Το Τζέισον-Αντιγόνη της Ρένας Δούρου «Καταγγέλλει τον μισογυνισμό πίσω από σχόλια για την εμφάνισή του» (φωτο)

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις που ήδη δέχεται μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, το Τζέισον Αντιγόνη επισήμανε ότι “η ρητορική μίσους επιβιώνει”.

Με σχετικές δηλώσεις του πρόσθεσε πως «υπάρχουν άτομα που δεν εκφράζονται μέσα από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό και θα συνεχίσω τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Για τυπικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφομαι ως Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη)».

Και συνέχισε: «Εκτός από τις επιθέσεις δέχομαι τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο όπως και άλλοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές. Όμως η ρητορική μίσους επιβιώνει. Με κόπο προσπάθεια και αντιξοότητες θα πάμε μπροστά. Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε μπροστά και καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους που υποστηρίζουν τους ανθρώπους.

Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες, αλλά καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου. Έχουμε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και ακτιβιστών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι μια συμβολική νίκη του κινήματός».

loading...

5 thoughts on “Το Τζέισον-Αντιγόνη της Ρένας Δούρου «Καταγγέλλει τον μισογυνισμό πίσω από σχόλια για την εμφάνισή του» (φωτο)

  1. ΠΟΙΟ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ, ΜΟΝΟ ΜΡ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.

  2. ΠΟΥΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ……ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.-
    ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Η ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!

  3. να σας κανω μια ερωτηση
    το αντιγονη ειναι ουδετερος αυτοπροσδιορισμος; δηλαδη αυτο το πραγμα μας
    λεει οτι δεν ειναι ουτε αρσενικο ουτε θηλυκο
    τι ειναι; γιατι εχω μπερδευτει
    ειναι μια νεα ορολογια δικης του εμπνευσεως
    ή υπαρχει στο κανονα της ομοφυλοφιλιας
    διοτι νομιζω πως κανενας νοημων ανθρωπος
    δεν μπορει να καταλαβει πως ενα ουδετερο
    μπορει να ομιλει περι μισογυνισμου

  4. Συμφωνώ με ότι λες αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο το ύφος σου…
    Πρόκειται καθαρά για ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ περιπτώσεις που περιφέρουν στα ΜΜΕ την δυστυχία τους.

  5. Είναι ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ περιπτώσεις που περιφέρουν στα ΜΜΕ την δυστυχία τους…..
    Δεν

Comments are closed.