ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΥΠΑΡΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!


ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ...ΕΛΕΥΣΙΝΑ!!!

Αιφνιδιαστικά αποφάσισαν την υποβάθμισης της υποδοχής του Αγίου Φωτός και το στέλνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας,
στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας «εξόριστο» και αυτό όπως και όλοι οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!


Στις 18.10 αναχώρησε από το  αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για την Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Άγιο Φως.


Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, περίπου στις 8 το βράδυ, με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά με υποβαθμισμένη υποδοχή στον τόπο και στην ουσία.

Η Τελετή Υποδοχής του Αγίου Φωτός υποβαθμίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, με «εντολή άνωθεν» αλλά ίσως και με «εντολή έξωθεν» και με απόφαση της τελευταίας στιγμής!!!

Ισχυρίζονται ότι παρουσιάστηκε «αιφνίδιο πρόβλημα» με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός πρωί το του Μεγάλου Σαββάτου, αλλά δεν κατονομάζουν το «πρόβλημα»...

Ο  υφυπουργός Εξωτερικών Μ. Μπόλαρης, μιλώντας με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο   παραδέχτηκ  ότι η υποβάθμιση «γίνεται με εντολή άνωθεν».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :