Πολιτική θύελλα για τα σχόλια Πολάκη – Η απάντηση Κυμπουρόπουλου και το άδειασμα από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη μετά το Πάσχα, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι θα μετατρέψει τη συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε μια ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου γράφοντας : «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι : (όπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!»

Τα όσα έγραψε προκάλεσαν αντιδράσεις, όμως ο κ. Πολάκης συνέχισε την κριτική του στον κ. Κυμπουρόπουλο, απαντώντας σε χρήστες του Facebook που σχολίαζαν την επίμαχη ανάρτησή του. Σε μια από τις απαντήσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά: “O κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜεΑ, όχι εγώ”

Η απάντηση Κυμπουρόπουλου

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεσητου κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Και προσθέτει: «Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια».

Καταλήγοντας, ο κ. Κυμπουρόπουλος σημειώνει: «Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

loading...

1 thought on “Πολιτική θύελλα για τα σχόλια Πολάκη – Η απάντηση Κυμπουρόπουλου και το άδειασμα από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Βάλτα με κάποιον ίσα με το μπόι σου κρητηκή σερβιέτα με φτερά ….

Comments are closed.