ΚΚΕ: Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ αποτελούν συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα

Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στο Γενικό Γραμματέα του προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη
συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχετικά με τα επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.

“Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο” καταλήγει.

loading...

1 thought on “ΚΚΕ: Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ αποτελούν συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα

  1. Μετα απο αυτο εξαγαγεις την ποσθην σου και αφου μετα απο ελαφρες παλινδρομησεις την θεσεις εν πληρει στυση δια της αριστερας σου χειρος χρησιμοποιεις ταυτην εν ειδη μαχαιρας και αυτοχειροαζεσαι…τελος μιλησε ο κουμμουνισμος!!! αυτοχειροιασθειτε ελληνες δια της ποσθης σας …τελειωσαμε μιλανε για εγκληματιη οργανωση οι αρχιμπολσεβικοι δολοφονοι κατεργαραιοι που δεν επρεπε καν να υφιστανται ποσο μαλλον να τους πληρωνουμε και απο επανω!!! πιον? τον εμμισθο στρατο του ΚΚΕ τα ενοπλα ΚΝΑΤ!!!

    ΑΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ…ΑΑΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΤΕ ΞΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΘΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ…..ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ….ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!

Comments are closed.