ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για Βέμπερ: «Ο “φίλος” που έλεγε τους Έλληνες τεμπέληδες του Νότου»!

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος είναι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον ομοϊδεάτη του και υποψήφιο του ΕΛΚ για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δείχνοντας ποιο είναι το όραμα που μοιράζεται μαζί του για την Ευρώπη, αλλά και για την Ελλάδα.

Υποδέχθηκε και στηρίζει τον άνθρωπο ο οποίος, σε κάθε κρίσιμη στιγμή, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, προβαίνοντας σε ρατσιστικές δηλώσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Τον πολιτικό που μιλούσε απαξιωτικά για τους τεμπέληδες του Νότου, υποστήριζε φανατικά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και από τη Συνθήκη Σένγκεν, τον άνθρωπο που επεδίωκε να μην μειωθεί το χρέος, να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί, να περικοπούν τα κοινοτικά κονδύλια για τη συνοχή και την ΚΑΠ.

Αυτός είναι ο κ. Βέμπερ, αυτός είναι ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη. Δείξε μου τον φίλο σου…

ΥΓ. Επειδή οι πολίτες δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου, όσο κι αν προσπαθεί η ΝΔ να μας κάνει να ξεχάσουμε το ποιος είναι ο κ. Βέμπερ, και να διαψεύσει τον χαρακτηρισμό του ως “ανθέλληνα”, θυμίζουμε κάποιες από τις παλιότερες δηλώσεις του:

Στην αυστριακή εφημερίδα Standard, στις 24 Απριλίου 2015, σε αναφορά του δημοσιογράφου ότι πλέον πολλοί βλέπουν το Grexit το ως ρεαλιστική επιλογή, ο κ. Βέμπερ ανέφερε ότι δυστυχώς αυτή η θέση είναι ορθή. “Σήμερα υπάρχουν περισσότερες σοβαρές συζητήσεις για ένα Grexit”

Στο ΕΚ, στις 872015, είπε, μεταξύ άλλων: “Πώς εξηγείτε στους Βούλγαρους ότι δεν δέχεστε περικοπές όταν σε 5 κράτη ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος;”. “Μην λέτε ψέμματα στο λαό. Η μείωση χρέους δε θα βλάψει τους τραπεζίτες, αλλά τα νοσοκομεία της Σλοβακίας και το δημόσιο τομέα στη Φινλανδία”.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, στις 28/12/2015, δήλωσε ότι “η Ελλάδα δεν προστατεύει τα σύνορά της σύμφωνα με όσα ορίζει η ισχύουσα Συνθήκη του Σένγκεν και κατά συνέπεια παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Σε περίπτωση που ούτε η Frontex δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα σύνορα τότε θα πρέπει να εξεταστεί η προσωρινή έξοδος μιας χώρας από τον χώρο του Σένγκεν”.

loading...

1 thought on “ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για Βέμπερ: «Ο “φίλος” που έλεγε τους Έλληνες τεμπέληδες του Νότου»!

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Γιατί οι ΗΠΑ αποσύρουν από την Αθήνα τον Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ
    Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει στην κατοχή του Εκθέσεις που εμφανίζουν την διαφορά στις 20 μονάδες

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-ipa-aposyroun-apo-tin-athina-ton-presvi-tzefri-paiat/

Comments are closed.