ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ
Γράφει η Σερένα ΝομικούΔρομολογείται μία επανάσταση στην ΕΕ εναντίον της Γερμανίας, της Ευρώπης των τραπεζών και του συστήματος Soros. Μία επανάσταση, στην οποία εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, από την πλευρά της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που θέλει να στείλει το παιδί των Οθωμανών στηρίζοντας τον Weber, παραμένουμε θλιβεροί συνεργάτες των Γερμανών, χωρίς κανένα σχέδιο! Ελπίζω να μην το κάνουμε, μετανιώνοντας ακόμη μία φορά για την ψήφο μας.Επικαιρότητα

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους, όπου φάνηκε το ύπουλο παιχνίδι της Γερμανίας αμέσως μετά το ξεκίνημα της Ευρωζώνης, η άθλια συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα από το 2010 και μετά, στην Ιταλία επίσης με την ανατροπή του Berlusconi, η μεταναστευτική κρίση του 2015, η προσπάθεια κατατρόπωσης της Βρετανίας από την Κομισιόν με το BREXIT, η γερμανικής έμπνευσης συμφωνία του Μαρόκου και ο ισλαμικός πόλεμος εναντίον του Χριστιανισμού, θα καθορίσουν το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.

Ειδικά όσον αφορά το τελευταίο, οι 52 νεκροί (πάνω από 200 τελικά) και οι 160 τραυματίες από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα εναντίον των καθολικών Χριστιανών, την ημέρα του Πάσχα, δεν είναι η μοναδική θηριωδία των θρησκευτικών τρομοκρατών.

Μόνο το Μάρτιο στη Γερμανία, σύμφωνα με τη WELT, σημειώθηκαν βανδαλισμοί ή/και εμπρησμοί σε τέσσερις εκκλησίες, ενώ εξελίσσεται ένας υπόγειος πόλεμος, με στόχο όλα τα σύμβολα του Χριστιανισμού. Στη Γαλλία δε κάθε μία ημέρα βεβηλώνονται δύο εκκλησίες, ενώ το 2018 σημειώθηκαν 1.063 επιθέσεις εναντίον χριστιανικών συμβόλων.

Μπορεί λοιπόν να γράφονται ελάχιστα για τα θέματα αυτά, επειδή αφενός μεν οι δημοσιογράφοι φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν ρατσιστές, εθνικιστές και ξενοφοβικοί, αφετέρου οι κυβερνήσεις αποφεύγουν να το συνδέσουν με το μεταναστευτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.

Αντίθετα η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται, χωρίς να συμπεριλαμβάνει κανείς την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, όπου όμως δεν έχουν δοθεί ακόμη πειστικές απαντήσεις.

Πριν αναφερθώ πάντως στα υπόλοιπα, θα ήθελα να σχολιάσω τη σπουδή των γερμανικών ΜΜΕ να επικροτήσουν το άνοιγμα του φακέλου των πολεμικών αποζημιώσεων.

Αρκεί εδώ να διαβάσει κανείς προσεκτικά τι γράφουν (π.χ. «το Βερολίνο θα μπορούσε να διαθέσει επαρκέστερα ποσά στα Ταμεία που έχουν δημιουργηθεί για κοινά σχέδια διατήρησης της μνήμης, από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως»), για να καταλάβει πως προσπαθούν ακόμη μία φορά να μας κοροϊδέψουν.

Θα τα καταφέρουν; Πιστεύω πως ναι, αφού τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση υπηρετούν πιστά την καγκελάριο, σκύβοντας δουλικά το κεφάλι όπου και όπως μπορούν.

Απλά και μόνο το γεγονός ότι, ο κ. Μητσοτάκης προωθεί για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν τον «ακροδεξιό» κ. Weber (CSU), χωρίς να συνειδητοποιεί πως εάν η Γερμανία καταλάβει την ηγεσία της Κομισιόν και της ΕΚΤ, ενώ ήδη ελέγχει τον ESM και τους υπόλοιπους σημαντικούς οργανισμούς της ΕΕ θα έχει πλέον μετατρέψει την Ευρώπη σε γερμανική, φτάνει για να καταλάβουμε την ανοησία ή/και την ενδοτικότητα της εκάστοτε ηγεσίας της πατρίδας μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :