων του συγκεκριμενου χωριου.

Ομως ολες αυτές οι πατριωτικές δραστηριότητες εξαγριωνουν τους κομιτατζήδες, οι οποιοι αποφασιζουν νά εξοντώσουν την Αγγελική πού τους ανακόπτει ολα τους τά ανθελληνικά σχεδια.

Ευτυχως τό Ελληνικό Προξενειο Θεσσαλονίκης επέ νεβη εγκαίρως καί τήν μεταθέτει στήν Αγριανή Σερρων. Οταν εφτασε εκει ἡ Ελληνίδα δασκάλα, διαπιστώνει πώς τό χωριό κινδυνεύει νά εκβουλγαριστει, καθως ηδη οι μισές οικογένειες αναγκάστηκαν νά προσχωρήσουν στήν Βουλγαρική εξουσία.

Η αποστολή της δυσκολη αλλά και ἡ φλόγα ασβεστη στά σωθικά της. Δίδεται ολόψυχα στήν προσφορά για την πατριδα και κερδίζει τήν συμπάθεια μικρων καί μεγάλων.

Για οσους δεν γνωριζουν εμεινε στήν ιστορία η ομαδική σφαγή της Αριδαίας στίς 12 Δεκεμβρίου 1906 μ.Χ.. Τό χωριό βάφεται στό αιμα.Τό σπίτι του ιερεα τυλίγεται στίς φλόγες.

Ἡ πρεσβυτέρα απανθρακώνεται. Νομιζουν οι Βούλγαροι πώς αν εξαφανίσουν τους προεστους, οτι θα κακτησουν οριστικα τήν περιοχή. Μετα σειρά είχε τό σπίτι της δασκάλας.

Της επιτίθονται οι Βουλγαροι και προσπαθεί να αμυνθεί μαζί με τον συζυγο της. Απο παράθυρο σέ παράθυρο οι δυό σύζυγοι πολεμουν τόν εχθρό με παθος.

Στην συνεχεια προσπάθησαν να τους καψουν ζωντανους. Ομως οι δυο Ελληνες δέν κάμπτονται ουτε και οταν μία σφαίρα θρυμματίζει τό γόνατο της Ἀγγελικης.

Μόνον οταν αρχισαν νά τούς απειλουν οι φωτιές, ο ανδρας της τήν μεταφέρει καμένη σέ γειτονικό σπίτι. Καταστραφηκε η Αριδαία, ομως οι Βούλγαροι μέ συντριμμένα οπισθοχωρουν.

Τήν επομενη ημέρα τό δοκιμασμένο χωριό πανηγυριζει τήν νίκη του.

Μέ τόν πόνο ζωγραφισμένο στό πρόσωπό της, ἡ τραυματισμένη δασκάλα πλησιάζει τόν πρόξενο. Ολοι τήν βλέπουν με δάκρύα στα μάτια.

Τόν παρακαλει νά μήν τήν μεταφέρουν αμέσως στό νοσοκομειο Σερρων, αλλά νά τήν βάλουν επάνω σέ ενα φορειο καί νά σταματουν γιά λίγο σε ολα τά χωριά πού θά διασχίσουν μέχρι τίς Σέρρες. Εκει, στήν πλατεία του κάθε χωριου, θά μιλήσουσε στούς συνγκεντρωμένους κατοίκους. Ολοι υποκλίνονται μπροστά στήν ηρωίδα.

Η Αγγλικη αδιαφορει για την ζωη της, παραμερίζει τήν υγεία της, Καταργει τό ενστικτο της αυτοσυντήρησης.Το μονον το οποιο, προέχει ἡ Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Τό σθένος της μαρτυρικής εκπαιδευτικου εντυπωσιάζει και εμπνέει.

Μέ τίς προτροπές της ξεσηκώνει ολους τους πατριωτες σέ ἐθνικη εγρήγορση κατά των κομιτατζήδων.

Τούς εκφράζει τά πατριωτικά αισθήματά της. Ειναι πολυ ενθουσιασμένη πού χύνει τό αιμα της γιά τήν πατρίδα.

Ειναι τό τελευταιο και σπουδαιοτερο μάθημα της μεγαλης Ελληνιδας δασκάλας. Ειναι το μεγαλυτερο ολων, γιατί το διαποτίζει μέ τό αιμα της προσωπικης της θυσίας και σίγουρα θά καρποφορήσει.

Στίς Σέρρες πληθος Ελληνων της ασπαζονται τά χέρια, πού σιγά-σιγά κρυώνουν, Αργοσβήνει εντουτοις, καταφερε νά πυροδοτήσει τις ψυχες.

Τήν μεταφέρουν στήν Θεσσαλονίκη, οπου εκει παθαίνει εμβολή καί τόν Ἰανουάριο του 1907 εφυγε απο την ζωη.

