ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ!!!

ΣΟΒΑΡΗ AΠOKΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΛEIΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ
Φίλος του ιστολογίου μας, ο οποίος μας έχει δώσει στο παρελθόν τις συγκλονιστικότερες μαρτυρίες για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη
και για τις προρρήσεις του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού πρόσφατα μας αποκάλυψε μία ακόμη συγλονιστική μαρτυρία.

Ένας υψηλόβαθμος μασόνος (32ου βαθμού) σχετίζεται με πρόσωπο το οποίο μετέφερε την εν λόγω μαρτυρία στον φίλο μας.

Διαμένει στην Αμερικανική Ήπειρο (ο φίλος μας γνωρίζει ακριβώς όλα τα σχετικά με αυτόν αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες της ταυτότητάς του).

Μιλώντας λοιπόν με το κοινό γνωστό πρόσωπο ο μασόνος του αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση παγκόσμια αλλά και ιδιαίτερα στην Ελλάδα ήταν από πολλά πολλά χρόνια πριν σχεδιασμένη.

Μάλιστα είπε ότι όλα όσα γίνονται τα τελευταία 8-9 χρόνια στην Ελλάδα, βάσει αυτού του σχεδίου επρόκειτο να εφαρμοστούν νωρίτερα, πριν το 2010 αλλά πήραν αναβολή γιατί ήθελαν να είναι ιδανικές οι συνθήκες και κυρίως να βρεθούν τα πρόσωπα (οι κατάλληλοι δωσίλογοι και προδότες) για να τα εφαρμόσουν.

Φυσικά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, όλα αυτά τα είχαμε εξ αρχής διατυπώσει σε αναρτήσεις μας από την πρώτη κι όλας χρονιά, καταγγέλοντας πως η Οικονομική κρίση είναι τεχνητή και αποτελεί συνέχεια της τεχνητής και διαρκούς οικονομικής κρίσης που έχει επιβληθεί στην Αφρική.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...