«ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ…» (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ)

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ…


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου να περιμένετε μεγάλα γεγονότα, ότι έχετε γράψει , ( τα μηνύματα του Γέροντα )


Να τα περιμένετε, διότι θα γίνουν βήμα προς βήμα, ο Χριστός δεν λησμονεί τα λόγια Του,

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ (7) ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ.

Θα έλθει η ώρα, που θα δείτε μπροστά σας αυτούς τους ΕΠΤΑ (7 ) ΝΟΜΟΥΣ, τους έχετε βεβαίως μπροστά σας στην Αποκάλυψη.

Από εδώ και πέρα θα διαβάζετε βουλωμένο γράμμα, (θα είναι όλα φανερά) αλλά σας έχω πει, να μην φοβηθείτε, για ότι θα γίνει, θα περάσετε αρκετές γρατζουνιές που θα κλείνουν από την μια ημέρα στην άλλη.

Βεβαίως, θα δείτε και πληγές που θα αιμορραγούν αιώνια, το έργο Του Θεού, πρέπει να ξέρετε ότι βούλεται από ανθρώπινο χέρι, όταν λέγω βούλεται τι εννοώ ; εννοώ, ότι όταν η θέληση του ανθρώπου, συμπίπτει με την θέληση Του Θεού, τότε όλα γίνονται καλά.

Όταν όμως κάνετε τα δικά σας, με την δική σας βούληση μόνο, τότε γίνεται το κακό, π.χ

Έχετε ένα παλιό σπίτι, χωρίς να γκρεμίσετε το παλιό, θα μπορούσατε να κτίσετε ένα καινούργιο ; όταν γκρεμίσετε δε το παλιό σπίτι, ηλθε το χέρι Του Θεού και το γκρέμισε η το δικό σας χέρι ; το δικό σας βεβαίως.

Ο οδηγός σε ένα τρελό αμάξι, κατέβηκε στον δρόμο , επειδή νόμισε ότι εκεί είναι ο σταθμός, και όλο το υπόλοιπο αμάξι με το φορτίο του, έπεσε στον δρόμο και διαλύθηκε, ο οδηγός μη ξέροντας τι έγινε νομίζει ότι είναι ακόμα οδηγός.

Σας βάζω λίγο δύσκολα, για να βρείτε ποιος είναι αυτός ο οδηγός ( = ο αντίχριστος ) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...