Οι Μακεδονες θρηνουν τήν ηρωική συμπατριώτισσά τους. Ντύνουν τό φέρετρό της μέ τήν Ελληνική σημαία πού υπεραγαπουσε.

Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού μας δίδαξε ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος.

Η χριστιανική πίστη θεωρεί τον πόλεμο και την χρήση των όπλων προς άμυνα βέβαια, ένα αναγκαίο κακό.

Επομένως, όταν κινδυνεύουν τα αγαθά της ζωής, η τιμή, η ελευθερία, η πατρίδα και η οικογένεια, οφείλουμε ως χριστιανοί να τα υπερασπιστούμε πολεμώντας ακόμη και μέχρι θανάτου εαν χρειαστεί.

Ο Κύριος έλεγε: “Μείζονα ταύτης αγάπη ουδείς έχει ίνα τις θει την ψυχήν αυτού υπέρ των φίλων αυτού”.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από το να θυσιαστεί κανείς για αυτούς που αγαπάει. Οταν λοιπόν θυσιαστεί κανείς στον πόλεμο για να υπερασπίσει τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τους δικούς του είναι επαινετή πράξη.

Βέβαια όλοι οι χριστιανοί πριν φτάσουν στην χρήση των όπλων οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε ειρηνικό μέσο και μόνο σαν έσχατο όπλο να χρησιμοποιήσουν τον πόλεμο.

Ο Μέγας Αθανάσιος μας διδασκει : “Ενώ η αφαίρεση της ζωής του άλλου ανθρώπου βιαίως, δηλαδή ο φόνος, είναι καθ’ εαυτόν παράνομος, το να πεθάνεις στον πόλεμο, άρα και το να φονεύσεις τους εχθρούς, και ορθό είναι και νόμιμο είναι και αξιέπαινο”.

Στις εθνικές εορτές τιμούμε τους αμυντικούς πολέμους του έθνους μας, καθώς καi oσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Ολες οi εθνικές εορτές συνδέονται με επίσημες δοξολογίες και με προσευχή.

Αυτό μας δείχνει ότι η Εκκλησία-Ορθοδοξiα ευλογεί τους δικαίους και αμυντικούς πολέμους. Ενδεικτικά σάς αναφέρω ότι την σημαία του 21’ κρατάει ένας δεσπότης.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Άγιος Κωνσταντίνος στον κρίσιμο εκείνο πόλεμο μετά από τον οποίο έγινε μονοκράτορας πολέμησε με το λάβαρο, το οποίο είχε επάνω το Σταυρό και τη φράση «Εν τούτω Νίκα».

“Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν”

Στρατηγος I. Μακρυγιάννης.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.

Eνα ακομη ενδεικο ιστορικο παραδειγμα περι αυτου ειναι μια προσωπικη μου ιστορικη παρατηρηση σχεστικα με τον αγιο Νικηφορο.

Επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης-στρατηγος, βασιλεας, που ηταν ο Νικηφόρος ο β, στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος.

Εν τουτοις οι καταστροφες των Αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.

Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.

Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.

Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων.

Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Η Αικατερίνη Χατζηγεωργίου υπηρξε ενα κορίτσι, το οποίο εγκατελειψε τα εγκοσμια μόλις στα είκοσι της χρόνια διοτι ηταν στο στοχαστρο του Βουλγαρικου κομιτάτου, για την αγάπη που ετρεφε στην Ελλάδα και γιατι κρατούσε αναμενη την φλόγα της ελπίδας για ελευτεριά στα σκλαβωμένα εδάφη της Μακεδονίας των αρχών του 20ου αιώνα.

Πριωτου όμως την καψουν ζωντανή, με το οπλο το οποιο ειχε συμπαρεσυρε μαζί τις στον τάφο αρκετους Βουλγαρους, αν και εγκλωβισμένη στο σπίτι στο οποίο έβαλαν τελικά φωτιά καίγοντας την μαζί με όσους βρίσκονταν στο σιπτι εκείνο το βράδυ.

Στις 14 Οκτωβρίου 1904 στην Μακεδονία βασιλεύει ο τρόμος, διότι μια μέρα πριν οι Τούρκοι στρατιώτες σε συνεργασία με τους βούλγαρους κομιτατζήδες δολοφόνησαν τον Παύλο Μελά στο χωριό στάτιστα.

Η Ελληνικη Μακεδονία θρηνεί εναν από τους μεγάλυτερους ηρωες της. Ολοι είναι λυπημένοι μα και αισιόδοξοι συνάμα, γιατί ξέρουν πως με το αίμα ενός τέτοιου Ελληνα θα ποτιστεί το δέντρο της ελευθερίας και θα καρπίσει.

