ΗΠΑ: Σκότωσε βρέφος τεσσάρων μηνών όταν έμαθε ότι δεν ήταν ο πατέρας του

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Μέμφις, στο Τενεσί των ΗΠΑ, τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία ενός βρέφους τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Αρχές, o 33χρονος Jose Avila-Agurcia χτύπησε μέχρι θανάτου τον μικρό Alexander Lizondro-Chacon που είχε μεγαλώσει από την πρώτη ημέρα της ζωής του, όταν έμαθε πως δεν ήταν γιος του.

Το έγκλημα διεπράχθη στις 12 Απριλίου και ο 33χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όταν η μητέρα του βρέφους τηλεφώνησε και είπε πως το παιδί της δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Το μωρό διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Αρχές, το παιδί πέθανε μετά από ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι. Έφερε δε, και κατάγματα στο κρανίο και τα πλευρά του ενώ έπασχε από πνευμονία.

Τόσο ο 33χρονος όσο και η μητέρα στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι φρόντιζαν για το μωρό και ότι δεν γνώριζαν πώς τραυματίστηκε.

Μερικές ημέρες αργότερα, όμως, η μητέρα του παιδιού παραδέχτηκε ότι ο 33χρονος χτύπησε αρκετές φορές το βρέφος στο κεφάλι, όταν έμαθε ότι δεν ήταν ο πατέρας του.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι να δικαστεί.

loading...