Ρόουζ Χάνμπερι: Η μαρκησία με το μπικίνι που έβαλε φωτιά στο Μπάκιγχαμ ως κρυφή ερωμένη του Ουίλιαμ

Για ένα φεγγάρι ήταν στενή φίλη με τον Χιου Γκραντ – Η φερόμενη ως πέτρα του βασιλικού σκανδάλου είχε ποζάρει και μαζί με τον Τόνι Μπλερ
Στα δίχτυα της φερόμενης ως ερωμένης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, είχε πέσει και ο διάσημος ηθοποιός, Χιου Γκράντ. Προτού βάλει βέρα στο δεξί, η Ρόουζ Χάνμπερι δεν έχανε τα κοσμικά πάρτι.

Η Ρόουζ ανέκαθεν προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Ως πρώην μοντέλο είχε πολλές κατακτήσεις. Όταν όμως παντρεύτηκε τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ, τότε σταμάτησε να ποζάρει με διάφορους άνδρες στο πλευρό της.

Το 2005, η καλλίγραμμη Βρετανή είχε ποζάρει στο πλευρό του Τόνι Μπλερ φορώντας ένα καυτό μπικίνι. Τότε η ανύπαντρη Ρόουζ χαμογελούσε στο φακό μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας και την αδερφή της σε παραλίας της Ιταλίας.

Η Ρόουζ Χάνμπερι, την οποία η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πλέον, ξεγράψει από την ζωή της βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της προσοχής των βρετανικών ΜΜΕ.

Αμερικανικά περιοδικά ισχυρίζονται πως πρίγκιπας Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον με την φίλη της Ρόουζ, μαρκησία του Χολμοντελέϊ πριν από ένα χρόνο, την εποχή που η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η Κέιτ το είχε μυριστεί γιατί ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά στις δύο γυναίκες και ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απομακρύνει την Ρόουζ.

Με τον σύζυγό της μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ

protothema.gr
loading...