.
Κάπου πιο μακριά σε ένα χωριό της σκλάβωμενης Μακεδονίας, στην Γρίτσιστα (Ελληνικό) της περιοχής Γευγελής, ζει μια νεα κοπέλα, η Αικατερίνη Χατζηγεωργίου. Είναι η μόλις 20 ετών δασκάλα του χωριού, η οποία, αν και μικρή στην ηλικία είναι μεγάλη στην ψυχή.

Η Κατερίνα διδάσκει με ζέση τους μαθητές της σαν να πρόκειται για δικά της παιδιά. Διδάσκει την ιστορία αυτής της χιλιοβασανισμένης, μα πάντα Ελληνικής γης, οπου τόσοι και τόσοι βάρβαροι προσπάθησαν να αφελληνίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
.

Όλοι στο χωριό την γνωρίζουν σαν το καλόκαρδο κορίτσι που βοηθάει πάντα τους Μακεδονομάχους αγωνιστές με όποιον τρόπο μπορεί.

Οι Βούλγαροι κομιτατζήδες την έχουν βάλει στο στοχαστρο γιατί κρατάει άσβεστη την φλόγα της Ελληνικότητας στα μικρά παιδιά και στο χωριό.

Την παρενοχλούν συνεχώς, την βρίζουν, την απειλούν, της περιγράφουν τι θα της κάνουν όταν θα πέσει στα χέρια τους.

Την Κατερίνα όμως, δεν την νοιάζει η ζωή της παρά μόνο να μην χάσει η Μακεδονία την ελληνικότητά της. Οι Βούλγαροι μετά τον θάνατο του Παύλου Μελά έχουν αποθρασυνθεί και θέλουν να τελειώνουν με κάθε εστία Ελληνικής αντίστασης.

.
Οταν οι κομιτατζήδες καταφτάνουν στο χωριό, τα παράθυρα και οι πόρτες των σπιτιών κλείνουν.

Οι κατοκοι κρυφοκοιτάζουν ανάμεσα από τις γρίλιες τους κομιτατζήδες να κατευθύνονται στο σπίτι της δασκάλας. Φτάνοντας έξω από την πόρτα του σπιτιού της, της φωνάζουν να βγει έξω.

Η Κατερίνα τους ακούει από μέσα και αποκρίνεται πως “δεν παραδίδεται ποτέ μια Ελληνίδα”. Η ατρόμητη ψυχή της δεν τους φοβάται.

Μαζί της βρίσκονται ακόμη έξι Μακεδονομάχοι έτοιμοι να δώσουν την ζωή τους για την πατρίδα. Η περήφανη Ελληνίδα λέει πως δεν παραδίδεται και με το όπλο της ρίχνει μια βολή εναντίον των αιμοβόρων κομιτατζήδων και η μάχη ξεκινάει.
.

Οι σφαίρες των Βουλγάρων χτυπάνε τους τοίχους του σπιτιού γεμίζοντάς το τρύπες.

Μετά από τρεις ώρες αναποτελεσματικών πυροβολισμών και ενώ φαίνεται ότι το σπίτι της δασκάλας είναι άπαρτο κάστρο, ένας κομιτατζής δίνει την ιδέα να το κάψουν.

Όλοι συμφωνούν, μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταβάλουν τους Έλληνες αγωνιστές. Ένας κομιτατζής τρέχει με αναμμένο πυρσό, σπάει το παράθυρο και τον ρίχνει μέσα. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ξύλινο και λαμπαδιάζει αμέσως. Οι αγωνιστές όμως δεν βγαίνουν έξω. Προτιμούν να καούν ζωντανοί παρά να πέσουν στα χέρια των βουλγάρων.

Οι φλόγες λαμπαδιάζουν το σπίτι, δημιουργώντας μια κόλαση πυρός.

Η Κατερίνα όπως και οι άλλοι αγωνιστές συνεχίζουν να πυροβολούν μέχρι να σωθούν οι σφαίρες τους και να τους καταπιούν οι φλόγες.
.

Οι Βούλγαροι πανηγυρίζουν για το “επιτευγμα” τους, καθώς από το σπίτι έχουν πια μείνει μόνο στάχτη και καπνισμένα ντουβάρια.
.

Οπως εχω αναφερει προσωπικα ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη.

Ουδεις τελειος και αναμαρτητος παρα μονον ο Θεος ομως μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.

Εντουτοις η αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του, να τα διορθωνει και οχι να τα συνεχιζει.

Διοτι τοτε δεν κανει κακο μονον στον ευατο του αλλα και θανασιμο κακο στην πατριδα την μητερα Ελλαδα.

Το πως θα ντυνονται και θα ζουνε οι γυναικες το καθορισαν οι αρχαιοι Ελληνες σοφοι και οι Αγιοι της Ορθοδοξιας.

Οι ντυμενες-ηθικες γυναικες εχουν αξιοπρεπεια, ενω το πιο βασικο ειναι οτι δημιουργουν υγιεις ερωτικες επιθυμιες και γεννουν Ηρωες, Αγιους
και Αγιες.

Αυτο γινοταν εδω και αιωνες.

Στον αντιποδα οι γυμνες-ανηθικες γυναικες και οσες απο αυτες αξιζουν δημιουργουν ακαθαρτες ορμες με αποτελεσμα την ανεξελεγκτη σεξουαλικη διαφθορα.

Οι συνεπειες τρομερες και Δυσβασταχτες.

Αυτο διοτι προκαλουν ανηθικοτητα, χυδαιοτητα, αμαθεια, ανομια, αταξια, αδικια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, παρανομα – προδοτικα
μνημονια,καταλυση του συνταγματος, ανεργια, αστεγους, αυτοκτονιες και εισβολεις.

Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.

Ημασταν ως εθνος στην κορυφη του κοσμου, και ειχαν την ψυχικη-ηθικη δυναμη οι προγονοι μας να υπερασπιστουν επι αρκετους αιωνες την πατριδα μας απο πολλους εξωτερικους εχθρους.

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες στην αυτοκρατορια, χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Το ντύσιμο της γυναίκας – π. Σάββας Αχιλλέως


ΠΟΡΝΕΙΑ”’΄ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ
7,1 χιλ. προβολές

Αποτελέσματα

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ. – YouTube

Ο νεοταξικος τροπος ζωης ειναι πολυ κενος και σαπιος. Αφηνει ολους τους ανθρωπους αδειους απο συναισθηματα και ηθικες αξιες.

Οσοι το αντιληφθουν αυτο απομακρυνονται παρα πολυ γρηγορα απο αυτη την παρακμιακη κατασταση.

Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτην την εποχη αγεται και φερεται με βαση αυτα τα οποια θα καθορισει η νεοταξικη μοδα.

Αγαπητες μου γυναικες, διαχρονικα σε καθε εποχη, οσοι Ελληνες αγαπουν την πατριδα αναλαμβανουν τον δυσκολο-αχαρο ρολο να ενημερωσουν και να προστατεψουν καποιες απο εσας με κινητρο την εθνικη μας επιβιωση.

Μεσα απο την προσπαθεια αυτη να επιβιωσει το εθνος, αρκετες φορες μερικοι ανδρες δεν ειναι αρεστοι σε καποιες γυναικες (στις περισσοτερες).

Οτι εγραψα το εκανα απο αγαπη για την Ελλαδα αλλα και για εσας τις γυναικες. Μονον με το συγκεκριμενο τροπο ζωης θα επιβιωσουμε.

ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ;

Ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο.

Για εμας τους πραγματικους Ελληνες ανδρες οι γυναικες ειναι πρωτα κορες-αδελφες, φιλες και

μετα ειναι ερωμενες.(2)

Δεν ειναι αντικειμενα του σεξ οπως τις εξευτελιζει και της παρουσιαζει η νεα ταξη πραγματων.

Για αυτο εκανα ολα αυτα τα χρονια τις εργασιες για τις Ελληνιδες Αγιες και τις Βασιλισσες.

Αγαπητες μου γυναικες τα μεγαλυτερα θυματα του νοεταξικου, μισογυνη και απανθρωπου φεμινισμου εισαστε εσεις οι ιδιες.

Εδω και χρονια διαμαρτυρεστε υπερ των αλλοδαπων για να ερθουν στην Ευρωπη.

Τελικα ηρθαν στην Ευρωπη και σας βιαζουν.

Επιστροφη στις πατροπαραδοτες Ελληνικες
Χριστιανικες αξιες.

Διαφορετικα θα αφανιστουμε μεχρι ενος.

Ηδη κατα γενικη ομολογια εχει ξεκινησει ο αφανισμος του εθνους μας.

 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
Το Χαμόγελο της Βασιλικής



Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ;

Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια του παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατελειψε τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και να ενταχθουν στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Ολα αυτα με βαση τις συνεντευξεις και τις δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.    
(2) Οι αληθινοι Ελληνες ανδρες σεβονται, αγαπουν και φροντιζουν τις σωστες γυναικες. Ποτε δεν τις καταπιεζουν και δεντις κακομεταχειριζονται. 
Επισης δεν ειναι υποχρεωμενες οι γυναικες να σεβονται και να ακουνε τους δειλους και τους ανανδρους. Ουτε αυτους που τις φερονται ασχημα.

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΟ (ΚΟΥΜΑΝΟΙ).

loading...